Javítás: Elfelejtettem az iPad jelszavamat vagy a jelszót

Az iPadhez több jelszó tartozik. A jelszó feloldja az iPad készüléket, amikor felébreszti alvásból. Az opcionális jelszó blokkolja és korlátozza a tartalmat azoktól az emberektől, akik megosztják a táblagépet. A legfontosabb azonban az Apple ID jelszó, amely feloldja az App Store és az Apple egyéb szolgáltatásait.

Ha elveszíti Apple ID jelszavát vagy jelszavát, íme néhány módszer, amellyel helyreállíthatja azokat.

A cikk lépései az összes iPad modellel működnek.

Alex Dos Diaz / Web

Ha elfelejtette iPad jelszavát, nem tudja használni az eszközt. Valahányszor rosszul írja be, a hardver hosszabb ideig zárolva marad (ez a biztonsági funkció megakadályozza az embereket a kódok beírásában, amíg kitalálják az önét), vagy letiltják. Ha elfelejtette Apple ID jelszavát, használhatja iPadjét, de egyes funkciók, például az alkalmazások letöltése vagy a fájlok mentése az iCloudba, nem érhetők el.


Hogyan lehet helyreállítani az elfelejtett Apple azonosítót

Ha egy ideje nem töltött le egy alkalmazást, és bekapcsolta a Touch ID alkalmazást az App Store-vásárlásokhoz, könnyen elfelejtheti Apple ID jelszavát. Az Apple rendelkezik egy webhellyel, ahol kezelheti Apple ID-fiókját, és segít az elfelejtett jelszavakban. Így kell használni.

  1. Nyissa meg az appleid.apple.com webhelyet.

  2. Kattints Elfelejtette az Apple azonosítóját vagy jelszavát.

  3. Írja be a E-mail cím az Apple ID-vel társítva, majd kattintson a gombra folytatódik.

  4. Erősítse meg telefonszámát, majd kattintson a gombra folytatódik.

  5. Az Apple értesítést küld minden olyan eszközre, amelybe be van jelentkezve az Apple ID-vel. Koppintson a Hagyjuk vagy kattintson Előadás, a használt eszköztől függően, majd kövesse az utasításokat a jelszó visszaállításához.

  6. Ha nem tud másik telefont, iPad-et vagy Mac-et használni, kattintson a gombra Nincs hozzáférése az eszközeihez? az Apple ID webhelyének alján.

  7. A következő oldalon további lehetőségek állnak rendelkezésre az Apple ID jelszó visszaállításához:

    • Állítsa vissza jelszavát, miközben új eszközre, például új iPhone-ra, iPadre, iPod touch-ra vagy Mac-re jelentkezik be.
    • Használja valaki más iOS-eszközét.
    • A webhely egy harmadik lehetőséget kínál, amelyet kiválaszthat: Nem tud más iOS-eszközre jutni? amely végigvezeti Önt a webhely további lépésein.

  8. Ezeknek a lehetőségeknek az egyikével be kell állítania egy új Apple ID jelszót.


Hogyan lehet helyreállítani az elfelejtett iPad jelszót

Nincs hosszú távú trükk ahhoz, hogy túllépje az iPad feloldásához szükséges jelszót. Használhatja a Touch ID vagy az Arc ID azonosítót egy ideig, de az iPad újraindítása után meg kell adnia a jelszót.

Az elfelejtett jelszó problémájának egyetlen megoldása az iPad gyári alapértelmezett beállításainak visszaállítása. Ez azt jelenti, hogy mindent töröl az iPad-ről. A telepítési folyamat során azonban visszaállíthatja iPadjét biztonsági másolatból.

1: 47

Az elfelejtett jelszó kezelésének legegyszerűbb módja az iCloud használata az iPad visszaállításához. Az iPad távoli alaphelyzetbe állításához használja a Find My iPad funkciót.

  1. Nyisson meg egy webböngészőt, és lépjen a www.icloud.com webhelyre.

  2. Jelentkezz be iCloud amikor megkérdezi.

    Ha fiókjában kétfaktoros hitelesítést állított be, akkor kódot küld minden Apple-eszközére. Erre a kódra lesz szüksége az iCloudba történő bejelentkezés folytatásához.

  3. választ Keressen iPhone-t.

  4. Amikor megjelenik a térkép, kattintson a gombra Minden eszköz és válassza ki iPadjét a listából.

    IPad-jét annak nevezzük el, amit Ön elnevezett. Nem egyszerűen iPad.

  5. Amikor rákattint az iPad nevére, egy ablak jelenik meg a térkép sarkában. Ebben az ablakban három gomb található: Hang lejátszása, Elveszett mód (amely lezárja az iPad készüléket), és Törölje az iPadet.

    Ellenőrizze, hogy a eszköz neve e gombok felett található az iPad. Így nem tévedésből törli az iPhone készülékét.

  6. Érintse Törölje az iPadet és kövesse az utasításokat. Megkéri Önt, hogy igazolja a választását. Miután elkészült, az iPad visszaáll.

  7. Az iPad működéséhez fel kell tölteni és csatlakozni kell az internethez, ezért célszerű azt visszaállítani, amíg visszaáll.


Hogyan kell kezelni az elveszett jelszót az iTunes használatával

Ha szinkronizálta iPadjét a számítógépén lévő iTunes alkalmazással, függetlenül attól, hogy zenét és filmeket szeretne-e rá vinni, vagy biztonsági másolatot készíteni az eszközről a számítógépen, visszaállíthatja azt a számítógép segítségével. Ugyanakkor a múltban biztosan megbízott abban a számítógépben, így ha soha nem kötötte össze iPadjét a számítógépével, akkor ez a lehetőség nem fog működni.

  1. Csatlakoztassa iPad készülékét az iTunes szinkronizálásához és indításához használt számítógéphez.

  2. Az iTunes szinkronizálódik az iPad készülékkel. Várjon, amíg ez a folyamat befejeződik, majd kattintson a gombra eszköz ikonra a képernyő tetején.

  3. Kattints Restore iPad.

  4. A számítógép törli az iPad-et. Állítson be új jelszót az iPad újraindításakor.


Hozzáférés iPadjéhez a helyreállítási mód használatával

Még akkor is, ha még nem kapcsolta be az iPad keresése funkciót, és még soha nem csatlakoztatta iPadjét a számítógépéhez, visszaállíthatja az iPad készüléket helyreállítási módba lépve. Ezt követően azonban csatlakoztatnia kell egy számítógéphez az iTunes alkalmazással. Ha még nincs iTunes, töltse le az Apple-ről. Ha még nincs számítógépe, használja egy ismerősének számítógépét.

  1. Csatlakoztassa az iPad-et a számítógéphez az iPad-hez kapott kábellel. Ezután nyissa meg az iTunes alkalmazást.

  2. Nyomja meg és tartsa lenyomva az alvás / ébresztés és a Home gombot az iPad-en, és tartsa lenyomva az Apple logó megjelenésekor. Amikor látja az iPad grafikáját az iTunes-hoz csatlakoztatva, engedje el a gombokat.

  3. választ Visszaad és kövesse az utasításokat.

  4. Néhány percbe telik az iPad visszaállítása, amely a folyamat során kikapcsol és bekapcsol. Miután újraindult, a rendszer kéri, hogy állítsa be az iPad készüléket, ahogyan azt a vásárláskor tette. A folyamat során visszaállíthatja biztonsági mentésből.