A Chrome-telefon kiterjesztés használata

A Chrome segítségével akár weblapokról is küldhet linkeket közvetlenül a mobiltelefonjára. A böngészést, az online kutatást vagy a közvetítést ott folytathatja, ahol abbahagyta, megszakítás nélkül.

A hivatalos Chrome-telefon kiterjesztés már nem érhető el, de van mód arra, hogy ugyanolyan funkcionalitást szerezzen a Google Sync segítségével. Még jobb, ha bármilyen típusú számítógéppel vagy okostelefonnal használhatja a Google Sync alkalmazást.


A Google Sync beállítása

Ez a funkció lehetővé teszi az összes Google-szolgáltatás szinkronizálását, beleértve a Gmailt, a Névjegyeket, a Naptárt és az igen, a Chrome-ot. Minden eszközén elérheti webböngészési előzményeit és fontos könyvjelzőit.

A Google Sync bekapcsolásakor a következőket teheti:

  • Bármely eszközről elérheti könyvjelzőit.
  • Tekintse meg böngészési előzményeit és az összes nyitott ablakot.
  • Hozzáférés ugyanazon jelszavakhoz, automatikus kitöltési információkhoz, beállításokhoz és preferenciákhoz az összes eszközön.
  1. Ha még nem tette meg, létre kell hoznia egy Google-fiókot, és le kell töltenie a Chrome-ot eszközére.

  2. Jelentkezzen be Google-fiókjába.

  3. Nyissa meg a Chrome-ot a számítógépén. Ne használja az inkognitómódot.

  4. A Chrome böngésző jobb felső sarkában válassza a lehetőséget profil.

  5. Ezután válassza a lehetőséget Kapcsolja be a szinkronizálást. A nyitott weboldalakat és könyvjelzőket mostantól ugyanarra a Google-fiókra szinkronizálja okostelefonján. Nyissa meg a Chrome alkalmazást a megtekintéshez.

     Szerző

A megnyitott weboldalak megtekintéséhez lépjen a következő webhelyre: Legutóbbi lapok a telefon Chrome alkalmazásmenüjében. Az összes könyvjelző megtekintéséhez lépjen a következőre: Könyvjelzők a Chrome alkalmazásmenü alatt.

Amint a Google Sync aktív, és be van jelentkezve, automatikusan be fog jelentkezni az összes többi Google-termékébe is. Az Ön adatai tökéletesen szinkronizálódnak az összes eszközén, így tájékozott és naprakész maradhat.


Ha már nem akarja szinkronizálni

Ha később úgy dönt, hogy a Google Sync nem megfelelő az Ön számára, a következő lépésekkel kapcsolhatja ki:

  1. Nyissa meg számítógépén a Chrome böngészőt. Ne használja az inkognitómódot.

  2. A jobb felső sarokban válassza ki a sajátját profil.

  3. választ A szinkronizálás be van kapcsolva.

  4. választ kikapcsolása a megjelenő Beállítások ablakban.

Végső szó a Google Syncről

A szinkron kikapcsolása nem befolyásol semmit. Továbbra is megtekintheti és elérheti böngészési előzményeit és könyvjelzőit az összes korábban szinkronizált eszközön. De ne feledje, hogy ha bármilyen új módosítást hajt végre (például könyvjelzővel lát el egy fontos Google-dokumentumot a laptopján), akkor az nem lesz szinkronizálva a mobiltelefonjával.

Összegezve: a Google Sync egyszerűvé és egyszerűvé teszi a linkek és weboldalak megosztását a különböző eszközökön. Néhány gombnyomással beállíthatja, és nem igényel további Chrome-bővítmények telepítését.