A Facebook Messenger sötét módjának bekapcsolása

A Facebook Messenger manapság az egyik legnépszerűbb azonnali üzenetküldő alkalmazás. Az emberek nap mint nap kapcsolatot tartanak a családdal és a barátokkal.

A csevegőalkalmazások alapértelmezett megvilágítási módban történő használatának problémája az, hogy nehéz lehet a szem, különösen sötét helyiségben. Ennek egyik megoldása a Facebook Messenger sötét módban.


Mi a Dark Mode a Messengeren?

Ha engedélyezi a Facebook Messenger Dark módot, akkor a csevegőablak teljes háttere sötét feketére változik. A csevegés többi eleme is kissé megváltozik.

  • Barátod megjegyzései fehér betűvé válnak, szürke háttérrel.
  • Megjegyzései fehér betűtípussá válnak, kék háttérrel.
  • A legutóbbi beszélgetések listája a bal oldalon fehér szövegre változik, szürke háttérrel.
  • Az összes ikon és fejléc fehérre változik

Ha nem tetszik a sötét mód, akkor mindig ugyanolyan könnyedén válthat vissza a fény módba.


Kapcsolja be a Facebook Messenger sötét módját a Windows 10 rendszerben

A Facebook Messenger Windows 10 verziójában a sötét módba váltás nem olyan egyszerű. A Sötét mód beállítása el van rejtve a Beállítások menüben.

  1. Indítsa el a Facebook Messenger asztalt. Ha még nincs telepítve, letöltheti a Facebook Messenger asztali számítógépre és először telepítheti.

  2. Válassza ki a kicsi hírnök ikonra az ablak bal felső sarkában válassza a lehetőséget hírnök, és válassza ki preferenciák.

  3. Ez megnyitja a preferenciák ablak. választ megjelenés a bal oldali menüből, majd válassza a ikont téma ledob. Itt különböző témák közül válogathat. Bármelyik sötétebb témát kiválaszthatja.

    Ha egy kissé világosabb sötét módot szeretne, akkor a szürke téma jobb lehetőség. Ha kedveli a nagy kontrasztú, sötétebb és világosabb világítású kijelzőket, válassza a lehetőséget Nagy kontraszt (sötét).

  4. Miután kiválasztotta a sötét téma, az összes megnyitott Facebook Messenger ablak sötét üzemmódra vált.

  5. Ha valaha vissza akar kapcsolni Fény módba, ismételje meg a fenti lépéseket. A Sötét téma választása helyett válassza a fény téma helyett. Ez azonnal az összes nyitott Facebook Messenger ablakot visszaváltja Light módba.


Kapcsolja be a Facebook Messenger sötét módját a böngészőben

Ha a Facebook Messengert a böngészőben használja, nem pedig az asztali alkalmazásban, akkor a Dark mód engedélyezése még egyszerűbb.

  1. Ha a Facebook nyitva van a böngészőben, hozzáférjen Facebook Messenger kiválasztja a hírnök ikonra az ablak jobb felső sarkában.

  2. Alján a Facebook Messenger panelen válassza a lehetőséget Lásd az összeset a Messengerben. Ez megnyitja a hírnök böngésző alkalmazás.

  3. Ban,-ben Facebook Messenger böngészőablakban válassza az ablak jobb felső sarkában található legördülő menüt. Ebben a menüben engedélyezze a Sötét mód válthat.

  4. Ez a teljes Facebook Messenger böngésző alkalmazásablakot sötét módba konvertálja.

    Ne feledje, hogy amikor engedélyezi a sötét módot a böngészőalapú Facebook Messenger alkalmazásban, akkor a böngésző összes többi Facebook ablakához engedélyezi a sötét módot is. Ha ezt nem akarja, akkor telepítenie kell a Facebook Messenger asztali alkalmazást, és inkább a Dark témát kell választania.

  5. Ha a böngészőben vissza akarja kapcsolni a Facebook Messenger Light módját, csak ismételje meg a fenti folyamatot, de tiltsa le a Sötét mód ahelyett, hogy engedélyezné.


Messenger Sötét mód a Facebook alkalmazásban

A sötét módot a mobileszközön található Facebook Messenger alkalmazásban is engedélyezheti. Ha még nincs meg, akkor telepítheti a Facebook Messenger for Android alkalmazást a Google Play áruházból, vagy a Facebook Messenger iOS rendszert az App Store áruházból.

A sötét mód engedélyezése a Facebook Messenger alkalmazásban ugyanolyan egyszerű, mint a böngészőben.

  1. Indítsa el a Facebook Messenger alkalmazást, és érintse meg a elemet profil kép a bal felső sarokban.

  2. Ez felveti a profil képernyő, ahol megérintheti az Sötét mód válthat.

  3. Ha engedélyezi ezt, akkor a teljes Facebook Messenger ablak sötét módra vált.

A Facebook Messenger használata sötét módban

Miután átállt a Messenger sötét módban való használatára, elsőre kissé furcsának érzi magát. Mindenképpen egészen más megjelenést és hangulatot kölcsönöz a Messengernek. Ha azonban megszokja, rájön, hogy a szemei ​​kevésbé fáradtak, és az IM-csevegései sokkal élvezetesebbek.