Mit tehet a Snapseed alkalmazással

A Snapseed egy képszerkesztő alkalmazás. Ez ingyenes. Nem romboló. Ez erősebb, mint az Instagram, és ha van hely az okostelefonon vagy táblagépen, akkor töltse le most a Snapseed programot, még ha profi fotós is.

A Snapseed egy Google-akvizíció, amelyet a Google fotó képességeinek javítása érdekében szereztek be. Most ez egy olyan Google alkalmazás, amely hatékony képszerkesztő szűrőkkel rendelkezik, és amelyeket okostelefonján vagy táblagépén használhat. Egyesek a Snapseed-et válaszként tekintik az Instagramra, de célja, hogy része legyen a Google folyamatos erőfeszítéseinek a fotószerkesztés javítása és általában a szoftverek megosztása érdekében. A Nik Software - az a cég, amely eredetileg a Snapseedet gyártotta - fotószűrők és plug-in termékek széles választékát fejlesztette ki, a nagy dinamikatartományú (HDR) szűrőkre szakosodva. A Google továbbra is eszközöket ad hozzá az alkalmazáshoz, hogy növelje képességeit.


Hol található Snapseed

A Snapseed egy ingyenes alkalmazás, amely Android és iOS mobileszközökhöz egyaránt elérhető. Készítsen képeket mobileszközén, alkalmazza a Snapseed szűrőit, és ossza meg őket a közösségi média platformjain. 

A Snapseed egy fejlett funkciókkal rendelkező művészi eszköz, amelyet komoly fotósok számára ajánlanak, de könnyen kezelhető kezelőszervei mindenki számára alkalmassá teszik, aki szeret játszani a képeivel. A profik számára az az alkalmazás, amelyet akkor használ, ha egy kis időt szeretne készíteni egy speciális kép készítéséhez.


Mit tehet a Snapseed-kel

Válasszon ki egy fotót a fotótárból, vagy készítsen új fényképet. Használja a Úgy néz ki, fülre, és válasszon egy indexképet a képernyő alján a kép telítettségének kezdeti beállításához.

A szerkesztési munka nagy részét a Eszközök szakaszában. Itt talál egy gyógyító ecsetet, matricát és csillogás fényszűrőket. Vannak kreatív képkeretek, textúrák, valamint grunge és fényhatások. Képeket elforgathat és kivághat, a perspektíva szűrővel rögzítheti a ferde vonalakat, és beállíthatja a képek fehéregyensúlyát. Használja a Görbék szűrőt a fényerő szintjének pontos ellenőrzéséhez. Minden alkalommal, amikor megérinti az eszközt, megnyitja azokat a lehetőségeket, amelyeket kipróbálhat a képén - kattintson az egyes miniatűrökre, hogy alkalmazza a képet a képen, és megnézze, hogyan néz ki.

Egyéb eszközök közé tartoznak a szűrők a fej pózokhoz, portrék, objektív elmosódás, dupla expozíció és szöveg.

Ha elégedett a fotón végrehajtott változtatásokkal, koppintson a ikonra Export. Az exportálási képernyőn megoszthatja a szerkesztett képet, elmentheti az egyes fényképektől külön, vagy állandó változásokkal létrehozhat egy másolatot.

Az egész folyamat egyszerű és magától értetődő. Ez is függőséget okoz. Vándorolhat eszközről eszközre a beállítások elvégzésében, tudván, hogy semmi sem állandó, amíg nem állandósítja.

A Snapseed nem a Photoshop asztali verziója. Amit a Snapseed hozzáad a Google portfóliójához, az a jobb mobil szakértelem. A Google+ fotószerkesztése és szűrői rendben vannak, de többnyire az asztalon vannak elakasztva, míg a Snapseed szűrői az okostelefonon találhatók, ahol valószínűleg a képet készítették, és nagy teljesítményűek. 


A Snapseed technikai követelményei

az ingyenes Android App elérhető a Google Play áruházban: Android OS 4.4 vagy újabb

az ingyenes iOS app elérhető az Apple App Store-ban: OS 9.0 vagy újabb

Kompatibilis az iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel