Hogyan lehet megtalálni és használni a Skype Emoji-t

Az animált hangulatjelek valóságos kincslelete áll rendelkezésre a Skype-felhasználók számára. Ezek a hangulatjelek fűszert adhatnak a beszélgetéseihez, vagy tisztázhatják az üzenet mögött rejlő érzelmeket, függetlenül attól, hogy rendszeres felhasználó vagy-e vagy használja a Skype Vállalati verziót. Így találhatja meg és használhatja a Skype hangulatjeleket, beleértve azokat a rejtetteket is, amelyekről esetleg nem tud.

A Skype emoji a Skype és a Skype for Business szabványos verziójában érhető el. Előfordulhat azonban, hogy a Skype for Business nem ugyanazt a hangulatjelet kínálja, mint a fogyasztói verzió. A szoftver mindkét változatában különféle változatok találhatók, és sok standard Skype emoji elérhető mindkét esetben, még akkor is, ha a megjelenés szoftverenként eltér.


Hogyan lehet megtalálni a Skype Emoji-t

Akár a Skype-ot számítógépen, akár a Skype alkalmazást okostelefonon vagy táblagépen használja, könnyű megtalálni és használni az emoji-t. Amikor kiválaszt egy névjegyet, és megnyitja a beszélgetési ablakot, keressen egy kis, kör alakú mosolygó ikon ikont a mezőben, ahová beírja az üzenetet. Válaszd ki a mosolygó arc, és a Skype megnyit egy ablakot, amely megjeleníti az elérhető hangulatjeleket.

Ha számítógépet használ, lapozzon a Skype emoji ablakon, hogy megtalálja azt, amelyet használni szeretne. Mobileszközökön csúsztassa oldalra az opciókat. Kiválaszthatja a kategória ikonokat is, hogy meghatározott halmazokhoz ugorjon, például állatokhoz vagy nemzeti zászlókhoz. Ha még mindig nem találja a kívánt hangulatjelet, keressen meg egy adott hangulatjelet a keresőmező kiválasztásával és egy kulcsszó beírásával.


A Skype Emoji használata

Néhány módja van a Skype emoji használatának. Az első egyszerű: válassza ki azt a hangulatjelet, amelyet használni szeretne az előző szakaszban megismert módszerrel. Ez beszúrja a szövegmezőbe, ahol további emoji-t vagy szöveget adhat hozzá.

A Skype emoji használatának második módja az, hogy beírja az emoji-t a szövegmezőbe. A Skype lehetővé teszi a leggyakoribb hangulatjelek sokaságának, például a mosolygó arc vagy a kacsintó arc beírását a hangulatjel verziójának beírásával, például: 🙂 vagy;). A hangulatjelek abban különböznek a hangulatjelektől, hogy a hangulatjelek teljes egészében billentyűzet karakterekkel és szimbólumokkal készülnek az érzelmek megjelenítésére.

Minden Skype emoji-nak van egy kódja, amely képviseli, és ezeket a kódokat megadhatja emoji használatához is. Például van egy emoji, amelynek van ötlete. Használatához írja be (ötlet) a szövegmezőben. Amikor elküldi az üzenetet, a kód átalakul hangulatjelgé.

Nincs egyszerű módszer emoji kódok keresésére mobileszközökön. Ennek ellenére az egérmutatót a számítógépen a Skype emoji fölé helyezheti, és az ablak tetején található előnézet az emoji nagy nézetét mutatja, zárójelben pedig annak leírása és kódja.

A látott hangulatjel és az üzenet címzettje által látott hangulatjel eltérhet a Skype által használt verziótól függően. Előfordulhat, hogy egyes hangulatjelek nem jelennek meg.


A rejtett hangulatjel használata

A Skype nem mutatja be az összes elérhető hangulatjelet. Előfordulhat, hogy sokan nem jelennek meg abban az emoji ablakban, amelyet átgörget. Ezeknek a hangulatjeleknek a megtalálásához azonban használhatja mobileszközének keresési funkcióját. Számítógépen ismernie kell az emoji kódját, és be kell írnia a szövegmezőbe, az előző szakaszban leírtak szerint.

A Skype emoji teljes listáját, beleértve a rejtetteket is, a webhelyének támogatási részében találja meg.