Alienware Aurora R7 áttekintés: Teljesítmény áron

Web / Gannon Burgett


Tervezés: Nem kell kihúzni az eszköztárat

Ihletet merítve a Dell termékcsaládjának többi számítógépéből, nevezetesen a Area 51 PC-ből, az Aurora R7 fekete és fegyveres külsőt tartalmaz, rengeteg szellőzéssel a ház tetején, oldalán és alján. Az oldalon egy sor testreszabható RGB-lámpa is található, amelyek bármilyen stílusra cserélhetők.

Az R7 egyik kiemelkedő jellemzője a szerszám nélküli kialakítás. Ellentétben más számítógépes esetekkel, amelyek kinyitásához gyakran csavarhúzóra van szükség, az Aurora R7 egyszerűen kinyitható egy karral a számítógép hátulján. Miután az oldalsó fedél kikapcsolt, a számítógép hátulján található két másik kapcsolóval feloldják a tápegységet, amely kinyílik, hogy felfedje az Aurora R7 belsejét. A kábelek rendesen meg vannak kötve, és az egész számítógépen el vannak vezetve, így elkerülhető az AIO folyékony CPU-hűtő útja.

Más PC-es esetekkel ellentétben, amelyek kinyitásához gyakran csavarhúzóra van szükség, az Aurora R7 egyszerűen kinyitható egy karral a számítógép hátulján.

A portok tekintetében az Aurora R7 nem hiányzik. A tok tetején három USB 3.0, egy mikrofon, egy fejhallgató és egy USB Type-C port található. Bár szerettünk volna még egy USB Type-C portot látni az előlapon, az elrendezés jól működik különböző eszközökhöz, amelyekhez gyors hozzáférést szerettünk volna csatlakoztatni és eltávolítani, mint például a fejhallgató és a merevlemez.

A készülék hátulján nincs hiány a csatlakozásokban. A hátlap négy USB 3.1 porttal, hat USB 2.0 porttal, USB-C porttal, audio csatlakozók teljes készletével, beleértve az optikai bemenetet, és egy Ethernet porttal rendelkezik. Végül van egy megjelenítő portja az alaplaphoz, de a GTX 1070-nek saját megjelenítési portjai lesznek.

Web / Gannon Burgett


Telepítési folyamat: Komplex beállítások, egyszerűsítve

Az Alienware Aurora R7 beállítása meglehetősen egyszerű volt. A dobozban a torony, az egér, a billentyűzet és a tápkábel volt. Miután csatlakoztatta az Aurora R7 készüléket az áramforráshoz, bedugta az egeret és a billentyűzetet, valamint csatlakoztatta a monitort, csak arról volt szó, hogy végig kell vinni a Windows 10 telepítési folyamatát, hogy a labda guruljon.

Teljesítmény: Szüksége lesz szinte mindenre, amit eldob

Az általunk tesztelt Alienware Aurora R7 modellt egy Intel Core i7-8700 processzorral, egy NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB-os grafikus kártyával, 16 GB RAM-mal és egy 256 GB-os M.2 PCIe SSD-vel konfigurálták, amely az operációs rendszert és az alkalmazásokat táplálja. Eközben egy 2 TB-os HDD szolgált a tömegtájékoztatási eszköz tárhelyeként.

Ahogy a fenti specifikációknál várható, az Aurora R7 repül. Ez nem a legmagasabb szintű konfiguráció, de ez sem okoz csalódást. Az indítási idő 10 és 20 másodperc között mozgott, és az alkalmazások könnyedén megnyíltak az integrált M.2 SSD-nek köszönhetően. A multitasking ugyanolyan lenyűgöző volt, az Adobe Photoshop alkalmazásban megnyitott tucatnyi fájl ugyanolyan egyszerűen kezelhető, mint a fél tucat Twitch-adatfolyam. A processzor folyadékhűtésének köszönhetően lenyűgözően csendes maradt az egész.

