A Samsung My Files alkalmazás használata a letöltések megkereséséhez

Ha Ön Samsung Galaxy felhasználó, akkor a Samsung My Files alkalmazás előre telepítve van a Galaxy telefonjára, amely megkönnyíti az eszközön tárolt fájlok rendszerezését. A Samsung My Files használata meglehetősen egyszerű, és nagyszerű módja a telefon tisztításának, ha sok mindent hajlandó letölteni.

A Saját fájlok alkalmazás már régóta létezik - ha legalább rendelkezik Samsung Galaxy 3 készülékkel, akkor az alkalmazásnak a telefonján kell lennie. Kompatibilis eszközzel is letöltheti a Google Play Áruházból.


Hogyan találom meg a Saját fájlok alkalmazást?

Hacsak még nem hozott létre parancsikont, a Saját fájlok alkalmazás kissé eltemethető lehet. Így találja meg.

  1. Nyissa meg a App fiók. Ezt a készülékétől függően különféle módszerekkel teheti meg. Egyszerűen megérintheti Apps, érintse meg és tartsa lenyomva a kezdőképernyő egy üres részét, vagy csúsztassa felfelé vagy lefelé a kezdőképernyőről.

  2. Ha nem látja a Saját fájlok lehetőséget, előfordulhat, hogy balra vagy jobbra kell csúsztatnia az alkalmazások végigböngészését. Lehet, hogy egy mappában is van, ezért keresse meg a Samsung vagy az Eszközök oldalt ha nem látja az App Drawerben.

  3. Miután megtalálta, érintse meg a elemet A fájljaim az alkalmazás megnyitásához. Innen sokféle funkcióhoz használható.


A Saját fájlok segítségével keresse meg a letöltési mappát és még sok mást

A Samsung My Files alkalmazásban az a legjobb, hogy a készüléken található összes fájlt különféle kategóriákba csoportosítja, megkönnyítve ezzel a rendezés és a keresés megtalálását.

Koppintson a különböző szakaszokra, például képek or dokumentumok, hogy könnyedén megtalálhassa a keresett dolgokat. Ha most töltött le valami újat, megérintheti Letöltések hogy belépjen a Letöltések mappába, és elérje vagy törölje a fájlokat.

Ha megérint egy fájlt, megnyílik a megfelelő alkalmazás. Ha hosszan megérintette, egyszerre több fájlt is kijelölhet. A fájlok kiválasztásakor kontextusfüggő ikonok jelennek meg, így szükség esetén könnyen megoszthatók vagy törölhetők.