Hogyan nézhetjük meg a francia nyílt élő közvetítést

A French Open az év második Grand Slam tenisztornája, és az akció minden pillanatát elkaphatja anélkül, hogy bármikor bekapcsolná a televíziót. Minden amire szüksége van, például egy számítógép, laptop, táblagép vagy telefon, egy nagy sebességű internet-kapcsolat és a megfelelő televíziós streaming alkalmazás.

Két hét alatt hét fordulóval lejátszották a franciaországi Párizsban, a Stade Roland-Garros agyagpályáin, ezért a French Open-t az egyik legigényesebb és legizgalmasabb teniszeseménynek tekintik nagyon jó okokból.

Az NBC és a Teniszcsatorna közvetítési jogokkal rendelkezik az Egyesült Államokban, így a kábel- és műholdas előfizetők streamelhetik az NBC hivatalos webhelyét, és mindenki más olyan streaming szolgáltatáson keresztül vehet részt az akcióban, mint a Hulu With Live TV vagy a YouTube TV.

A verseny részletei

Ellenőrizze a helyi listákat a környékén lévő időkhöz; itt látható idők közép-európai nyári időszámítások.

Első forduló: szeptember 21., CEST 10:XNUMX

Női döntők: október 10, 11:XNUMX CEST

Férfi döntők: október 11-én, CEST 11-kor

Helyszín: Roland Garros Stadion, Párizs, Franciaország

Patak: NBC, Teniszcsatorna


Hogyan lehet a francia nyílt csatornát közvetíteni az NBC-től

Ha kábeles vagy műholdas előfizetéssel rendelkezik, de inkább a számítógépére vagy a laptopjára streamel, ahelyett, hogy a televíziót nézné, használhatja az NBC Sports élő streaming webhelyét. Ez a webhely ingyenes hozzáférést biztosít olyan sporteseményekhez, amelyekhez az NBC jogosult.

Az NBC Sports élő streaming webhelyét bármely modern böngészővel használhatja Windows, macOS vagy Linux számítógépén vagy laptopján, amennyiben nagy sebességű internetkapcsolattal és kábel vagy műholdas előfizetéssel rendelkezik.

Amikor meglátogatja az NBC hivatalos webhelyét a bajnokság alatt, akkor láthatja, hogy mi tűnik az aktuális mérkőzés ingyenes élő közvetítésének. Ez csak egy ingyenes előnézet, és csak néhány percig tart. Ha fel akarja oldani az ingyenes próbaverziós videók korlátozását, be kell jelentkeznie a kábeles vagy műholdas szolgáltatóján keresztül, vagy meg kell találnia valakit, aki hajlandó kölcsönadni a jelszavát.

A francia nyílt csatornát az NBC Sports segítségével közvetítheti így:

  1. Keresse meg az NBC Sports French Open webhelyet. A játékos betöltődik, majd a French Open élő közvetítése aktiválódik, amint az egyenlő élőben lesz. Amikor az ingyenes előnézet elfogy, kattintson a gombra TOVÁBB.

  2. Válassza ki a kábel- vagy műholdas szolgáltatóját.

  3. Jelentkezzen be kábel- vagy műholdas számlájára.

  4. Az élő előnézeti korlát eltávolításra kerül, és az egész mérkőzést streamelni tudja.


Hogyan lehet a francia nyílt csatornát közvetíteni a teniszcsatornán keresztül

Az NBC által közvetített mérkőzések mellett a French Open egy részét a Tenisz Csatorna sugározza. Ez egy kábelcsatorna, amely széles körben elérhető az alapvető kábel- és műholdas csomagokban, így ha fizet a televízióért, akkor hozzáférhet hozzá.

Ha a francia nyílt teniszcsatornát a teniszcsatornáról szeretné közvetíteni, a következő módon teheti meg:

  1. Keresse meg a Tennischanneleverywhere.com/watchnow webhelyet, és kattintson Jelentkezzen be a TV-szolgáltatóval.

  2. Válassza ki a kábel- vagy műholdas szolgáltatóját.

  3. Írja be a kábeles vagy műholdas számla felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a gombra Bejelentkezés or Belépek.

    A bejelentkezési oldal kissé eltérhet, ha más televíziós szolgáltatóval rendelkezik. Az oldal felépítésétől függetlenül meg kell adnia felhasználónevét és jelszavát, és be kell jelentkeznie.