Az Aurora R7 referencia-adatainak áttekintésével kipróbáltuk konfigurációnkat a Geekbench, a Cinebench és a PCMark segítségével, hogy lássuk, hogyan halmozódik az Intel Core i7-8700 CPU, az NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB grafikus kártya és más alkatrészek.

Az indítási idő 10 és 20 másodperc között mozgott, és az alkalmazások könnyedén megnyíltak az integrált M.2 SSD-nek köszönhetően.

Geekbench tesztünk során az Aurora R7 5,678-at ért el az egymagos teszten és 24,989 7-et a többmagos teszten. Ez megfelel a többi hasonló specifikációjú PC-nek. A Cinebench fronton az Aurora R146.64 az OpenGL tesztben 1335 fps-ot, a CPU-tesztben pedig 7 cb-s sebességet ért el. Utoljára a PCMark teszt volt. Az Aurora R6183 8681-at kapott, 8303-et az Essentials-ben, 7526-at a termelékenységben és XNUMX-at a Digital Content Creation tesztekben.

Összességében elmondható, hogy az Aurora R7 összehasonlítva tesztelte a többi, hasonló specifikációjú PC-t. Ahogy az várható volt, a grafikai osztályon remekelt, de biztosan nem küzdött többfeladatos és mindennapi feladatokkal.

Web / Gannon Burgett


Hálózat: Erőteljes, következetes kapcsolatok

Az Alienware Aurora R7 vezetékes és vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik az internet-hozzáféréshez. A számítógép hátulján egy Gigabit Ethernet (RJ-45) port található vezetékes internetkapcsolathoz. Vezeték nélküli fronton az Aurora R7 két külső 5GHz-es erősítőt használ az erős felfelé és lefelé irányuló sebesség elérésére. Ezeket fokozza az Alienware Killer Wireless, egy belső késés és késleltetéscsökkentő technológia a nagy távolságok javítása és a legfontosabb forgalom intelligens rangsorolása érdekében.

Vezetékes tesztjeink során az Aurora R7 könnyedén elérte a tökéletes sebességet a Gigabit száloptikai csatlakozáshoz. A vezeték nélküli kapcsolat majdnem tökéletesnek bizonyult, egyenletes sebességgel mind fel, mind lefelé, minimális pingelés mellett. Függetlenül attól, hogy játékot folytattunk vagy nagy videofájlokat töltöttünk le, a számítógép folyamatosan fenntartotta a kapcsolatot, akár az útválasztó mellett volt, akár három szobával arrébb.

Web / Gannon Burgett


Szoftver: finomságokban sütve egyszerűsítik a játék néhány fájdalmas pontját

Ahogy egy játék PC-re várható, az Alienware Aurora R7 10 bites Windows 64 rendszeren fut. Ez a szó minden értelmében tipikus telepítés, de néhány extra bit szoftverrel érkezik, amelyeket kifejezetten az Alienware számára terveztek, beleértve az Alienware Command Center-t, az AlienFusion-t és az OC Controls-t.

Az Alienware Command Center egy új program, amely az Alienware hardver szinte minden szempontját ellenőrzi, beleértve az egyedi vezérléseket is attól függően, hogy milyen játékot játszanak. Beépített AlienFX, amely testre szabja a számítógép külső RGB világítását az Ön stíluspreferenciái alapján. Túl sok időt töltöttünk ott az asztalunk testreszabásával, és csak megvakartuk a lehetőségeink felületét.

Az oldalon egy sor testreszabható RGB-lámpa is található, amelyek bármilyen stílusra cserélhetők.

Az AlienFusion egy Mindig kész mód, amely előre telepítve van, hogy megkönnyítse az alvást és a számítógép ébresztését. Ez lehetővé teszi, hogy az alapvető alkatrészek folyamatosan működjenek, miközben az energiafogyasztás minimális legyen. Tapasztalataink szerint jól működött az energiatakarékosság, miközben nem kapcsolta ki teljesen a számítógépet a használatok között.

