A Windows Media Player lejátszási sebességének módosítása

A Windows Media Player lejátszási sebességének megváltoztatása lelassíthatja vagy felgyorsíthatja a zenét és más hangokat, anélkül, hogy megváltoztatná az eredeti szám magasságát.

A Windows Media Player vizuálisan is megváltoztathatja a lejátszás sebességét, ami hasznos lehet például oktatási videók követése során, amikor a lassított felvétel segíthet a koncepció jobb megértésében.

Ez az eljárás Windows 12, Windows 7 vagy Windows 8.1 operációs rendszereken működik.


A Windows Media Player lejátszási sebességének módosítása

  1. Nyiss meg egy dalt. Kapcsolja ki a Nézet módot a Könyvtárból vagy a Bőrből a következővel: Megnézem > Most játszik. Ha a WMP menüsor nem jelenik meg, használja a Ctrl+M billentyűparancs az engedélyezéséhez. Akár használhatja is Ctrl+3 hogy a menüsor használata nélkül azonnal átváltsa a nézetet a Most játszani lehetőségre.

  2. Kattintson a jobb gombbal a képernyő fő területére, és válassza a lehetőséget Fejlesztések > Lejátszási sebesség beállításai.

  3. A Play sebesség beállításai képernyőn, amelynek most nyitva kell lennie, válassza a lehetőséget Lassíts, normálisan, or Gyors az audio / video lejátszásának sebességének beállítása. Az 1 érték a normál lejátszási sebességre vonatkozik, míg egy alacsonyabb vagy magasabb érték lassítja vagy felgyorsítja a lejátszást.

  4. Töltse be újra a sávot, ha a sebesség többszöri módosítása után a WMP leáll. A sebesség-beállító eszköz időnként leáll, ha a WMP nem tudja újra konfigurálni a sávot a kért egyéni sebességhez annyi idő alatt, hogy újból betöltse a sávot, mielőtt újabb sebesség-módosítást végezne.