Telepítse az Exodust a Kodi Media Centerre

Úgy döntött, hogy kipróbálja az Exodust a Kodi médiaközpontjában, de a kiegészítő fejlesztésének megrázkódtatása miatt az Exodus telepítésének pontos eljárása meglehetősen zavart okoz. Ne aggódj. A következő eljárás a legközvetlenebb és legmegbízhatóbb módja az Exodus legújabb 6.0 kiadásának megszerzésére.

Az Exodus 6.0 Windows, Mac és Linux rendszereken fog működni, és támogatja a Kodi 17 és 18 verziókat is. Amíg a Kodi meglehetősen friss verzióját futtatja, addig nem lesz problémája. Ezenkívül a telepítési folyamat teljesen azonos a platformok és a Kodi verziók között. Nem kell semmit sem adaptálni, sem változtatni. Ez az útmutató a Kodi 18-at használja az Ubuntu 18.04-en az eljárás dokumentálásához.


Az Exodus telepítése a Kodi-ra

Ha VPN-t használ, ellenőrizze, hogy helyesen van-e konfigurálva és nem szivárog-e. Célszerű egy VPN-kill kapcsoló engedélyezése a kapcsolat leállításához abban az esetben, ha leválasztják a VPN-ről. A VPN-szolgáltató ügyfélszoftverének tartalmaznia kell egyet. A tűzfalon is megvalósíthat egyet. Linux rendszerek esetében ez igaz az IP táblákra és csomagolóira, például az UFW-re.

Ha nem VPN-t használ, ne menjen tovább; az Exodus VPN nélküli használata őrülten rossz ötlet. Az Exodus illegálisan közvetíti a kalóz tartalmat.

A következő tennivaló az, hogy hozzáadja a szükséges adattárat a Kodihoz, mert nem fogja megtalálni az Exodust a hivatalos Kodi adattárban. Ehelyett hozzá kell adnia egy külső tárhelyet, amely tartalmazza az Exodust, valamint egy sor további bővítményt.

Az új lerakat telepítésének első lépése a Kodi beállítása az ismeretlen forrásokból származó szoftverek befogadására. A folyamatról semmit hivatalosan nem támogatnak, aláírnak vagy ellenőriznek.

  1. Nyílt adó. Válaszd ki a kis fogaskerék ikonra a beállítások menü megnyitásához. Ezután válassza ki rendszer.

    Pillanatkép 

  2. A rendszerbeállítások között keresse meg a kiegészítők fület. A fül alatt váltson Ismeretlen források on.

    Pillanatkép 

  3. Itt az ideje, hogy hozzáadja a Fájlforrást.

Adja hozzá a fájl forrását

  1. Térjen vissza a fő beállítások menübe. Ezúttal válassza a lehetőséget fájlkezelő.

  2. A következő képernyőn keresse meg és válassza ki Add forrás.

  3. Új ablak nyílik meg. Az ablak törzsében jelzett Írja be az útvonalakat, vagy böngésszen, válassza ki a következő bejegyzést . Az ablak eltolódik, hogy cím vagy fájl elérési útját adja meg. Belép "http://lazykodi.com"a megadott helyre, és válassza a lehetőséget OK.

    Pillanatkép 

  4. Nevezzen forrást valami emlékezetesnek, például "Lusta Kodi". Válassza a lehetőséget OK az új forrás mentéséhez.

    Pillanatkép

  5. Most végre hozzáadhatom az Exodust tartalmazó adattárat.

Telepítse a lerakatot

  1. Térjen vissza a Kodi kezdőképernyőjére. Keresse meg és válassza ki a Bővítmények fülre. A bal oldali menü tetején látható a kis csomag ikonra. Válassza ki.

    Pillanatkép 

  2. A kapott listában válassza a lehetőséget Telepítés a zip fájl.

  3. Lapozzon a források listáján a "Lusta Kodimsgstr "az imént létrehozott bejegyzés.

    Pillanatkép 

  4. A Kodi egy sor elérhető könyvtárat és fájlt sorol fel a Lazy Kodi weboldalon. Válaszd ki a ZIPS könyvtárat, majd válassza a lehetőséget KODIBAE.zip.

    Pillanatkép

  5. A Kodi néhány másodpercet vesz igénybe a Kodi Bae adattár letöltéséhez és telepítéséhez. Várja meg, amíg a sikerről szóló értesítés megjelenik a képernyő jobb felső sarkában.

    Pillanatkép 

  6. Most végre telepítsem az Exodust.

Telepítse az Exodust

  1. Térjen vissza a menübe a csomag ikon alatt. Ezúttal keresse meg és válassza ki Telepítés az adattár.

    Pillanatkép

  2. A Kodi felsorolja a rendszer összes tárházát. Feltéve, hogy korábban nem adott hozzá másokat, könnyen megtalálhatónak kell lennie Kodi Bae. Válassza ki.

    Pillanatkép

  3. A Kodi Bae alatt keresse meg és válassza ki Videó kiegészítők.

  4. Végül keresse meg az Exodust. Jelölje ki a kiegészítő oldal felhúzásához, majd válassza a ikont felszerel gomb a képernyő alján található.

    Pillanatkép

  5. Indítsa el az Exodust. Visszalépés a főmenübe. Meglátogatni a Bővítmények fülre, majd válassza a Videó kiegészítők kategória. Az Exodus fel lesz tüntetve az összes többi telepített videobővítménnyel együtt.

    Nem okozhat gondot kedvenc filmjeinek és tévéműsorainak szinte végtelen sokaságának megtekintése ezzel a nevetségesen erős kiegészítővel.

    Ne felejtse el mindig csatlakozni VPN-en keresztül az Exodus használatakor. Az Exodus ezen verziója azután jött létre, hogy az eredeti alkotó elhagyta a projektet. Ennek eredményeként egy önkéntesek egy csoportja fejlesztette ki, felhasználva az eredeti Exodus darabjait és más hasonló kiegészítők kódját. Vigyázz a hírekre és a fejleményekre, mert az Exodus hosszú távú jövője meglehetősen bizonytalan.