3 legjobb módszer az egyéni figyelmeztetések hozzáadására a Twitch Streamhez

A Twitch riasztások speciális értesítések, amelyek a Twitch hivatalos webhelyén és alkalmazásaiban történő közvetítés során jelennek meg. Az egyes riasztásokat a streamer testreszabhatja, hogy kiváltsák, ha valami konkrét esemény történik, például új követő vagy előfizető, és azok látványa és hanghatásai egyaránt megváltoztathatók.

A Twitch mobil- vagy konzolalkalmazáson keresztül sugárzó adatfolyam-közvetítők azonban nem képesek figyelmeztetéseket beépíteni az adatfolyamba. A Twitch riasztások használatához az adatfolyamot egy olyan speciális szoftverrészről kell sugározni, mint például az OBS Studio, amely testreszabott elrendezéseket és grafikákat, jelenetátmeneteket és egyéb speciális szolgáltatásokat tesz lehetővé.

Web / Ashley Nicole Deleon 

Maguk a riasztások számos külső szolgáltatást működtetnek, amelyek összekapcsolhatók az OBS Studio-val. Így állíthatja be a Twitch riasztásokat három legnépszerűbb szolgáltatással, és csatlakoztathatja azokat az OBS Studio-hoz.


StreamLabs

A StreamLabs az új és tapasztalt adatfolyam-továbbítók által a Twitch riasztásokhoz használt szolgáltatás, a könnyű használat és a Twitch funkciók, például a bitek támogatása miatt. Így állíthatja be.

  1. Miután bejelentkezett a Twitch-fiókjával a StreamLabs webhelyre, kattintson a gombra AlertBox a bal oldali menüből.

  2. Öt alapértelmezett riasztási nevet fog látni, mellette a jelölőnégyzetek a képernyő tetején. Törölje a jelölést azokról, amelyeket nem szeretne használni. Jelölje be a használni kívántakat.

  3. A képernyő alján lesz néhány általános beállítások riasztásokhoz, például időhúzáshoz és alapvető elrendezéshez. Hajtsa végre a kívánt módosításokat, majd kattintson a gombra Save Settings.

  4. Mellett általános beállítások az egyes figyelmeztetések fülei. Kattintson a fülekre a kép és a hang testreszabásához, amelyet mindegyikhez használni szeretne.

  5. Az összes testreszabás elvégzése után kattintson a gombra Save Settings és kattintson a Kattintson ide Widget URL megjelenítése négyzetet a képernyő tetején. Jelölje ki ezt az URL-t úgy, hogy duplán kattint rá az egérrel, majd a jobb egérgombbal kattintva és kijelölve másolja át a vágólapra. másolat.


Muxy

A Muxy különféle ingyenes kiegészítőket kínál a Twitch streamelőkhöz, például adományokat, éljenzéseket és természetesen figyelmeztetéseket. Miután Twitch-fiókjával bejelentkezett a Muxy webhelyére, kövesse ezeket a lépéseket az értesítések létrehozásához.

  1. A fő Muxy műszerfalon kattintson a gombra Figyelmeztetések a bal oldali menüben.

  2. Négy riasztást már beállított. Ezeket a vörös megnyomásával teljesen törölhetjük Figyelmeztetés törlése gombra az oldal alján vagy testreszabható a megfelelő mezők kitöltésével.

  3. Kattints a betűtípus lapon módosíthatja az egyes riasztások betűkészlet-beállításait, és a Média fülre a képek és hangok testreszabásához.

  4. Kattintson az Save Settings gombot a képernyő alján, miután módosította az egyes figyelmeztetéseket.

  5. Vegye figyelembe a Riasztási csomag URL-je felsorolja a képernyő tetején, és másolja ezt a vágólapra.


StreamElements

A StreamElements különbözik a legtöbb más riasztási megoldástól azzal, hogy riasztásait egy teljes Twitch elrendezés fedvénybe foglalja, amelyet a saját szerverein tárol. A StreamElements felhasználói teljes elrendezéseket hozhatnak létre képekkel és widgetekkel, majd az OBS Studio segítségével összekapcsolhatják ezt a távolról tárolt fedvényt.

Mindezek a funkciók lényegében együtt vannak, de lehetőség van arra is, hogy melyiket szeretné használni. Így állíthatja be a StreamElementeket csak a Twitch riasztásokhoz.

  1. A StreamElementekbe való bejelentkezés után válassza a lehetőséget Saját fedvények a bal oldali menüből.

  2. Kattintson a kékre Hozzon létre üres fedvényt gombot a jobb felső sarokban.

  3. Írja be a videojáték nevét, amelyhez ezeket az értesítéseket használni fogja. Ez csak tájékoztató jellegű.

  4. Írja be az átfedés nevét és nyomja meg a gombot Küldés.

  5. Most látni fogja az új fedvényt a profiljában. Kattintson az indexkép alatt található toll ikonra.

  6. Kattints a widgetek a felső menüben.

  7. választ hozzáad alatt AlertBox.

  8. Most látni fogja az új fedvényt a profiljában. Kattintson az indexkép alatt található toll ikonra.

  9. A bal oldalon megjelenik a Twitch riasztások listája. Törölje a jelölőnégyzetet azok kikapcsolásához, amelyeket nem szeretne megjeleníteni az adatfolyamban, majd kattintson a fogaskerék ikonra a megjelenés és a hangok testreszabásához.

  10. Ha végzett, kattintson a gombra Indítsa el az Overlay-t a bal alsó sarokban. Ez megnyitja az átfedést egy új böngésző lapon. Most üresnek tűnik, és ez teljesen normális. Másolja a webhely URL-jét a böngésző címsorából, majd zárja be a lapot.


Hogyan adjuk hozzá a Twitch Alert URL-t az OBS Studio-hoz

A testreszabott riasztások hozzáadásához a Twitch-adatfolyamhoz az OBS Stúdióból az egyedi webhely URL-címe alapján kell összekapcsolnia őket. Miután megkapta egyedi URL-jét, kövesse ezeket a lépéseket.

  1. Nyisd ki OBS Stúdió és kattintson a jobb gombbal a munkaterületre.

  2. választ hozzáad majd válassza ki BrowserSource.

  3. Írja be a másolt StreamLabs, Muxy vagy StreamElements URL-t az URL mezőbe, majd nyomja meg az gombot OK.

A Twitch riasztások mostantól az OBS Studio-ban lesznek beállítva, és készen állnak a következő adatfolyam során történő aktiválásra. Ha bármilyen változtatást hajt végre a figyelmeztetéseiben a StreamLabs, a Muxy vagy a StreamElements segítségével, akkor semmit sem kell frissítenie az OBS Studio-on. A változtatások automatikusan érvénybe lépnek.