Hogyan lehet megtalálni a „Doctor Who” TARDIS-t a Google Maps-ben

A Doctor Who rajongói nem tudnak betelni a brit tévésorozattal, amely a világ legrégebben sugárzott tudományos-fantasztikus sorozata. Nem tudnak betelni a Doctor Who lore-val, amely magában foglalja a TARDIS-t, a kék rendőri dobozt - gondolja a telefonfülkét -, amely a műsor Idő és relatív dimenziója az űrben eszköz, így a TARDIS. Az orvos a TARDIS-t használja térben és időben történő utazáshoz.

Ebben a húsvéti tojásban a Google Mapsnek sikerült megörökítenie a TARDIS-t egy ritka londoni Street View-ban. Felfedezheti a TARDIS-t a Google Maps Street View belsejéből, és pontosan megnézheti, hogy mennyivel nagyobb belülről, mint kívülről.

A húsvéti tojás - hasonlóan a Google Maps TARDIS Street View-hoz - egy belső poén (vagy üzenet vagy titkos szolgáltatás), amelybe szándékosan nehéz megbotlani.

Az orvos nincs bent. A TARDIS-ban nincsenek orvosok, társak és idegenek. Ez egy üres készlet, amelyet felfedezhet. Ennek ellenére még mindig nagyon-nagyon klassz.


Látogasson el a TARDIS-ba

A TARDIS meglátogatásához nyissa meg a Google Térképet egy számítógépes böngészőben, ellenőrizze, hogy az Utcaképben van-e, majd:

  1. Írja be a 238 Earl's Court Road, London, Egyesült Királyság címet a Google Maps-be a helyszínre lépéshez.

  2. választ Earl's Court rendőrségi ládája a Ezen a helyen szakasz a bal panelen.

  3. Kattintson a kék rendőrségi hívó dobozra a bal panel tetején.

  4. Görgessen a képgyűjtemény aljára a bal panelen, és kattintson a gombra 3D-s kép az alján. A TARDIS-t mutatja az Earl's Court állomás előtt a londoni metró felé. 

    Ha nehezen találja meg, használja ezt a rendőrségi hívógomb parancsikont, hogy egyenesen a 3D-s képhez jusson.

  5. Kattints a TARDIS a megfelelően elhelyezett nyíllal a belépéshez, ahol elkezdheti felfedezni a belső teret az egérrel és a Google Maps forgatógombjaival.

  6. Ha készen áll a kilépésre, menjen a dupla kijárati ajtók felé (ha megtalálja őket), és kattintson rájuk, hogy visszatérjen az utcára.

Nem tud bejutni? Itt van egy közvetlen kapcsolat a belső oldalra. Sokkal szórakoztatóbb megtalálni az Utcakép használatával. Ellenőrizze a részletességet. Hihetetlen. Nem navigálhat más helyiségekbe, de nagyíthatja a készlet részleteit és a szögeket, amelyeket általában nem lát, például a mennyezetet. Remélhetőleg nem fog sok időt veszteni a Time Lord hajójának felfedezésével.