A Microsoft Office Word frissítése

A Microsoft Office ugyanazt a szoftverfrissítési infrastruktúrát használja, mint maga a Windows. Így mindaddig, amíg folyamatosan frissíti a Windows rendszert, az Office is friss marad.


Hogyan frissíti magát az Office

Az otthoni számítás első napjaiban a Microsoft Office nem frissített az új verziók között. Valahányszor egy új kiadás megtörtént, az emberek lemezeket, CD-ket vagy DVD-ket vásároltak a legújabb verzióval, és telepítették azokat.

A 2000-es évek közepén a Microsoft elkezdte nyomasztani az online javításokat az Office 2003 programba, ezt a gyakorlatot az Office 2010-ig fenntartotta. Ezek a javítások az Office Online szolgáltatást használták, ezért meg kellett nyitnia egy Office terméket, és ellenőriznie kell a frissítéseket, vagy telepítenie kell egy Office frissítő segédprogramot.

A Microsoft Office modern verziói a Windows asztalhoz a Windows Update szolgáltatást használják, amely lehetővé teszi a gyakoribb, átláthatóbb és súrlódásmentes javítást.


A Windows Update konfigurálása

Az Office frissítéséhez használja a Windows Update segédprogramot. A Windows Update alkalmazásban válassza a lehetőséget Speciális beállítások és győződjön meg arról, hogy a Kapjon frissítéseket más Microsoft-termékekről a Windows frissítésekor engedélyezve.