Az Internet Explorer előzményeinek törlése

Az Internet Explorer a legtöbb böngészőhöz hasonlóan nyomon követi a meglátogatott webhelyeket, hogy könnyebben megtalálja őket, vagy hogy automatikusan javasoljon Önnek webhelyeket, amikor elkezdi beírni őket a navigációs sávba. Szerencsére az Internet Explorerben nagyon egyszerű kitisztítani az előzményeket:


Az előzmények törlése az Internet Explorer böngészőben

  1. Nyissa meg az Internet Explorer programot.

  2. A program jobb felső sarkában válassza a ikont fogaskerek ikon menü megnyitásához.

    Alt + X gyorsbillentyű is működik.

  3. Válasszon biztonság és azután Böngészési előzmények törlése...

    A következő lépéshez is eljuthat a Ctrl + Shift + Del billentyűparancs. Ha a menü látható az Internet Explorer programban, Eszközök> Böngészési előzmények törlése ... elvisz téged is.

  4. A megjelenő Böngészési előzmények törlése ablakban ellenőrizze Történelem van kiválasztva.

  5. választ töröl.

  6. Amikor a Böngészési előzmények törlése ablak bezárul, folytathatja az Internet Explorer használatát, bezárhatja stb. - az összes előzmény törölve lett.

    A Böngészési előzmények törlése ablakban törölheti az Internet Explorer gyorsítótárát is, hogy megszabaduljon az IE által tárolt egyéb ideiglenes fájloktól, valamint eltávolítsa a mentett jelszavakat, űrlapadatokat stb. Bármely más elemet kiválaszthat a listából, ha akar , de az előzmények az egyetlen lehetőség az előzmények eltávolításához.


További információ az előzmények törléséről az IE-ben

Ha az Internet Explorer régebbi verzióját használja, ezek a lépések nem teljesen ugyanazok lesznek, de hasonlóak lesznek. Fontolja meg az Internet Explorer frissítését a legújabb verzióra.

A CCleaner egy olyan rendszertisztító, amely törölheti az előzményeket az Internet Explorer böngészőben, valamint az esetlegesen használt más böngészőkben tárolt előzményeket is.

Az Internet Explorer privát böngészésével elkerülheti az előzmények törlését. Ezt az InPrivate böngészés használatával teheti meg: Nyissa meg az IE-t, lépjen a menü gombra, és lépjen a következő helyre: Biztonság> InPrivate böngészés, vagy nyomja meg a Ctrl + Shift + P billentyűparancs.

Mindent, amit a böngészőablakban tesz, titokban tartja az Ön előzményei szempontjából, ami azt jelenti, hogy senki sem tudja átlátogatni a meglátogatott webhelyeket, és nem kell törölnie az előzményeket, ha végzett ezzel; csak ha kilép, lépjen ki az ablakból.