A privát böngészés bekapcsolása a Safari for iOS rendszerben

Ahogy lehetséges a privát böngészés engedélyezése a Safari asztali számítógépeinél, ugyanezt megteheti az Apple mobil webböngészőjével is. Ha tudja, hogyan kell megnyitni egy inkognitóablakot az Safari for iOS rendszerben, megakadályozhatja, hogy az alkalmazás mentse a böngészési előzményeket, a cookie-kat vagy a helyi felhasználói adatokat.

Az ebben a cikkben szereplő utasítások az iPhone, iPad és iPod touch eszközök Safari alkalmazására vonatkoznak.


Hogyan engedélyezhetem a privát böngészést az Safari for iOS rendszerben

Inkognitómódban történő böngészés a Safari mobilalkalmazással:

  1. Indítsa el a Safari alkalmazást, és érintse meg a ikont Lapok ikon, amelyet két, egymást átfedő mező jelez a jobb alsó sarokban.

  2. Érintse Magán a képernyő alján.

  3. Koppintson tovább (+) új lap megnyitásához. Most a privát böngészésben van. A Safari nem menti a böngészési előzményeket, a cookie-kat és más felhasználói adatokat a munkamenet során.

  4. A normál böngészési módba való visszatéréshez koppintson a ikonra csinált a képernyő alján.

A privát munkamenet során felkeresett oldalak bezárulnak, amikor visszatér a normál böngészési módba, de a nyitva hagyott lapok a Privát böngészés legközelebbi megnyitásakor térnek vissza. Az oldalak végleges kilépéséhez érintse meg a ikont X a bezárni kívánt lap bal felső sarkában.

A privát böngészés nem zárja ki az adatokat az internetszolgáltatójától vagy az Ön által felkeresett webhelyektől. Csak megakadályozza, hogy a készüléken általában tárolt információkat mentse el.