Hogyan lehet mindig megnyitni az e-maileket a maximalizált Windows rendszerben

Ha optimalizálni szeretné a monitor használatát e-mailek olvasása közben, akkor maximalizálhatja az üzenetablakot. Ha nem akarja, hogy ezt minden megnyílt üzenettel meg kell tennie, használja ezt a trükköt, hogy minden alkalommal automatikusan megtörténjen.

A trükk azon alapul, hogy a Microsoft Windows hogyan menti és használja fel újra az ablak méretét. Az alábbi utasítások elmagyarázzák, hogyan lehet átméretezni az alapértelmezett ablakméretet, hogy az üzenetablakok a kívánt méretben nyíljanak meg.

Ezek az utasítások a Microsoft Windows operációs rendszerre vonatkoznak.


Nyissa meg az E-mail üzeneteket a maximalizált Windows rendszerben

  1. Nyissa meg bármelyik e-mail üzenetet dupla kattintással vagy duplán koppintva.

  2. Győződjön meg arról, hogy az ablak még nincs maximalizálva. Ha igen, akkor az ablak jobb felső sarkában válassza a ikont Restore Down ikon (az X mellett) az ablak minimalizálásához.

  3. Vigye az ablakot a képernyő bal felső sarkába, olyan sarokba, amennyire csak tudja.

  4. Az ablak jobb alsó sarkában húzza a sarkot a képernyő jobb alsó sarkába. Lényegében manuálisan maximalizálja az ablakot anélkül, hogy valóban tökéletesen illene a képernyőhöz.

  5. Zárja be az e-mail ablakot, és nyissa meg újra ugyanazt vagy egy másik e-mailt. Az e-mailnek minden alkalommal ebben a félig maximalizált állapotban kell megnyílnia.