  4. Térjen vissza a Tennis Channel oldalára a verseny ideje alatt, és élőben követheti a French Open közvetítését.


Mely streaming szolgáltatások tartalmazzák a French Open programot?

A kábel- és műholdas előfizetők az NBC Sports-on és a Teniszcsatornán keresztül közvetíthetik a French Open programot, de a zsinórvágóknak nincs ilyen lehetőségük. A zsinórvágók esetében a French Open közvetítésének legjobb módja egy televíziós streaming szolgáltatás használata.

A televízió streaming szolgáltatásai sokban hasonlítanak a kábel- és műholdas televízióhoz, és felhasználhatja őket élő televíziónézésre, akárcsak a kábeltévé és a műholdas. A különbség az, hogy ahelyett, hogy kábel- vagy műholdas szolgáltatón keresztül nézné a televíziót, a tartalmat az interneten keresztül továbbítja. Ha megfelelő eszközzel rendelkezik, streamelhet számítógépére vagy laptopjára, táblagépére, telefonjára vagy akár a televíziójára.

Mivel a French Open mind az NBC-n, mind a Teniszcsatornán sugároz, fontos olyan szolgáltatást választani, amely magában foglalja mind a helyi NBC-állomást, mind a Tenisz-csatornát.

Ezek a legnépszerűbb streaming szolgáltatások, amelyek hozzáférést biztosítanak a French Open programhoz:

  • YouTube TV: Ez a szolgáltatás a második legszélesebb lefedettséggel rendelkezik az NBC számára, és felár nélkül tartalmazza a Teniszcsatornát.
  • Sling TV: Az NBC egy maroknyi nagy piacon érhető el ezen a szolgáltatáson keresztül. A Teniszcsatornát Sling Orange vagy Sling Blue színnel is megkaphatja, de csak akkor, ha fizet a Sports Extra csomagért. Az ár még mindig jó, ezért érdemes megnézni, hogy az Ön területe szerepel-e benne.
  • fuboTV: Ez a szolgáltatás a sporttal kapcsolatos csatornákra összpontosít, de az NBC csak bizonyos piacokon érhető el. A Teniszcsatorna megszerzéséért fizetnie kell a Sports Plus csomagért is, ami miatt ez drága lehetőség.
    • A fuboTV ingyenes próbaverzióját itt szerezheti be.
  • DirecTV Most: A név használatához nincs szüksége DirecTV-re a szolgáltatás használatához. Az Egyesült Államokban mindenki számára elérhető, de nem kínálja az NBC-t minden piacon. Nem kínálja a Tennis Channel csatornát sem.
  • Hulu Live TV-vel: Az NBC a legtöbb piacon elérhető ezen a szolgáltatáson keresztül, de nem tartalmazza a Teniszcsatornát. Ha minden meccset meg akar nézni, ez nem jó megoldás.

Ezek a szolgáltatások mindegyike kínál valamilyen típusú ingyenes próbaverziót, így ez jó módja annak, hogy ingyenesen közvetítsék a French Open programot.


A French Open streamingje mobilon, streaming eszközön és konzolokon

Az asztali számítógépen vagy laptopon történő streaming mellett ugyanazokat a módszereket használhatja a French Open mobileszközökön, például telefonokon és táblagépeken történő közvetítésére is. Streaming eszközökön keresztül, például a Roku vagy az Apple TV, valamint játékkonzolokon keresztül is nézhet televízióján.

Ha előfizetéssel rendelkezik, az NBC Sports alkalmazáson keresztül közvetítheti a French Open programot. Ha előfizet egy streaming szolgáltatásra, vagy regisztrál egy ingyenes próbaverzióra, le kell töltenie az alkalmazást az adott szolgáltatáshoz.

Itt vannak az alkalmazások, amelyekre szükséged van a French Open közvetítéséhez az NBC Sports vagy a Teniszcsatorna segítségével:

  • Android: NBC Sports, Teniszcsatorna
  • iOS: NBC Sports, Teniszcsatorna
  • Amazon-eszközök: NBC Sports, Tennis Channel
  • Roku: NBC Sport, Teniszcsatorna
  • PS4: NBC Sports
  • Xbox One: NBC Sports

Az előző szakaszban említett összes streaming szolgáltatás az okostelefonok és a streaming eszközök alkalmazásainak választékát is kínálja.