Hogyan lehet letölteni egy törölt hangpostát Androidon

Véletlenül törölt egy lényeges hangpostát? Elveszett egy üzenet, amihez feltétlenül kellett volna? Ne féljen, van néhány módszer a törölt hangposta helyreállítására Android-eszközökön.


A törölt hangposta helyreállítása a Hangposta alkalmazás segítségével

A hangposta törlése után is az adatok meghatározott ideig tárolódnak a készüléken. Ha törölt valamit, amire nem gondolt, kövesse ezeket a lépéseket, hogy megpróbálja visszaszerezni.

  1. Nyissa meg a hangposta alkalmazást, és koppintson a menü.

  2. Érintse Törölt hangpostaüzenetek. Ezután az alkalmazás megmutatja a helyreállításhoz rendelkezésre álló hangposták listáját. Érintse meg hosszan azt, amelyet meg szeretne tartani.

  3. A telefon típusától függően vagy bejelöl egy pipát a hangpostába, vagy megnyit egy kontextuális menüt. Függetlenül attól, hogy koppint Megtakarítás hogy törölje a törölt hangposta mappából.


Használjon harmadik féltől származó alkalmazást a törölt hangposták helyreállításához

Esetenként, ha az adatai megsérülnek, vagy egy nagyon régi hangpostát véletlenül törölnek, akkor nem lesz képes helyreállítani a Hangposta alkalmazáson keresztül. Ha aggódsz emiatt, érdemes megvizsgálni egy harmadik féltől származó alkalmazás letöltését a telefonadatok biztonsági mentéséhez.

Számos ilyen alkalmazás létezik, de a MiniTool Power Data Recovery vagy az EaseUS Data Recovery Wizard néhány nagyszerű lehetőség.

Mindkettő intuitív interfésszel rendelkezik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy néhány gigabájt értékű adatot állítsanak vissza - több mint elegendőek az alkalmi hangpostához -, mielőtt fizetett verzióra frissítenének. A következő lépéseket kell követnie, függetlenül attól, hogy melyik szoftvert választja.

  1. Győződjön meg arról, hogy a szoftvert a telefontól különálló eszközre telepítette, például a számítógépre vagy a laptopra. Ha valami katasztrofális dolog történik a telefon memóriájában, akkor az ugyanazon az eszközön mentett biztonsági másolat nem tesz jót.

  2. Ha készen áll az adatok helyreállítására, csatlakoztatnia kell Android-eszközét. USB-kábellel csatlakoztassa készülékét a számítógéphez, majd nyissa meg a szoftvert.

  3. Miután kiválasztotta készülékét, válassza a lehetőséget Keresés. Bizonyos szoftverekben a rendszer kéri, hogy válassza ki a keresendő adatok típusát. Ha megkapja ezt az opciót, akkor ki kell választania Hangposták.

  4. Néhány perc múlva a szoftver lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy mely adatok állíthatók vissza. Keresse meg a hiányzó hangpostát, és képesnek kell lennie helyreállítani azt akár mobileszközére, akár számítógépére.


Egyéb lehetőségek a törölt hangposta lekérésére

A szolgáltatótól és a telefon típusától függően más lehetőségek is rendelkezésre állnak. Keressen eszközfüggő ügyfélszolgálatot online, vagy hívjon ügyfélszolgálatot, és nézze meg, tudnak-e valamit nyújtani.