A pop-up blokkoló használata az Internet Explorer 11-ben

Az Internet Explorer 11 pop-up blokkolóval rendelkezik, amely alapértelmezés szerint aktiválva van. A böngésző lehetővé teszi bizonyos webhelyek felsorolását és az előugró ablakok blokkolójának beállításait, beleértve az értesítés típusát és a szűrőszinteket. Így engedélyezheti vagy tilthatja le az előugró ablakok blokkolóját az Internet Explorer böngészőben, és módosíthatja annak beállításait.

Ezek az információk az IE11 webböngészővel rendelkező Windows rendszerekre vonatkoznak. Az IE11 volt a böngésző végleges verziója. A Windows 10 rendszerben a Microsoft lecserélte az Internet Explorert a Microsoft Edge-re, bár az IE még mindig használatban van.

ayushprince1996 / Pixabay


A pop-up blokkoló letiltása vagy engedélyezése

Az IE11 pop-up blokkoló alapértelmezés szerint engedélyezve van. Könnyű letiltani vagy újra engedélyezni a funkciót.

  1. Nyissa meg az Internet Explorert, és válassza a lehetőséget Eszközök (a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerék ikon), majd válassza a lehetőséget Internetes lehetőségek.

  2. Ban,-ben Internet Options párbeszédpanelen lépjen a Adatvédelem Tab.

  3. Ban,-ben Pop-up blokkoló szakaszban válassza ki a Kapcsolja be az előugró ablakok blokkolóját jelölőnégyzet az előugró hirdetések blokkolásához. Törölje a jelölőnégyzet jelölését a felugró ablakok tiltásának letiltásához.

    Az IE11 pop-up blokkoló alapértelmezés szerint engedélyezve van.

  4. választ alkalmaz a változtatások elvégzéséhez.


Az IE11 pop-up blokkoló beállításainak módosítása

A következőképpen tekintheti meg és módosíthatja az IE felugró ablakok blokkolójának viselkedését, beleértve azt, hogy miként engedélyezheti az előugró ablakokat bizonyos webhelyeken, hogyan módosíthatja az értesítést, amikor a böngésző blokkolja az előugró ablakot, és hogyan állíthatja be az előugró ablakot blokkoló korlátozási szintje.

  1. Nyissa meg az Internet Explorert, és válassza a lehetőséget Eszközök > Internet Options > Adatvédelem.

  2. Ban,-ben Internet Options párbeszédpanelen válassza a ikont Kapcsolja be az előugró ablakok blokkolóját jelölőnégyzetet.

  3. választ beállítások.

  4. Az IE11-ben Felugró ablakok blokkolójának beállításai párbeszédpanelen lépjen a Az engedélyezni kívánt webhely címe mezőbe írja be annak a webhelynek a címét, amelyről engedélyezni szeretné a felugró ablakokat. Válassza a lehetőséget hozzáad hogy hozzáadja a weboldalt a safelistához.

  5. Alatt Értesítések és blokkolási szint, törölje a Hang lejátszása, ha egy előugró ablak blokkolva van jelölőnégyzetet, ha nem akarja hallani az alapértelmezett hangjelzést. Ez a harangjelzés blokkolt előugró ablakot jelent.

    Ez a szolgáltatás alapértelmezés szerint engedélyezve van.

  6. Tisztítsa meg a Értesítési sáv megjelenítése, ha egy előugró ablak blokkolva van jelölje be a jelölőnégyzetet, ha nem szeretne figyelmeztetést látni arról, hogy egy előugró ablak blokkolásra került, valamint az előugró ablak engedélyezésének lehetőségével együtt.

    Ez a szolgáltatás alapértelmezés szerint engedélyezve van.

  7. Alatt Blokkolási szint, válassza a legördülő nyíl és válassza a lehetőséget Magas blokkolja az összes webhely összes felugró ablakát, azzal a lehetőséggel, hogy ezt a korlátozást bármikor felülbírálja a megnyomásával CTRL+ALT. Válasszon közepes nak nek blokkoljon minden előugró ablakot, kivéve azokat, amelyek a helyi intraneten vagy a Megbízható webhelyek tartalmi zónáiban találhatók. Válasszon Elő/Utó blokkolni az összes felugró ablakot, kivéve azokat, amelyek a biztonságosnak tekintett webhelyeken találhatók.

    A Medium az alapértelmezett beállítás.