Hogyan lehet mindig megjeleníteni a Google Chrome könyvjelzősávot

Mit kell tudni

  • A Google Chrome könyvjelzősáv néha eltűnik, vagy nem érhető el, úgy tűnik, hogy elveszíti az összes kedvenc linkjét.
  • A szokásos tettes vagy rossz webhelyterhelés, vagy véletlenszerű megnyomás a billentyűzeten.
  • A Chrome verziójától függően helyreállíthatja a Könyvjelzősávot gyorsbillentyűkkel vagy a Chrome beállításainak finomhangolásával.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan lehet újra megjelölni a Könyvjelzősávot, valamint a Chrome-könyvjelzők elérésének egyéb módjait is tartalmazza.


A Chrome könyvjelzősávjának megjelenítése

A könyvjelzősávot kapcsolhatja a gombbal parancs+műszak+B billentyűparancs macOS vagy Ctrl+műszak+B Windows számítógépen.

A következőket kell tennie, ha a Chrome régebbi verzióját használja:

  1. Nyissa meg a Chrome-ot.

  2. Kattintson vagy koppintson a főmenü gombra, amelyet a három pont a böngészőablak jobb felső sarkában található.

  3. Amikor megjelenik a legördülő menü, válassza a lehetőséget beállítások. A Beállítások képernyő belépéssel is elérhető chrome: // settings a Chrome címsorába.

  4. Keresse meg a Megjelenés részt, amely egy címkézett opciót tartalmaz Mindig jelenjen meg a könyvjelzősávon jelölőnégyzet kíséretében. Annak érdekében, hogy a könyvjelzősáv mindig megjelenjen a Chrome-ban, még az oldal betöltése után is, jelölje be ezt a négyzetet, ha egyszer rákattint. A funkció későbbi letiltásához egyszerűen távolítsa el a pipát.


A Chrome könyvjelzőinek elérésének egyéb módjai

A könyvjelzők eléréséhez az eszköztáron kívül más módszerek is elérhetők.

Az egyik mód a Könyvjelzők opciót a Chrome főmenüjéből, amelynek eredményeként megjelenik egy almenü, amely tartalmazza az összes könyvjelzőt, valamint számos kapcsolódó opciót.

Egy másik vége Könyvjelző kezelő, erről az almenüből is elérhető. Használhatná a Ctrl+műszak+O parancsikon Windows vagy parancs+műszak+O parancsikon Mac-en.

Akár Windows parancsikonként is elérheti a kézzel válogatott könyvjelzőket.