Hogyan lehet privát Instagram-fiókja

Szóval priváttá akarja tenni Instagram-fiókját? Jó lépés - különösen, ha olyan tartalmat teszel közzé, amelyet nem akarsz, hogy egy adott egyén vagy embercsoport megnézzen, aki esetleg keresni fog téged az Instagram-on.

Nusha Ashjaee / Web

Ezek az utasítások Android és iOS operációs rendszerekre vonatkoznak.

Profilod priváttá tétele meglehetősen egyszerű. Íme az elvégzésének lépései, az Instagram iPhone alkalmazás használatával magyarázva:

  1. Koppintson a profil ikonjára a képernyő jobb alsó sarkában, majd koppintson a jobb felső sarokban található menü ikonra.

  2. Érintse beállítások > Magánélet.

    Web

  3. Érintse Fiók adatvédelme majd érintse meg a gombot mellett Privát fiók.

    Web

    Ha nem a teljes profilját szeretné priváttá tenni, hanem csak néhány képet, akkor lehetősége van elrejteni a kiválasztott fotókat az Instagram-fiókjában. Az opció a fénykép menüben található.

  4. Sikeresen privátra állította Instagram-profilját. (Nincs szükség a beállításmódosítások mentésére.) Amíg be van kapcsolva a privát fiók opció, csak azok a felhasználók láthatják az Ön adatait, akik jelenleg követik Önt, valamint az Ön által jóváhagyott új felhasználók, ha követni szeretnék Önt. Instagram tartalom.


Instagram adatvédelmi kérdések és válaszok

Válaszolunk az emberek által az Instagram adatvédelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre:

  • Mi van, ha megcímkézek egy felhasználót, vagy hashtaget adok az egyik Instagram-bejegyzésemhez, amikor a profilom profilra van állítva? Láthatják még az emberek? Csak azok a felhasználók láthatják, akik követik Önt. Azok a felhasználók megcímkézése, akik nem követnek téged, vagy hashtag beillesztése a leírásba, nem írja felül a bejegyzés titkosságát. Senki más nem fogja látni, aki már nem követ téged.

  • Mi van, ha meg akarok osztani egy Instagram-bejegyzést más közösségi oldalakon, amikor a profilom privátra van állítva? Ha úgy dönt, hogy megoszt egy bejegyzést a Facebookon, a Twitteren, a Tumblr-en, a Flickr-en vagy más közösségi hálózaton, akkor nyilvánosan elérhetővé válik, és önálló bejegyzésként megtekinthető. Bárki, aki megnézi, rákattinthat az Instagram állandó linkjére a teljes megtekintéshez, de ha a felhasználónevére kattint, hogy megtekinthesse teljes profilját, akkor nem láthatja más tartalmát, hacsak nem követi már.

  • Ha valaki úgy dönt, hogy követ engem, miközben a profilom privát, akkor láthatja a bejegyzéseimet? Addig nem, amíg jóváhagyja őket. Amikor egy felhasználó megérinti a Követés gombot egy olyan felhasználónál, akinek a profilja privát, akkor csak követési kérelmet küld. Tehát, ha valaki követési kérelmet kap valakitől, addig nem láthatja az Ön tartalmát, amíg manuálisan nem hagyja jóvá a kérését, hogy kövesse Önt.

  • Valaki követ engem, de már nem akarom, hogy követõ legyen. Hogyan szabadulhatok meg ettől az embertől? Ha nem akarja, hogy valaki kövesse Önt, akkor tiltsa le a fiókot. Nyissa meg a profilt, koppintson a jobb felső sarokban található három fehér körre, és koppintson a ikonra Felhasználó letiltása hogy eltávolítsd ezt a fiókot a követőid közül. (Alternatív módon jelentheti a fiókot is.)

  • Beállíthatom privát profilomat az Instagram.com internetes bejelentkezéssel?  Igen, ezt megteheti az Instagram beállításainak Adatvédelem és biztonság területén.

  • Milyen gyakran válthatok oda-vissza nyilvános és magán között? Úgy tűnik, hogy nincs korlát abban, hogy milyen gyakran kapcsolja be vagy ki az adatvédelmi beállításokat, ezért ha hajlandónak érzi naponta többször is megtenni, akkor nem lehet probléma. Ez a rugalmasság megváltozhat, mert az Instagram korlátozza a tevékenység egyéb formáit.

  • Elveszítem a követőket, ha priváttá teszem a profilomat? Nem. Nem fogja elveszíteni a jelenleg is követői közül, és mindenki teljes hozzáférést kap mindenhez, amelyet közzétesz.

  • Tudok priváttá tenni egy üzleti Instagram-fiókot? Nem. Személyes Instagram-fiókká kell alakítania.