Hogyan regisztrálhat Apple ID-t az iTunes használatához

Ha éppen a digitális zene és a streaming filmek világába kezd, vagy más digitális termékeket szeretne vásárolni, például hangoskönyveket és alkalmazásokat, akkor az iTunes Store nagyszerű forrás. Apple azonosítóra van szükség, ha iTunes ajándékkártyákat szeretne vásárolni vagy beváltani, vagy hozzáférne az iTunes Store-ban található ingyenes letöltésekhez. Az Apple azonosítója hozzáférést biztosít más Apple ajánlatokhoz is, ideértve az iCloudot is.

Az Apple online áruházának használatához nincs szüksége iPhone-ra, iPad-re vagy iPod-ra; bár az egyik birtoklása zökkenőmentesebb élményt nyújt. Az iTunes Windows, Mac és Apple iOS mobileszközökön érhető el.


Hogyan lehet regisztrálni Apple ID-re az iTunes használatával

Ha számítógépet használ, az alábbiak szerint hozhatja létre ingyenes Apple ID-fiókját az iTunes Store-ban:

  1. Nyissa meg az iTunes alkalmazást. Ha nincs telepítve a számítógépére, töltse le a legújabb verziót az iTunes webhelyéről.

  2. Menjen az iTunes képernyő tetején található menübe, és válassza a lehetőséget Fiók, Majd válassza ki Bejelentkezés. Mac-en megtalálja Fiók > Bejelentkezés a bal felső asztali menüben.

  3. Ban,-ben Bejelentkezés párbeszédpanelen válassza ki Új Apple ID.

  4. A Hozzon létre egy Apple ID-t képernyőn adja meg e-mail címét és jelszavát, amelyet új Apple ID-fiókjával használhat.

  5. Olvassa el az Apple Általános Szerződési Feltételeit. Ha egyetért velük, és fiókot szeretne létrehozni, válassza a Általános Szerződési Feltételek jelölőnégyzet jelzi, hogy elfogadja az Apple Media Services Általános Szerződési Feltételeit.

  6. választ folytatódik A folytatáshoz.

  7. A Személyes adat képernyőn adja meg az Apple ID beállításához szükséges összes információt. Ez magában foglalja az utó- és vezetéknevét, a születési dátumot és a három biztonsági kérdést, válaszokkal a jelszó helyreállítására, ha elfelejtené bejelentkezési adatait.

    Ha nem akar e-mailben kapni kommunikációt az Apple-től, törölje a Iratkozzon fel az Apple e-mailekre jelölőnégyzetet.

  8. választ folytatódik.

  9. Adja meg fizetési adatait. Az iTunes-vásárlások hitelkártyával történő fizetéséhez válassza ki a hitelkártya típusát, és adja meg a kártya adatait a megfelelő mezőkben.

  10. Írja be a hitelkártyájára regisztrált számlázási cím adatait, majd válassza a lehetőséget folytatódik.

    Ha fizetési módként a PayPal szolgáltatást választja, válassza a lehetőséget folytatódik hogy ellenőrizze a PayPal adatait. A bejelentkezési ablakban jelentkezzen be PayPal-fiókjába. Ezután válassza ki Egyetért és folytatja.

  11. Létrehozta Apple ID-fiókját, és megjelenik egy gratulációs képernyő, amely igazolja, hogy most már rendelkezik fiókkal. Válassza a lehetőséget csinált befejezni.

Böngésszen az iTunes alkalmazásban az összes benne lévő tartalom megtekintéséhez. Ha úgy dönt, hogy vásárol valamit, válassza az árat jelző gombot, és az a regisztráció során választott fizetési módra kerül felszámolásra.

Az iTunes Store olyan elemei, amelyek a Kap gomb szabad. Válassza a lehetőséget Kap a letöltés megkezdéséhez.

Az iTunes használatára létrehozott Apple ID azonosító más eszközökön is használható a szolgáltatásba való bejelentkezéshez. Csak egy Apple ID szükséges.


Hogyan lehet regisztrálni az Apple weboldalán

Az Apple ID létrehozásának másik módja az, hogy közvetlenül az Apple webhelyére lép és regisztrál. Ennek a módszernek a legkevesebb lépése van. 

  1. Lépjen az Apple ID létrehozása weboldalra.

  2. Írja be a kért információkat, amelyek tartalmazzák a nevét, születési dátumát, országát vagy régióját, e-mail címét és jelszavát.

  3. Válasszon és válaszoljon három biztonsági kérdésre, amelyek felhasználásával visszaállíthatja jelszavát, ha valaha elfelejtette.

  4. Törölje az Apple bármelyik megjelenített üzenetét a Közlemények; Alkalmazások, zene, filmek és egyebek, És Apple News Updates jelölőnégyzeteket.

  5. Írja be a Captcha kódot a szövegmezőbe, és válassza a lehetőséget folytatódik.

  6. Létrehozta az Apple azonosítóját. Nem kell megadnia fizetési módot, amikor bejelentkezik a webhelyre. De amikor vásárol az iTunes alkalmazásban vagy az App Store-ban, akkor a rendszer kéri, hogy adja meg a fizetési információkat.

Ha a webhelyen keresztül regisztrál Apple ID-re, töltse le az iTunes alkalmazást, és az új Apple ID-jével jelentkezzen be, és tekintse meg mindazt, amit kínál, és kihasználja az ingyenes, rendszeresen változó anyag előnyeit.