A Snapfish problémák megoldása

A Snapfish egy online fotónyomtatási és -tárolási szolgáltatás, amely lehetővé teszi fényképei feltöltését és megosztását, valamint nyomtatványok és kapcsolódó fényképészeti termékek, például fotókönyvek vagy fotónaptárak megrendelését.

Míg a Snapfish egy teljes funkcionalitású és megbízható szolgáltatás, a felhasználók időnként zavaró problémákat tapasztalnak a fotók feltöltésekor és a velük való munka során.

Snapfish


A Snapfish problémák okai

A felhasználók által a Snapfish alkalmazással tapasztalt problémák sok online fotószolgáltatásban gyakran felmerülő problémák. Néha a felhasználóknak nehézségeik vannak a képszerkesztő eszközök felkutatásával, például a fénykép kivágására vagy a vörösszem-hatás javítására használt eszközökre. Előfordul, hogy a Snapfish olyan nem kívánt automatikus szerkesztési változtatásokat hajt végre, amelyeket a felhasználó nem akar, vagy nem tudja visszavonni. Ha jobban megismeri a Snapfish felhasználói felületét és a közös eszközöket, könnyen kezelheti és megoldhatja a gyakori panaszokat.


Tippek a Snapfish problémák megoldásához

Íme egy áttekintés néhány gyakori kérdésről, amelyek megzavarják a Snapfish felhasználókat, és hogyan lehet elhárítani őket.

  1. Szerkessze a fotókat. A felhasználók néha nem tudják, hogyan lehet kisebb képszerkesztési változtatásokat végrehajtani a Snapfish-be feltöltött fotókon. A szolgáltatás képszerkesztő eszközeinek megértése segít kijavítani a vörösszem-hatást, a tájolást és a színeket, amikor fényképeket tölt fel, vagy amikor a képek a könyvtárában vagy egy projektben vannak.

  2. Levágja a fényképeket megfelelően. A fotók feltöltésének és a nyomatok létrehozásának egyik legbonyolultabb eleme a Snapfish alkalmazásban annak biztosítása, hogy a végtermék pontosan úgy nézzen ki, ahogyan szeretné. A Snapfish vágóeszközzel ellenőrizze, hogy a kép megfelel-e a kívánt méretnek a kívánt kompozícióval.

    Mindig válassza Ellenőrizze a fénykép kivágását a kép előnézetének megtekintéséhez és a megfelelő kompozíció biztosításához.

  3. Helyesen mentse el a szerkesztett képet. Miután szerkesztette a fényképeket a Snapfish-fiókjában, válassza a lehetőséget Kész szerkesztés a változások mentéséhez. A szerkesztett fénykép fájlneve kissé eltér, így mindkét kép másolatait megőrizheti. Vagy válassza a lehetőséget Mentés másolásként, amely lehetőséget ad egy másolat mentésére vagy az eredeti kép kicserélésére.

  4. Az automatikus szerkesztések be- vagy kikapcsolása. Néhány Snapfish felhasználó elgondolkodhat azon, hogy miért szerkesztik fényképeiket automatikusan. Valószínűleg a feltöltési beállításokat megadták. Ezek a beállítások lehetővé teszik a felbontás beállítását és a vörösszem-hatás automatikus eltávolítását a feltöltéskor. Állítsa be ezeket a beállításokat, ha szeretné, vagy kapcsolja ki, ha a kézi szerkesztést részesíti előnyben.

  5. Fotófelbontási problémák megoldása. A Snapfish elutasíthatja a fényképet, mert annak felbontása bizonyos projektekhez túl alacsony. Választ Teljes felbontás alatt Képméret a feltöltőben, ha plakátot vagy más nagy projektet szeretnél készíteni.

  6. Fix mozgáselmosódás. Néha egy problémát, például egy elmosódott fényképet, nem lehet megoldani a Snapfish alkalmazásban. A megfelelő beállítások használata és az odafigyelés fényképezés közben a kívánt eredményt eredményezi.