Hogyan nézhetjük meg az USA nyílt tenisz élő közvetítését

Az amerikai nyílt teniszbajnokság az év második Grand Slam tenisztornája, és az akció minden pillanatát elkaphatja anélkül, hogy bármikor bekapcsolná a televíziót. A US Open a két hét alatt hét fordulóval az Egyesült Államok New York-i Flushing Meadows-i USTA Nemzeti Tenisz Központ kemény pályáin játszotta a szezon egyik legizgalmasabb teniszeseményét.

Az ESPN rendelkezik a US Open sugárzási jogaival, így a kábel- és műholdas előfizetők streamelhetik a hivatalos WatchESPN webhelyet. Mindenki más olyan streaming szolgáltatáson keresztül vehet részt az akcióban, mint a Hulu With Live TV vagy a YouTube TV. Csak egy eszközre van szüksége, mint egy laptop, táblagép vagy telefon, nagy sebességű internet-kapcsolatra és a megfelelő televíziós streaming alkalmazásra.

Ütemezés áttekintése

  • Első kör: Augusztus 31, 2020
  • Települések: USTA Billie Jean King Nemzeti Teniszközpont, Flushing Meadows, NY
  • Folyam: WatchESPN
  • Lásd a teljes US Open menetrendet

Hogyan továbbíthatjuk az US Open programot az ESPN-ből

Ha kábel- vagy műholdas előfizetéssel rendelkezik, de inkább a US Open programot számítógépen vagy laptopon közvetíti, ahelyett, hogy tévézne, használhatja a WatchESPN élő streaming webhelyét. Ez a webhely ingyenes hozzáférést biztosít az ESPN és az ESPN2 csatornákon sugárzott sporteseményekhez.

Használhatja a WatchESPN alkalmazást Windows, macOS vagy Linux számítógépén vagy laptopján, amennyiben rendelkezik olyan webböngészővel, mint a Chrome vagy a Firefox, amely támogatja a streaminget és a nagy sebességű internetkapcsolatot. Az utolsó dolog, amire szüksége van, egy érvényes kábel- vagy műholdas előfizetés, mert ez a webhely csak fizető előfizetőknek szól

A US Open közvetítésének módja a WatchESPN segítségével:

  1. Navigáljon a WatchESPN.com webhelyre, amikor a US Open közvetítés alatt áll. Keresse meg az US Open feliratú lejátszót, majd kattintson a gombra lejátszás gomb.

    Ha az oldal jobb felső sarkában látja a kábeles vagy műholdas szolgáltató logóját, akkor lehet, hogy nem kell bejelentkeznie. Kattintson az US Open lejátszóra, és az élő videó azonnal elindul, ha automatikusan bejelentkezett.

  2. Válassza ki a kábel- vagy műholdas szolgáltatóját.

  3. Jelentkezzen be kábel- vagy műholdas számlájára, és kattintson a gombra Bejelentkezés, Belépekvagy folytatódik.

    A megjelenő bejelentkezési oldal szolgáltatónként változik, de a bejelentkezéshez mindig meg kell adnia a kábeles vagy műholdas fiók e-mail címét és jelszavát.

  4. Ha az US Open videó nem nyílik meg automatikusan, térjen vissza a WatchESPN.com oldalra, és kattintson ismét a lejátszás gombra.


Milyen streaming szolgáltatások tartalmazzák az US Open programot?

Kábel- és műholdas előfizetők a WatchESPN-en keresztül minősített előfizetéssel közvetíthetik az US Open programot, ám ez nem lehetséges a zsinórvágók számára. A zsinórvágóknak a US Open közvetítésének legjobb módja a televíziós streaming szolgáltatás használata. Ha úgy tetszik, külön ESPN + előfizetéssel is elkaphatja a művelet egy részét.

Azért, hogy a televíziós streaming szolgáltatások jó módot kínálnak a zsinórvágók számára az US Open nézésére, az az oka, hogy hozzáférést biztosítanak ugyanazokhoz az élő televíziós csatornákhoz, amelyeket általában kábelen vagy műholdas csatornán nézne meg. A különbség az, hogy az élő televíziót nagysebességű internetkapcsolaton keresztül sugározza, ahelyett, hogy kábelt vagy műholdat nézne.

Mivel a US Open programot az ESPN közvetíti, fontos olyan szolgáltatást választani, amely magában foglalja az ESPN hozzáférését. Legtöbbjüknek van, de van néhány figyelemre méltó kivétel.

Ezek a legnépszerűbb streaming szolgáltatások, amelyek hozzáférést biztosítanak az US Open programhoz:

  • Sling TV: Az ESPN, az ESPN2 és az ESPN3 egyaránt szerepel a megfizethető Sling Orange csomagban. Ez egy jó választás, ha csak az US Open érdekel.
  • YouTube TV: Ez a szolgáltatás az ESPN-t és az ESPN2-t is tartalmazza az alaptervvel.
  • Hulu Live TV-vel: Ez a szolgáltatás hozzáférést biztosít az ESPN-hez és az ESPN2-hez, és nincsenek zavaró tervek vagy kiegészítők, amelyekkel foglalkozni kellene.
  • AT&T TV Now: Az ESPN és az ESPN2 egyaránt szerepel minden tervben.

Ezek a szolgáltatások valamilyen típusú ingyenes próbaverziót nyújtanak, ezért válassza ki kedvencét, és elkezdheti ingyen nézni az US Open programot. Próbálja ki például a Hulu egy hónapos ingyenes próbaverzióját, vagy egy hét ingyenes fuboTV-t.


Az US Open streamingje mobilon, streaming eszközön és konzolokon

A WatchESPN laptopokhoz és asztali számítógépekhez készült, de a szolgáltatást használhatja telefonján, táblagépén, sőt akár olyan streaming eszközökön is, mint a Roku vagy az Apple TV, valamint a játékkonzolokon. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, le kell töltenie az ESPN alkalmazást eszközére.

Ez a lehetőség csak akkor áll rendelkezésre, ha kábel vagy műholdas előfizetéssel rendelkezik. Az ESPN alkalmazás csak akkor engedélyezi az élő események közvetítését, mint például a US Open, ha előfizet kábeles vagy műholdas televízióra. Ha nem, akkor az előző szakaszban szereplő streaming szolgáltatások mindegyikének vannak alkalmazásai is.

Itt vannak az alkalmazások, amelyekre szükséged lesz az US Open közvetítéséhez a WatchESPN segítségével:

  • Android: ESPN
  • iOS: ESPN
  • Amazon-eszközök: ESPN
  • Az évből: ESPN
  • PS4: ESPN
  • Xbox One: ESPN