A Facebook Messenger kikapcsolása

A Facebook Messenger azonnali üzenetküldő szolgáltatás számos praktikus funkcióval rendelkezik, többek között arra, hogy megnézzék, mely barátok vannak online és csevegésre alkalmasak. Ezek a barátok és ismerősök azt is láthatják, hogy online vagy. Ha inkább alacsonyan fekszik, és nem teszi elérhetővé magát kommunikáció céljából, akkor könnyen sötétedhet az aktív állapot kikapcsolásával.

Így kapcsolhatja ki a Messenger aktív állapotát a Facebook.com használatával asztali számítógépen vagy mobil böngészőben, a Messenger.com webhelyről az asztali számítógépen, vagy az iOS vagy Android Messenger alkalmazásban.

Ha a Facebook vagy a Messenger nyitva van egy másik eszközön, ott ki kell kapcsolnia az aktív állapotot.

Corbis / Getty Images


Kapcsolja ki a Messenger From Facebook alkalmazást az Asztalon

Ha Mac vagy Windows PC-jén be van jelentkezve a Facebookra, könnyen megváltoztathatja az Messenger aktív állapotát.

Mivel a Facebook és a Messenger össze van kapcsolva, a Messengeren keresztül a Facebookon keresztül vagy önmagában érhető el.

  1. Jelentkezzen be a Facebookra a számítógépén, és válassza ki a hírnök ikon a jobb felső sarokban.

  2. Válassza ki a Opciók ikon (három pont) a csevegés oldalsávjának jobb felső sarkában.

  3. választ Kapcsolja ki az Aktív állapotot.

  4. Ban,-ben Aktív állapot ablak, válassza ki Kapcsolja ki az összes partner aktív állapotát ha nem szeretné, hogy online állapotát bárki láthassa.

  5. választ Kapcsolja ki az aktív állapotot az összes partner kivételével ha azt szeretné, hogy csak bizonyos kapcsolattartók láthassák online állapotát. Írja be annak nevét, akit engedélyezni szeretne.

  6. választ Csak néhány névjegynél kapcsolja ki az aktív állapotot hogy bizonyos emberek ne láthassák online állapotát, írja be ezeket a neveket.

  7. választ Rendben.

  8. A kiválasztott opciótól függően offline jelenik meg a többi Messenger felhasználó számára.

    Lépjen a következő oldalra, hogy újra láthatóvá tegye magát a leendő csevegők előtt Opciók és válassza ki a Kapcsolja be az Aktív állapotot.


Kapcsolja ki az Aktív állapotot az Asztalon a Messenger.com webhelyen

Ha Mac vagy Windows PC-n van bejelentkezve a Messenger.com webhelyre, az alábbiak szerint kapcsolhatja ki az aktív állapotot.

  1. Jelentkezzen be a Messenger.com webhelyre, és válassza a ikont beállítások ikon (a fogaskerék) a tetején.

  2. választ beállítások a legördülő menüből.

  3. Ban,-ben Aktív állapot szakaszban kapcsolja ki a Mutasd, amikor aktív vagy választási lehetőség. Az ismerőseid és ismerőseid nem fogják látni, hogy a Messengerben vagy-e.


Kapcsolja ki az Aktív állapotot az iOS vagy az Android alkalmazásban

A Messenger iOS vagy Android alkalmazás használatával egyszerűen kikapcsolhatja a Messenger aktív állapotát.

Amikor valahol másutt használja a Facebookot vagy a Messengert, például az asztalon, akkor is aktívnak tűnik, amíg ott nem kapcsolja ki.

  1. Nyissa meg a hírnök alkalmazást a mobil eszközön, és válassza ki a Beszélgetések ikonra a képernyő alján.

  2. Érintse meg a profil kép a bal felső sarokban, majd koppintson a ikonra Aktív állapot.

  3. Érintse meg a Mutasd, amikor aktív vagy kapcsoló az aktív állapot kikapcsolásához. (Android-eszközön használja a képernyő tetején található kapcsolót az aktív állapot kikapcsolásához.)

  4. Érintse Kikapcsolása megerősítéséhez. A többi felhasználó mostantól nem fogja tudni, hogy a Messenger programot használja-e.


Kapcsolja ki a Messenger From Facebook alkalmazást egy mobil böngészőben

Ha mobileszközén lévő böngésző segítségével jelentkezett be a Facebookra, a következőképpen kapcsolhatja ki a Messenger aktív állapotát.

  1. Mobil böngészőben jelentkezzen be a Facebookra, és érintse meg a ikont hírnök ikon a tetején.

  2. Kapcsolja ki a Mutasd, amikor aktív vagy kapcsoló.

  3. Amikor megjelenik a megerősítő mező, koppintson a ikonra Kikapcsolása. A többi felhasználó mostantól nem fogja tudni, hogy a Messenger programot használja-e.