Új weblapok megnyitása új Firefox lapon vagy ablakban

A füles böngészés mindennapjaink részévé vált, olyannyira, hogy most már természetesnek vesszük. A legtöbb népszerű böngészőben az alapértelmezett viselkedés az, hogy új ablakot nyit meg ahelyett, hogy új ablakot nyitna, amint az a fülek mainstream funkciójává vált. Néhány felhasználó azonban vágyakozik a régi idők után, amikor minden alkalommal, amikor ilyen típusú kérelmet nyújtottak be, teljesen új ablakot nyitottak meg.

Ez az oktatóanyag csak azoknak a felhasználóknak szól, akik a Firefox böngészőt futtatják Linux, Mac vagy Windows operációs rendszereken.


A füles böngészés letiltása

A Firefox megkönnyíti a funkció visszaállítását oda, ahol minden elkezdődött, új ablakot nyitva a fül helyett. Ez a lépésről lépésre bemutató útmutató bemutatja, hogyan módosíthatja ezt a beállítást.

  1. Nyissa meg a Firefox böngészőt

  2. Írja be a következő szöveget a böngésző címsorába, és nyomja meg a gombot belép or Visszatérés kulcs: körülbelül: preferenciák.

    Most meg kell jeleníteni a Firefox Általános beállításait. 

  3. A képernyő alján, a Lapok szakaszban négy lehetőség van jelölőnégyzettel együtt.

  4. A második, Nyissa meg a linkeket füleken, új ablakok helyett, alapértelmezés szerint engedélyezve van, és utasítja a Firefoxot, hogy mindig új lapokat nyisson meg egy lapon, ablak helyett. Ennek a funkciónak a letiltásához és az új oldalak megnyitásához a saját külön böngészőablakában távolítsa el az opció melletti pipát az egyszeri kiválasztással.