Az Internet Explorer webhelyek megtekintése Mac-en

Az Internet Explorer fejlesztésének kezdeti éveiben a Microsoft saját böngészőjét saját fejlesztésű tulajdonságokkal egészítette ki, amelyek megkülönböztették. Ennek eredményeként sok webfejlesztő olyan weboldalakat hozott létre, amelyek a megfelelő működéshez az Internet Explorer egyedi funkcióira támaszkodtak. Amikor ezeket a webhelyeket más böngészőkkel keresték fel, nem volt garancia arra, hogy a webhely megfelelően nézzen ki vagy működjön.

Ettől az időponttól kezdve a World Wide Web Consortium által támogatott webes szabványok mind a böngészőfejlesztés, mind a weboldalépítés arany színvonalává váltak. Vannak azonban olyan webhelyek, amelyeket eredetileg azért készítettek, hogy a legjobban, vagy csak az Internet Explorerrel működjenek együtt.


A Safari Develop menü használata

A Safari egy rejtett menüt kínál, amely számos speciális eszközt és segédprogramot tartalmaz, amelyeket a webfejlesztők használnak. Ezen eszközök közül kettő hasznos lehet a weboldalak nem megfelelő viselkedéséhez. Mielőtt azonban használni tudná ezeket az eszközöket, engedélyeznie kell a Safari Fejlesztés menüt a Safariban preferenciák > Részletes képernyő. Miután látta Fejleszteni a Safari menüsorban használja a Safari Böngésző parancs.

A Safari lehetővé teszi a felhasználó-ügynök kód megadását, amelyet a számítógép elküld minden látogatott webhelyre. A felhasználói ügynök megmondja a webhelynek, hogy melyik böngészőt használja, és a webhely a felhasználói ügynök segítségével dönti el, hogy helyesen tudja-e kiszolgálni a weboldalt az Ön számára. Ha olyan webhellyel találkozik, amely üres marad, úgy tűnik, hogy nem töltődik be, vagy olyan üzenetet készít, amely a következőt írja be: "Ezt a webhelyet a legjobban lehet megtekinteni", akkor a Safari felhasználói ügynökének megváltoztatása működhet.

  1. Tól Fejleszteni legördülő menüből válassza ki Böngésző a rendelkezésre álló felhasználói ügynökök listájának megnyitása, amelyek lehetővé teszik a Safari számára a Firefox, a Google Chrome, az Internet Explorer vagy a Microsoft Edge - vagy a Safari iPhone, iPad és iPod touch verzióinak álarcát.

  2. Válasszon a listából, és a böngésző újratölti az aktuális oldalt az új felhasználói ügynök segítségével. Szükség szerint ismételje meg a folyamatot különböző felhasználói ügynökökkel.

  3. Állítsa vissza a felhasználói ügynököt a Alapértelmezett (automatikusan kiválasztva) beállítást, amikor befejezte a webhely meglátogatását.