Hogyan nézhetjük meg az USA nyílt golf élő közvetítését

Az Egyesült Államok nyílt bajnoksága, közönségesen egyszerűen US Open néven, a világ egyik legrégebbi nyílt nemzeti golfbajnoksága, amely hivatalosan része a PGA Tournak és az európai turnének is. Az Egyesült Államok nyílt élő közvetítésének megtekintéséhez a FOX Sports vagy egy streaming szolgáltatás segítségével csak nagy sebességű internet-kapcsolatra, eszközre, például okostelefonra vagy laptopra van szüksége, és a megfelelő televíziós streaming alkalmazásra.

A FOX a US Open közvetítési jogainak tulajdonosa. A kábel- és műholdas előfizetők ingyenes közvetítést nézhetnek meg a hivatalos FOX Sports weboldalon. Mindenki más élőben közvetíthet olyan online streaming szolgáltatásokon keresztül, mint a YouTubeTV és a Hulu with Live TV.

A 120. amerikai nyílt bajnokság

Selejtezők: Törölt A játékosok mezőnyét azok alkotják, akik a korábbi teljesítmény (szakemberek) vagy a hátrány (amatőrök) miatt automatikusan kvalifikálják magukat.

Első forduló: 17. szeptember 2020

Utolsó forduló: 20. szeptember 2020

Helyszín: Winged Foot Golf Club, Mamaroneck, NY

Patak: FOX Sports GO


Hogyan nézhetjük meg az USA nyílt golf élő közvetítését a FOX-ból

A kábel- és műholdas televízió előfizetőknek lehetőségük van az FOX és az FS1 akcióinak minden pillanatát megnézni, és az utolsó két fordulót antennával elkaphatja a helyi FOX állomáson. De mi van, ha nem akar 45 órát eltölteni négy napra elosztva, a televíziója előtt?

A FOX Sports GO egy streaming szolgáltatás, amely elérhető a kábel előfizetők számára, és használhatja a US Open golf élő közvetítésének megtekintésére a számítógépén, telefonján, táblagépén vagy akár játékkonzolján. Az egyetlen követelmény, hogy nagy sebességű internetkapcsolatra van szükség, és a kábel előfizetésének tartalmaznia kell a FOX és az FS1 adatait.

A FOX Sports GO webhelye Windows, MacOS és Linux számítógépeken és laptopokon működik, mindaddig, amíg olyan webböngészőt használ, mint a streaming támogató Chrome vagy Firefox. Nem kell letölteni alkalmazást, mert az élő közvetítést közvetlenül a webhelyen nézheti meg.

Így nézheti meg a US Open golf élő közvetítését a FOX Sports GO-n keresztül:

  1. Navigáljon a FOXSportsGO.com weboldalra, amikor az amerikai nyílt bajnokság látható. Keresse meg a címkével ellátott kártyát US Open, és kattintson rá.

  2. Kattints A TV-SZOLGÁLTATÓ BEJELENT.

    Nem kell bejelentkeznie FOX Sports GO-fiókkal vagy közösségi média-fiókkal, csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a tévé szolgáltatójához.

  3. Válassza ki a kábel- vagy műholdas szolgáltatóját.

  4. Jelentkezzen be kábel- vagy műholdas számlájára, és kattintson a gombra Bejelentkezés, Belépekvagy folytatódik.

    A megjelenő bejelentkezési oldal szolgáltatónként változik, de a bejelentkezéshez mindig meg kell adnia a kábeles vagy műholdas fiók e-mail címét és jelszavát.

  5. Ha a US Open golf élő közvetítésű videója nem nyílik meg automatikusan, térjen vissza a FOXSportsGO.com oldalra, és kattintson a gombra US Open ismét kártya.


Milyen streaming szolgáltatások tartalmazzák az USA nyílt golf élő közvetítését?

A zsinórvágók nem használhatják a FOX Sports GO-t, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen el vannak zárva a US Open golf élő közvetítésének nézésétől. Kábel- vagy műholdas előfizetés helyett a zsinórvágók ugyanazt az akciót megnézhetik bármely televíziós streaming szolgáltatáson keresztül, amely magában foglalja mind az FOX-ot, mind az FS1-et.

