Facebook gyerekeknek: Mi a Messenger Kids és hogyan kell használni

A közösségi hálózatok mindennapi részévé váltak a gyerekek, a tizenévesek és a felnőttek számára egyaránt. Míg a tizenévesek élvezik az olyan közösségi alkalmazásokat, mint az Instagram és a Snapchat, és a Facebook a felnőtteket szolgálja, a Facebook Messenger Kids ideális bevezetés az online kommunikációhoz a 6-12 éves gyermekek számára. .

A szülők és más megbízható felnőttek saját Messenger-fiókjukkal üzennek és videocsevegnek egy olyan gyermekkel, aki a Messenger Gyerekeket használja.


Mi az a Messenger Kids?

A Messenger Kids egy ingyenes videohívás és üzenetküldő alkalmazás iOS és Android eszközökhöz, valamint Fire táblagépekhez. A szülői felügyelet és a gyerekbarát funkciók révén a Messenger Kids biztonságosan ellenőrzött környezetben kínálja a gyerekeknek a digitális kommunikáció minden mókáját.

A szülők saját Facebook-fiókjukon keresztül állítják be és kezelik gyermekük Messenger Kids-fiókját, anya és apa pedig ellenőrzik gyermekük névjegyzékét.

A szülőknek nem kell aggódniuk a hirdetések, az alkalmazáson belüli vásárlások vagy a gyerekeiket érintő Facebook-kapcsolatok miatt.


A Messenger Kids biztonsági szolgáltatásai

A biztonság és az adatvédelem a Messenger Kids legfontosabb problémái. A szülők a szülői irányítópulton állíthatják be a vezérlőket, valamint felülvizsgálhatják és kezelhetik gyermekeik kapcsolatait. A gyermekek letilthatják vagy bejelenthetik a nem kívánt kapcsolatfelvételt, és amikor ezt megteszik, erről értesítik szüleiket.

A szülők jóváhagyják a gyermekük által hozzáadni kívánt összes névjegyet, és bármikor eltávolíthatják az összes névjegyet. Állítsa az alkalmazást alvó üzemmódba olyan időszakokban, amikor nem szeretné, hogy gyermeke használja ezt az alkalmazást, például házi feladatra vagy lefekvésre.

Az üzenetek a Messenger Kids alkalmazásban nem tűnnek el és nem rejthetők el, így a szülők ellenőrizhetik gyermekük tevékenységét.

A Messenger Kids betartja a kormány COPPA-szabályait, amelyek korlátozzák a 13 évesnél fiatalabb gyermekekről szóló információk gyűjtését és felhasználását. 


Messenger Kids Fun Features

A Messenger Kids szórakoztató és kreatív élményt nyújt a gyerekeknek a gyerekeknek megfelelő matricákkal, GIF-ekkel, keretekkel és hangulatjelekkel a kreatív kifejezés érdekében.

A gyermekhasználók szórakoztató, interaktív maszkok segítségével folytathatnak egy-egy vagy csoportos videohívásokat, a funkciókkal teli kamera pedig lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy videókat készítsenek és fényképeket díszítsenek, hogy megosszák őket szeretteikkel.


A Messenger Kids beállítása

A szülők letöltik a Messenger Kids programot gyermekük iOS-eszközére, Android-eszközére vagy a Fire táblagépére, de a névjegyeket és a változásokat a Facebookon keresztül saját eszközükön kezelhetik. Ez biztosítja, hogy a szülők maradjanak teljes irányítás alatt. Így kezdheti el.

Töltse le a Messenger Kids alkalmazást az App Store-ból, az Amazon Appstore-ból vagy a Google Play Store-ból.

  1. Töltse le a Messenger Kids alkalmazást a gyermek okostelefonjára vagy táblagépére, majd nyissa meg az alkalmazást.

  2. választ Következő.

  3. Érintse megerősít hogy megerősítsd, hogy szülő vagy gondviselő vagy.

  4. Írja be Facebook jelszó hogy engedélyezze az eszközt.

  5. Írja be gyermeke vezeték- és vezetéknevét, majd válassza a lehetőséget folytatódik.

  6. Adja meg gyermeke születésnapját, és válassza a lehetőséget folytatódik.

  7. Olvassa el a Olyan dolgok, amelyeket szeretnénk, ha tudnának, Majd válassza ki Fiók létrehozása.

  8. Válasszon olyan gyerekeket, akikkel beszélgethet (vagy hagyja ki ezt a lépést).

  9. Küldjön meghívót gyermeke lehetséges barátai szüleinek (vagy hagyja ki ezt a lépést).

  10. Válasszon felnőtteket, akikkel beszélgethet, vagy hagyja ki ezt a lépést.

  11. Ha kívánja, vegyen fel egy másik szülőt vagy gondviselőt

  12. Ha tetszik, kapcsolja be azt a kódot, amelyet gyermeke felhasználhat arra, hogy megadja a barátainak, hogy könnyedén kérhesse engedélyét a kapcsolattartáshoz. Válassza a lehetőséget Kapcsolja be a kódot or Nem most.

  13. Érintse Hozzáférés engedélyezése értesítések küldéséhez, fényképek és videók mentéséhez és küldéséhez, valamint a kamera és a mikrofon eléréséhez.

  14. választ Egyetértünk elfogadni a Messenger Kids jósággal, tisztelettel és biztonsággal kapcsolatos szabályait.

A következő lépéseket a gyermeknek kell elvégeznie.

  1. Érintse Fotózd le a profilképed elkészítéséhez (vagy választhatsz fotót).

  2. Válasszon színt az alkalmazás díszítéséhez, majd válassza ki folytatódik.

  3. Érintse Következő hogy áttérjen a Messenger Kids alkalmazás felfedezésére.

  4. Az alkalmazásod be van állítva, és most felvehet ismerősöket, játszhat egy játékot, és többet tudhat meg az alkalmazásról


Kezelje gyermeke Messenger Kids-fiókját

A szülők saját Facebook-fiókjukról férhetnek hozzá és kezelhetik gyermekük Messenger Kids-fiókját.

  1. Nyissa meg a Facebook alkalmazást mobileszközén.

  2. Érintse meg a három vízszintes vonal hogy megnyissa a Menüt.

  3. Koppintson a gyermek nevére.

  4. Érintse Tevékenység csevegésben megtekintheti gyermeke legutóbbi kapcsolatait, csoportjait, jelentéseit, letiltott névjegyeit és képeit.

  5. Érintse Kapcsolatok névjegyek hozzáadásához és eltávolításához.

  6. Érintse Controls a szülői felügyelethez való hozzáférés és további szülők vagy gondviselők felvétele.