A Kedvencek sáv megjelenítése a Microsoft Edge-ben

A Microsoft Edge Kedvencek sávja könnyebben hozzáférhetővé teszi könyvjelzővel ellátott weblapjait. Az URL-címek megjelenítési és beviteli mezője alatt található Edge Kedvencek sáv alapértelmezés szerint rejtett, ezért először láthatóvá kell tenni.

A Microsoft Edge csak a Windows 10 rendszerhez érhető el. A Windows egyéb verziói az Internet Explorerrel érkeznek, és támogatják a harmadik féltől származó böngészőket, például a Google Chrome-ot.


Az Edge Kedvencek sáv megtekintése

Az Edge Kedvencek sávjának megtekintése:

  1. Válassza ki az ellipsziseket (...) a Microsoft Edge jobb felső sarkában, és válassza a lehetőséget beállítások a legördülő menüből.

  2. választ megjelenés a Beállítások oldal bal oldalán.

  3. Készlet Kedvencek megjelenítése nak nek Mindig or Csak új lapokon.

  4. Webhelyek hozzáadásához a Kedvencek sávhoz válassza a ikont csillag a keresősáv jobb oldalán, majd válassza a lehetőséget kezel Érdekes.

Ha további webhelyeket ad hozzá a kedvencek sávjához, a szöveg sok helyet foglalhat el és rendetlenül néz ki. Ha inkább ikonokat, mint szöveget szeretne látni, kattintson a jobb gombbal az egyes webhelyekre, és válassza a lehetőséget Csak az ikon megjelenítése.

Ha más böngészőkben vannak kedvencei és könyvjelzői, amelyeket használni szeretne, importálja a könyvjelzőket az Edge alkalmazásba.