Az élő televíziós streaming szolgáltatások lehetővé teszik ugyanazok az élő televíziós csatornák nézését, amelyek általában csak kábel- vagy műholdas előfizetéssel érhetők el. Sok esetben ezek a szolgáltatások élő közvetítést is képesek biztosítani a helyi hálózati csatornákhoz, például a FOX-hoz.

Ahelyett, hogy kábelcsatlakozást vagy parabolaantennát nézne, ezek a szolgáltatások lehetővé teszik az élő videó streamelését nagy sebességű internetkapcsolaton keresztül. Ezek a szolgáltatások általában több lehetőséget kínálnak és olcsóbbak, mint a hagyományos kábeltelevízió. Egyéb előnyeik is vannak, például ingyenes próbaverziók és nincsenek hosszú távú szerződéses kötelezettségvállalások.

Mivel a teljes amerikai nyílt bajnokságot a FOX és az FS1 közvetíti, fontos olyan streaming szolgáltatást találni, amely mindkét csatornát szállítja. Sok streaming szolgáltatás magában foglalja mind az FOX, mind az FS1 szolgáltatást, de a FOX elérhetősége az Ön földrajzi területétől függ, és egyes szolgáltatások szélesebb körű lefedettséget nyújtanak, mint mások.

Ezek a legnépszerűbb streaming szolgáltatások, amelyek hozzáférést biztosítanak az US Open golf élő közvetítéséhez:

  • YouTube TV: Ez a szolgáltatás a FOX-ot és az FS1-et is magában foglalja. A FOX a legtöbb piacon elérhető.
  • Hulu Live TV-vel: Ez a szolgáltatás hozzáférést biztosít az FOX-hoz és az FS1-hez, és ezek biztosítják a FOX-ot a legtöbb piacon.

Szerezzen egy hónap ingyen Hulut

  • Sling TV: A FOX és az FS1 egyaránt szerepel a Sling Blue tervben. Ez egy megfelelő lehetőség, de a Sling TV csak korlátozott számú piacon kínál FOX-ot.

Iratkozzon fel itt a Sling TV ingyenes próbaverziójára

  • fuboTV: Ez a szolgáltatás az FOX-ot és az FS1-et is magában foglalja. A sportcsatornákra is összpontosít, ezért jó lehetőség, ha tisztességes lefedettséget szeretne az US Open felett és túl.

Próbálja ki a fuboTV-t egy hétig

  • DirecTV Now: A FOX és az FS1 is szerepel minden tervben.

Ezek a szolgáltatások valamilyen típusú ingyenes próbaverziót nyújtanak, ezért válassza ki kedvencét, és elkezdheti ingyen nézni a US Open golf élő közvetítését.


Az USA nyílt golf élő közvetítésének megtekintése mobileszközön, streaming eszközön és konzolokon

A FOX Sports GO webhelyet elsősorban laptopok és asztali számítógépek használatára tervezték. Használhatja az US Open élő közvetítésére Windows, macOS vagy Linux számítógépen, de lehet, hogy nem működik a mobileszközén.

Ha meg akarja nézni a US Open golf élő közvetítését telefonján, táblagépén vagy egy olyan streaming eszközön, mint a Roku vagy az Apple TV, le kell töltenie a készülékre a FOX Sports GO alkalmazást.

Ez az opció csak kábel- és műholdas televízió előfizetőknél működik. A FOX Sports GO alkalmazás csak akkor engedélyezi az élő események közvetítését, mint például az amerikai nyílt bajnokság, ha érvényes bejelentkezési adatokat tud megadni egy minősített kábel- vagy műholdas televíziós előfizetéshez. Bizonyos esetekben használhatja a streaming szolgáltatás bejelentkezési adatait is. Ha ez nem működik, akkor az előző szakaszban felsorolt ​​minden streaming szolgáltatásnak megvan a saját mobilalkalmazása.

Itt vannak azok az alkalmazások, amelyekre szükséged lesz a US Open golf élő közvetítésének megtekintéséhez a Foxon keresztül:

  • Android: FOX Sports GO
  • iOS: FOX Sports GO
  • Amazon-eszközök: FOX Sports GO
  • Roku: FOX Sports GO
  • Xbox One: FOX Sports GO