Elfelejtettem a Windows 7 jelszavamat! Hogyan térhetek vissza?

Tehát elfelejtette a Windows 7 jelszavát? Hé, megtörténik. Állítólag nagyon bonyolult jelszavakat kell készítenünk, így nehéz kitalálni őket, de néha olyan bonyolulttá tesszük őket, hogy magunk is elfelejtjük őket.

2020 januárjától a Microsoft már nem támogatja a Windows 7 rendszert. Javasoljuk, hogy frissítsen Windows 10 rendszerre, hogy továbbra is kapjon biztonsági frissítéseket és technikai támogatást.

Próbálkozzon a Windows 7 bejelentkezési jelszavának megkeresésével, amely valahogy elgondolkodott.

Web / Ashley Nicole DeLeon

Nézzük át az ötleteket egyenként, kezdve a legegyszerűbbel:


Használja a Windows 7 jelszó-visszaállító lemezt

Most itt az ideje, hogy használd a létrehozott Windows 7 jelszó-visszaállító lemezt. Gratulálok a proaktivitáshoz!

Valószínű azonban, hogy a legtöbben nem rendelkeznek Windows 7 jelszó-visszaállító lemezzel, mert nem tudta, hogy létezik ez a funkció, vagy soha nem gondolta, hogy valóban elfelejtette a Windows 7 jelszavát.

Akárhogy is, ha bejön az alábbi ötletek egyikébe, mindenképpen térjen vissza a fenti linkre, és azonnal készítsen egyet.


Kérjen meg egy rendszergazdát, hogy változtassa meg a Windows 7 jelszavát

Ha más személyek rendelkeznek fiókkal a számítógépén, akkor az egyikük rendszergazdai szintű hozzáféréssel lehet konfigurálva. Mivel a rendszergazdai jogosultságokkal rendelkezők kezelhetik a Windows 7 összes felhasználójának jelszavát, ez a személy a fiókjában meg tudja változtatni az Ön Windows 7 jelszavát.

Nyilvánvaló, hogy ha csak Ön rendelkezik fiókkal a számítógépén, ami valószínűleg sokan számára fennáll, akkor ez a trükk nem fog jót tenni.


Ezzel a trükkel állítsa vissza a Windows 7 jelszavát

Van egy módja a Windows 7 jelszavának alaphelyzetbe állítására, csak a már rendelkezésére álló eszközökkel és szoftverekkel. Ez egy remek kis trükk, amelyet bárki el tud húzni. A legrosszabb, amit CD-ről vagy flash meghajtóról kell indítania, és néhányszor használja a Parancssor parancsot.

A teljes oktatóanyagért lásd: A Windows 7 jelszó visszaállítása.

Figyelembe véve azt a tényt, hogy valószínűleg nem igazán rendelkezik jelszó-visszaállító lemezzel vagy egy második rendszergazdával a számítógépén, és valószínűleg már fáj a feje, amikor megpróbálja emlékezni arra, hogy miként állította be a jelszavát, ez a trükk a legtöbbünk számára a megoldás .


Hack Windows 7-fiókját egy jelszó-helyreállító programmal

Ha megpróbálta kitalálni, nincs más felhasználó a számítógépén, az utolsó trükk valamilyen oknál fogva nem működött, és biztos benne, hogy nem fekszik a Windows 7 jelszó-visszaállító lemeze, itt az ideje, hogy megpróbálja valami kicsit bonyolultabb.

A Windows jelszó-helyreállító programok olyan szoftvereszközök, amelyeket a Windows 7 jelszavának helyreállítására vagy visszaállítására / törlésére terveztek. Ezeket néha nehézkesen lehet használni, de ha valóban elfelejtette a Windows 7 jelszavát, és néhány egyszerű utasítást is követhet, akkor nagy esély van arra, hogy ezen programok egyike visszavezeti Önt a Windows rendszerbe.

Még mindig nem találja a Windows 7 jelszavát?

Ha mindent megpróbált a fentiekben, és az elveszett Windows 7 jelszó valóban végleg elveszett, akkor tiszta telepítést kell végrehajtania a Windows 7 alatt, amely törli a számítógépén található összes elemet.

Ez drasztikus és nyilvánvalóan pusztító lépés, de ha vissza akarja kapni a számítógépét, akkor fontolóra kell vennie ezt a lehetőséget, ha minden más kudarcot vall.

Mi a teendő a jelszó visszaállítása után?

A Windows 7 jelszó elfelejtése és a visszaállításához különféle lépések végrehajtása szükséges, biztosan nem szórakoztató. Tehát bölcs dolog lenne kihasználni minden lehetséges módszert annak elkerülése érdekében, hogy a jövőben újra kelljen állítania a Windows 7 jelszavát.

A fent említett jelszó-visszaállító lemezes módszeren túl mentheti az új Windows 7 jelszavát egy jelszókezelőbe. Mindaddig, amíg mobil hozzáféréssel rendelkezik, bármikor hivatkozhat a jelszókezelő alkalmazásra, amikor emlékeznie kell a Windows 7 jelszavára.

Valamit megtehet, ha beállítja a Windows 7 rendszert, hogy a számítógép minden indításakor automatikusan bejelentkezzen. Ez biztosan nem ideális, ha a biztonság aggodalomra ad okot, mert akkor bárki bejuthat a számítógépére, de ez megakadályozza, hogy emlékezzen a jelszavára.