ET fájl (mi ez és hogyan nyitható meg)

Az ET fájlkiterjesztésű fájl egy WPS Spreadsheets Workbook fájl, amelyet a WPS Office táblázatkezelő programja hozott létre.

A Microsoft XLSX formátumához hasonlóan az ET fájlok is támogatják a diagramokat és képleteket, és adatokat tárolnak cellasorokban és oszlopokban. Az ETT fájlok hasonlóak, de több hasonló .ET fájl létrehozásához használt sablonfájlok.

Az Easiteach szoftver ET fájlokat is használ, de mint Easiteach Lesson fájlokat animációk, képek, szöveg és egyéb oktatási források tárolására. Egyéb ET fájlok lehetnek az ETwin Electrodos de Tierra Project Data fájlok, amelyeket egy olyan programmal használnak, amely méri a Transformation Center telepítéseit.

Az ET olyan szakkifejezéseket is jelent, amelyeknek semmi köze nincs a fájlformátumhoz, például kiterjesztett technológia, bővítési technológia, szerkesztő eszköztár és elektronikus továbbítás.


Hogyan nyitható meg egy ET fájl

Az ET fájlok, amelyek WPS Spreadsheets Workbook fájlok, az ingyenes WPS Office Spreadsheets segítségével nyithatók meg. Meg kell alakítania az ET fájlt, ha azt a Microsoft Excel programban vagy más táblázatkezelő programban szeretné használni. Ugrás a következő szakaszra, hogy megtanulja, hogyan.

Az ET fájlokat régebben Kingsoft Spreadsheets-nek hívták, de ezt az irodai csomagot ma WPS Office-nak hívják.

Egyes ET fájlok lehetnek titkosítva, ezért tudnia kell a jelszót, mielőtt megnyithatja és szerkesztheti őket. Lehetséges azonban a titkosított táblázat megnyitása, ha az ET fájlt egy támogatott formátumra konvertálja, amelyet Excel jelszó-feltörővel lehet használni.

Az Easiteach Lesson fájlok az RM Education Easiteach szoftverével nyithatók meg. Rendelkeznek az Easiteach Next Generation Lite programmal is, de csak más kapcsolódó fájlokat képes megnyitni, például ETNG, ETNT és ETTE fájlokat.

Az ETwin Electrodos de Tierra megnyitja az adott program által használt ET fájlokat.

Ha úgy találja, hogy a számítógépen egy alkalmazás megpróbálja megnyitni az ET fájlt, de ez nem a megfelelő alkalmazás, vagy inkább egy másik telepített programmal szeretné megnyitni az ET fájlokat, megváltoztathatja az alapértelmezett programot, amely megnyitja az ET fájlokat.


ET fájl konvertálása

Az ET táblázatfájlok konvertálhatók XLSX és XLS formátumba a WPS Office Spreadsheet segítségével. Nyissa meg a fájlt, és lépjen a következőre: Menü találni Mentés másként; válasszon egy Excel formátumot az ET fájl konvertálásához.

Az ET fájlt PDF, HTML, CSV és más hasonló szöveges fájlokká is konvertálhatja a fenti programok segítségével.

Ha az ET fájlja a fent említett bármely más programhoz tartozik, és ha konvertálható, akkor valószínűleg ugyanazon a szoftveren keresztül történik, amely megnyithatja, hasonlóan ahhoz, ahogy a WPS Office Spreadsheets konvertálja a fájlokat.


Még mindig nem tudja megnyitni a fájlt?

Ha a fájl ekkor nem nyílik meg, jó eséllyel rosszul olvassa a fájlkiterjesztést. Ez akkor fordulhat elő, ha a fájlod olyan fájlkiterjesztést használ, amely nagyon hasonlít az ET-re. De még akkor is, ha a kiterjesztések hasonlóak, ez nem azt jelenti, hogy a formátumok összefüggenek.

Például az EST fájlok megosztanak pár azonos fájlkiterjesztésű betűt, de semmi közük az ET fájlokhoz. Ezek vagy az Utcák és tippek térképfájlok, vagy az Építési költségbecslés fájlok.

Ugyanez vonatkozik az ETL (Microsoft Event Trace Log) és az ETA (Google Earth Placemark) fájlokra is. Ezeket a fájlokat nem lehet ET fájlnyitóval megnyitni, és fordítva.