Olcsó vagy felújított iPad vásárlása

Mi a jobb, mint egy iPad? Olcsó iPad. Az iPad nagyszerű eszköz, de akkor is annyiba kerülhet, mint egy belépő szintű laptop, még akkor is, ha a rendelkezésre álló legolcsóbb modellt választja. Ha pedig adatkapcsolatra van szüksége, több pénzt adhat hozzá az árhoz. Mielőtt azonban úgy döntene, hogy nem engedheti meg magának, vessünk egy pillantást arra, hogy olcsóbbá teheti az iPad vásárlását.

 Getty Images / Tara Moore


Menj Mini

Pénzt akar leütni az iPad áráról? Ne utasítsa el az iPad Mini készüléket. Az iPad Mini 4 ugyanaz, mint az iPad Air 2, és a 2019-es frissítés az iPad Mini 5 formájában ugyanazt az alapformát tartja fenn. Az egyetlen "mini" benne a méret, és ez valójában előny lehet.

A kisebb 7.9 hüvelykes tablet sokkal könnyebben használható útközben, mint 9.7 hüvelykes nagytestvére. Nemcsak hordozhatóbb, ha a házon kívül tartózkodik, de a házon belül is mozgékonyabb, így könnyedén beléphet a konyhába, miközben továbbra is használja a kedvenc alkalmazását. A legnagyobb hátrány itt az, hogy átgázolhat néhány rendetlenséget a konyhába. 


Menj az utolsó generációval

Egy másik egyszerű módszer az iPad árának diszkontálásához az, ha inkább az utolsó generációt választja, mint a legújabbat és a legnagyobbat. Az iPad Mini 4-hez hasonlóan az iPad legújabb generációja is körülbelül 100 dollárral olcsóbban indul, mint a jelenlegi modell.

Ön feláldozza a legfrissebb szolgáltatásokat, de ha egy kis pénzt szeretne megtakarítani, és valóban szüksége van erre a nagyobb kijelzőre, akkor a régebbi modell lehet a legjobb ajánlat.


Go Mini és Last Generation

Itt kaphat egy nagyon jó iPad-et. Ugyanazokat a funkciókat áldozza fel azzal, hogy együtt jár az utolsó generációval, és ez a kisebb csomagban lesz, de lehet, hogy nincs még egy tabletta a bolygón, amely közel kerülhet ahhoz, hogy mindent megtegyen, amit a Mini utolsó generáció képes megtenni, és még mindig alá kerül. néhány száz dollár.  

Vásároljon felújított iPad-et

Egy másik egyszerű módszer az iPad árának csökkentésére az, ha felújított egységet vásárol. Valójában ez egy jó trükk sok eszközzel, a laptopoktól a játékkonzolokig. Az Apple online áruháza sokféle felújított iPad-et árul, és általában megtakaríthatja az árát. Ha ezt ötvözi az utolsó generációs iPad vagy iPad mini megvásárlásával, nagyszerű eszközt kaphat meglehetősen olcsón. Aggódik egy felújított eszköz vásárlása miatt? Az Apple felújított iPad-jére ugyanaz az 1 év garancia vonatkozik, mint egy új iPad-re, ami megkönnyítheti a felújított vásárlással kapcsolatos aggályokat. 

Lehetséges egy felújított iPad vásárlása más kiskereskedőktől is, például a Best Buy vagy a Newegg, de ha a keresett egység nem érhető el az Apple-től, akkor általában a legjobb, ha néhány hétig várakozik, hogy megismerhesse-e az adott modell elérhetőségét.


Vásároljon Használt az Amazon-ból vagy az eBay-ből

Tudta, hogy vásárolhat használt termékeket az Amazon-tól? Menjen az Amazon-hoz, keresse meg az iPad-et, és kattintson a vásárolni kívánt modellre. Ha egyszer a termék részletes oldalán található, meglátja, hogy hány használt egységük van eladó. Ezeket az iPadeket különféle üzletekből árulják, és nemcsak az iPad részleteit láthatja, például azt, hogy milyen állapotban van az eszköz, hanem az eladó elégedettségi besorolását is.

