11 Javítás, ha a Fitbit alkalmazás az iPad-en nem működik

A Fitbit néhány hasznos adatot szolgáltat az egészségi állapotod és az edzettséged nyomon követéséhez, és Android és iOS alkalmazásai segítségével láthatod a fejlesztéseidet. De mi van akkor, ha a Fitbit alkalmazást iPad-hez használja, és nincs más problémája? Az alábbiakban bemutatunk néhány gyakori problémát, és hogyan lehet megoldani őket, hogy a fitnesz nyomon követése visszatérhessen az útra.

A jelenleg támogatott Apple-eszközök listáját a Fitbit webhelyen találja.


A Fitbit problémák okai

A Fitbit és az iPad legtöbb problémája kommunikációs alapú. Függetlenül attól, hogy iPadje nem képes-e felismerni a Fitbit-jét, a szinkronizálás nem indul el, nem folytatódik vagy nem fejeződik be, vagy vannak párosítási problémák, ezek többsége csupán a kommunikáció hiánya. Az alábbiakban számos tipp és trükk található a Fitbit és iPad problémák megoldására.

  1. Nem talál iPad alkalmazást. Ha 3. generációs iPad vagy korábbi, akkor nehezen találhatja meg az alkalmazást az App Store-ban. Ehelyett előfordulhat, hogy le kell töltenie az iPhone verzióját:

    1. Az App Store-ban lépjen a bal felső sarokba, és koppintson a ikonra Szűrők.
    2. Érintse Támogatja > Csak iPhone.
    3. Most keressen ráFitBit"és koppintson a gombra Keresés.
  2. A Fitbit nem fog párosulni az iPad készülékkel. Miután letöltötte a Fitbit alkalmazást, érdemes lesz párosítani az iPad készülékével. Győződjön meg arról, hogy iPad-jén engedélyezve van a Bluetooth. Ha nincs bekapcsolva, soha nem fogja tudni párosítani a Fitbit készülékével.

  3. Ha a Bluetooth már engedélyezve van, és a párosítás megdermedhet vagy beragadhat, akkor kényszerítenie kell a Fitbit alkalmazás bezárását az iPad-en, és újra meg kell próbálnia a párosítást. Előfordulhat, hogy újra kell indítania az iPad készüléket, mielőtt újra megpróbálná párosítani.

  4. Ha egy másik eszközön, például okostelefonon állította be a Fitbit-et, akkor valószínűleg le kell szüntetnie a telefon párosítását, vagy legalább ki kell kapcsolnia a Bluetooth-ot, mielőtt párosítaná az iPad-del.

    Ha minden egyéb nem sikerül, távolítsa el a párosítást a másik eszköz Fitbit alkalmazásából, nyissa meg a Fitbit alkalmazást iPad-jén, majd kezdje el a beállítást, mint az okostelefonján. A rendszer kéri, hogy adjon meg egy négyjegyű tűt (a Fitbit-en látható). Adja meg, és a Fitbit alkalmazás kéri, hogy párosítsa a fitnesz zenekarral.

  5. Ha a Fitbit nem szinkronizálódik az iPad készülékkel, ellenőrizze, hogy a legújabb Fitbit alkalmazás verziót használja-e. Sokszor csak egy szoftverhiba zavarja a kommunikációt.

  6. Győződjön meg arról, hogy iPad-jén engedélyezve van a Bluetooth. Ha egynél több eszközbeállítás van a Fitbit alkalmazással, akkor előfordulhat, hogy le kell tiltania a Bluetooth-ot a másik eszközön.

  7. Ellenőrizze az akkumulátor töltöttségi szintjét a Fitbit-en. Ha túl alacsony, akkor nem fog szinkronizálni.

  8. A Fitbit irányítópultja nem jelenít meg információkat. Ennek oka általában az, hogy a különböző modulok nincsenek engedélyezve. Ezt csináld meg:

    1. Görgessen le az alkalmazás aljára, és koppintson a ikonra szerkesztése. A nem engedélyezett modulok piros / rózsaszín pluszjelet kapnak a bal felső sarokban.
    2. Érintse meg a Plusz (+) minden megjeleníteni kívánt modulhoz.
    3. Érintse Kész.

    A Szerkesztés alatt megérintheti és áthúzhatja a csempét más helyekre is mód.

  9. A Fitbit alkalmazás leállt. Ha a Fitbit alkalmazás nem működik megfelelően, vagy folyamatosan összeomlik, akkor a legjobb megoldás a Fitbit alkalmazás eltávolítása és újratelepítése. 

    Minden olyan adatot elveszít, amelyet nem szinkronizált.

  10. Egyes régebbi iPadek nem kaphatnak új adatokat, mivel a 4. generációs iPad-nél régebbi nem támogatott hivatalosan, és előfordulhat, hogy nem fog megfelelően működni. Ha a fenti hibaelhárítási lépések nem működnek, az egyetlen megoldás az új iPad beszerzése.

  11. Ha ezek a javítások nem segítenek, mindig ellenőrizze a Fitbit vagy az Apple fórumát. Mindig van valaki, aki segítő kezet tud nyújtani.