Hogyan nézhetjük meg a wimbledoni élő közvetítést

A Wimbledoni Bajnokság, közismertebb nevén egyszerűen Wimbledon, a világ legrégebbi tenisztornája, az utolsó Grand Slam bajnokság, amelyet még mindig valódi füvön rendeznek, és az akció minden pillanatát elkaphatja anélkül, hogy bármikor bekapcsolná a televíziót.

A koronavírus-járvány miatt törölték a 2020-as wimbledoni bajnokságot. Nézze vissza 2021-ben a jövő évi bajnokság megtekintésének részleteit. 

Az ESPN rendelkezik a wimbledoni bajnokság közvetítésének közvetítési jogaival, így a kábel- és műholdas előfizetők a hivatalos WatchESPN webhelyen keresztül nézhetik a wimbledoni élő közvetítést.

Mindenki más megnézheti a wimbledoni élő közvetítést olyan online streaming szolgáltatáson keresztül, mint a Sling TV. Az élő közvetítés megtekintéséhez csak nagy sebességű internet-kapcsolatra, eszközre, például okostelefonra vagy laptopra van szüksége, és a megfelelő televíziós streaming alkalmazásra.


Hogyan nézhetjük meg a wimbledoni élő közvetítést az ESPN-ből

A kábel- és műholdas televízió előfizetői megnézhetik Wimbledont az ESPN és az ESPN2 csatornákon, de mi van, ha nem akar júliusban két hétig a televíziója előtt ülni?

A WatchESPN egy streaming szolgáltatás, amely a kábel előfizetők számára elérhető, és felhasználhatja a wimbledoni élő közvetítés megtekintésére számítógépén, telefonján, táblagépén vagy akár játékkonzolján. Az egyetlen követelmény az, hogy nagy sebességű internet-kapcsolatra van szükséged, és a kábel előfizetésednek tartalmaznia kell az ESPN-t és az ESPN2-t.

A WatchESPN webhely Windows, MacOS és Linux számítógépeken és laptopokon működik, mindaddig, amíg olyan webböngészőt használ, mint a Chrome vagy a Firefox, amely támogatja a streaming szolgáltatást. Nem kell letölteni alkalmazást, mert az élő közvetítést közvetlenül a webhelyen nézheti meg.

Így nézheti meg a wimbledoni élő közvetítést a WatchESPN-en keresztül:

  1. Navigáljon a WatchESPN.com oldalra, amikor a wimbledoni bajnokság közvetítésre kerül. Keresse meg a Wimbledon feliratú lejátszót, majd kattintson a gombra lejátszás gomb.

    Ha az oldal jobb felső sarkában látja a kábeles vagy műholdas szolgáltató logóját, akkor előfordulhat, hogy nem kell bejelentkeznie. Kattintson a Wimbledon feliratú lejátszóra, és az élő videó azonnal elindul, ha automatikusan bejelentkezett.

  2. Válassza ki a kábel- vagy műholdas szolgáltatóját.

  3. Jelentkezzen be kábel- vagy műholdas számlájára, és kattintson a gombra Bejelentkezés, Belépekvagy folytatódik.

    A megjelenő bejelentkezési oldal szolgáltatónként változik, de a bejelentkezéshez mindig meg kell adnia a kábeles vagy műholdas fiók e-mail címét és jelszavát.

  4. Ha a wimbledoni élő közvetítésű videó nem nyílik meg automatikusan, térjen vissza a WatchESPN.com oldalra, és kattintson ismét a lejátszás gombra.


Mely streaming szolgáltatások tartalmazzák a wimbledoni élő közvetítést?

A zsinórvágók nem tudják használni a WatchESPN-t, de ez nem azt jelenti, hogy elszakadt a WImbledon élő közvetítéstől, ha nem fizet a kábelért. Kábel előfizetés helyett a kábelvágók ugyanazt az akciót megnézhetik minden olyan televíziós streaming szolgáltatáson keresztül, amely magában foglalja az ESPN-t és az ESPN2-t.

A streaming szolgáltatások hozzáférést biztosítanak ugyanazokhoz az élő televíziós csatornákhoz, amelyeket általában kábeles vagy műholdas előfizetéssel nézne meg. Kábelcsatlakozás vagy parabolaantenna használata helyett az élő videót nagy sebességű internetkapcsolaton keresztül továbbítja. Ezek a szolgáltatások általában több lehetőséget kínálnak és olcsóbbak, mint a hagyományos kábeltelevízió.

Mivel a teljes wimbledoni versenyt az ESPN és az ESPN2 közvetíti, fontos olyan szolgáltatást választani, amely hozzáférést biztosít mindkét ESPN csatornához. A legtöbb streaming szolgáltatás tartalmaz ESPN-t, de néhány népszerű szolgáltatás nem hordozza.

Ezek a legnépszerűbb streaming szolgáltatások, amelyek hozzáférést biztosítanak a wimbledoni élő közvetítéshez:

  • Sling TV: Az ESPN és az ESPN2 egyaránt szerepel a megfizethető Sling Orange tervben. Az egyéb szolgáltatások többet fizetnek és több csatornát kínálnak, de ez remek választás, ha csak Wimbledon érdekli.

Próbálja ki most a Sling TV-t

  • YouTube TV: Ez a szolgáltatás az ESPN-t és az ESPN2-t is tartalmazza az alaptervvel.
  • Hulu Live TV-vel: Ez a szolgáltatás hozzáférést biztosít az ESPN-hez és az ESPN2-hez, és nincsenek zavaró tervek vagy kiegészítők, amelyekkel foglalkozni kellene.

Szerezzen egy hónap ingyen Hulu-t

  • DirecTV Now: Az ESPN és az ESPN2 egyaránt szerepel minden tervben.

Ezek a szolgáltatások valamilyen típusú ingyenes próbaverziót biztosítanak, ezért válassza ki kedvencét, és elkezdheti ingyen nézni a wimbledoni élő közvetítést.


A wimbledoni élő közvetítés megtekintése mobileszközön, streaming eszközön és konzolokon

A WatchESPN webhelyet úgy tervezték, hogy laptopokkal és asztali számítógépekkel működjön, ezért előfordulhat, hogy nem működik a mobileszközön. Ha meg szeretné nézni a wimbledoni élő közvetítést telefonján, táblagépén vagy egy olyan streaming eszközön, mint a Roku vagy az Apple TV, le kell töltenie az ESPN alkalmazást eszközére.

Ez az opció csak akkor áll rendelkezésre, ha kábeles vagy műholdas előfizetéssel rendelkezik. Az ESPN alkalmazás csak akkor engedélyezi az élő események közvetítését, mint például a wimbledoni bajnokság, ha előfizet kábeles vagy műholdas televízióra. Ha nem, akkor az előző szakaszban szereplő streaming szolgáltatások mindegyikének vannak alkalmazásai is.

Itt vannak az alkalmazások, amelyekre a WatchESPN-en keresztül meg kell nézni a wimbledoni élő közvetítést:

  • Android: ESPN
  • iOS: ESPN
  • Amazon-eszközök: ESPN
  • Az évből: ESPN
  • PS4: ESPN
  • Xbox One: ESPN