Egy másik jó választás egy használt iPad vásárlásához az eBay. A népszerű aukciós webhely kétféle módon kínál iPad vásárlást: egy szokásos aukciót, ahol Ön a legmagasabb licit licitál, és egy "Buy it now" -t, amikor az eladó meghatározott árat ad az elemre. Az eBay-től történő vásárláskor fontos, hogy licitálás előtt olvassa el az összes részletet. Mielőtt megvásárolná az iPad-et, érdemes megnéznie az iPad állapotát, az eladó visszaküldési politikáját és az eladó minősítését. Meg kell jegyeznie a szállítási költséget is, és össze kell hasonlítania a teljes árat más lehetőségekkel. Előfordul, hogy az eBay-en jó üzlet meglehetősen magas szállítási árral jár. 

Használt vagy nyitott dobozos cikk megvásárlása az Amazon-ból vagy az eBay-től elégedettségi garanciával jár, ezért ha aggódik, hogy törött iPad-et kap, vagy ami még rosszabb, iPad-t egyáltalán nem, ne aggódjon. Ha nem az oldalon leírt állapotban kapja meg az elemet, akkor egyszerűen lépjen kapcsolatba az Amazon vagy az eBay céggel. 

Vásárlás egy baráttól

Talán a legegyszerűbb és legegyszerűbb módszer a használt iPad megtakarítására, ha egyet vásárol egy barátjától. Nem kell attól tartania, hogy valami mást szerez, mint amit meghirdettek, mert vásárlás előtt kipróbálhatja, és nem kell aggódnia a tőzsde miatt, mint a Craigslist listából történő vásárláskor. Az egyetlen gond, hogy jó árat találjon ki, amely valós értéket jelent az összes érintett számára. Még mindig van néhány dolog, amelyet ellenőriznie kell, és győződjön meg róla, hogy használt iPad vásárlása előtt megtörtént-e, például a gyári alapértelmezett beállítások visszaállítása, hogy az iPad keresése ki legyen kapcsolva.

Vigyázzon a Craigslistre

A Craigslist és más online apróhirdetések nagyszerű módja lehet annak, hogy jó üzletet alkossanak egy termékről, ugyanakkor kockázati elemet is jelentenek.

Ha az iPad eredeti csomagolásban van, mindig nyissa ki a dobozt, és kapcsolja be az iPadet, hogy megbizonyosodjon róla, hogy működik. Ismerkedjen meg az iPad első használatra történő beállításával, hogy megtudja, mit kell látnia, és hajtsa végre az első lépéseket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az eszköz megfelelően működik-e, de ne hajtsa végre az Apple-t kérő lépést ID.  

Kerülje a Penny aukciós webhelyeket

Valószínűleg látta azokat a hirdetéseket, amelyek esélyt ígérnek Önnek arra, hogy olyan iPad-t vásároljon, amelynek ára olcsóbb, mint 34.92 USD, vagy valamilyen abszurd áron. És ha úgy gondolta, hogy valamiféle átverésnek kell lennie, akkor részben igaza van. Nehéz őket egyenesen átverésnek minősíteni, mert ők árulják a termékeket, de a rendszer úgy működik, hogy fizetnie kell azért, hogy egyszerűen licitáljon a termékekre. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor 16.41 USD vagy 17.23 USD ajánlatot tesz, pénzt fizet a webhelyre, függetlenül attól, hogy megnyeri-e a végső ajánlatot.

Ha nagy szerencséje van, akkor egy olcsó iPad-hez juthat, anélkül, hogy sokat fizetne. De minden olyan ember számára, aki olcsó ajánlatot nyer, több tucat, sőt száz ember van, aki 5, 10 vagy akár 20 dollárt vagy annál többet licitál arra a termékre, amely nem nyerte meg az ajánlatot. Az ajánlattétel addiktív jellege miatt pedig könnyedén elkölthet több száz dollárt a termékek egyikének elnyerésére anélkül, hogy valaha is megnyerné a végső ajánlatot.

Nem vagy meggyőződve arról, hogy használnod kell? Vásároljon új iPad-et és szerezzen nyugalmat.