Az OC Controls egy dedikált program a memória és a CPU túlhúzási szintjeinek vezérlésére. A program nemcsak megkönnyíti a túlhúzási beállítások vezérlését, hanem a játék közben is figyelemmel kíséri a hőmérsékletet.

Ár: A barkácsoláshoz képest drága, de egyébként szilárd érték

Az Alienware Aurora R7 a fent említett specifikációkkal 1,699 USD (MSRP) áron kapható. A többi előre gyártott számítógéphez képest ez kissé magas, amint alább láthatjuk. Ez jóval drágább is, mint a többi barkácsolási játéképítés. A kényelem nem olcsó, és az Aurora R7 sem kivétel.

Könnyedén felépíthetne egy jobb specifikációjú PC-t kevesebb pénzért, de figyelembe kell vennie azt az időt is, amely a különféle alkatrészek megvásárlásához és a számítógép elkészítéséhez szükséges. Ha érdekli a játék PC-k építése, akkor hagyja ki az Aurora R7-et, és kezdje el saját fejlesztését. Ha azonban el akarja kezdeni a játékot vagy a VR-t anélkül, hogy aggódna a kompatibilitás és az építési folyamat miatt, az Aurora R7 rengeteg konfigurációval rendelkezik, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

Web / Gannon Burgett

Verseny: A kényelmi szabályok mindenek felett

Az Alienware Aurora R7 versenytársainak megítélése hihetetlenül bonyolulttá válhat, figyelembe véve az összes rendelkezésre álló konfigurációt, nem beszélve a saját számítógép építésének lehetőségéről. Ez azt jelenti, hogy egy előre gyártott játék-PC jellemzői és értéke tekintetében kiemelkedik az Aurora R7 mellett - az MSI Infinite X.

Az Aurora R7 és az MSI Infinite X többféle konfigurációban kapható, mindegyik variáció szinte specifikáció szerint sorakozik egymással. Az Aurora R7-hez képest az MSI Infinite X felsorolásában a legközelebbi kortárs az Intel Core i7-8700K CPU-val, NVIDIA GeForce GTX 1070 grafikus kártyával, 256 GB-os PCIe NVMe SSD-vel és 16 GB kétcsatornás DDR4-2400-as modellel rendelkezik. RAM.

A specifikációs lapokon a két számítógép szinte azonos módon áll össze, eltekintve néhány porttól és csatlakozási ponttól. A tervezés szempontjából az MSI Infinite X egy kicsit kevésbé vonzó, mivel eszközökre van szükség a tok különféle részeihez való hozzáféréshez, de amire kényelmesen kereskedik, azt a belső és külső RGB fények pótolják, amelyek sokkal erőteljesebb színpompát adnak mint az Aurora R7.

Az MSI Infinite a fent említett specifikációkkal 1,599 dollárért, míg az Alienware Aurora R7 a fent említett specifikációkkal 1,699 dollárért kapható. Ez nem sok különbség, főleg, ha figyelembe vesszük a használt minőségi összetevők, például az áramellátás és a hűtés eszközei közötti különbségeket, de mégis érdemes megfontolni, mint kissé megfizethető alternatívát.

Végső ítéletet

Nagy teljesítményű, kényelmes gép a dobozból.

Az Alienware Aurora R7 csodálatos lehetőség, ha előre gyártott játék-PC-t keres, amelynek felépítéséhez és működéséhez kevés vagy anélkül szükséges gyakorlati idő. A dobozból készen áll arra, hogy szinte minden játékot elvigyen, általában a legmagasabb beállításokkal. Persze, kicsit drágább, mint egy barkácsoló PC, de kompakt háza, szerszám nélküli hozzáférése és frissíthetősége jó választás annak, aki plug-and-play játékgépre vágyik.

Hasonló termékek, amelyeket felülvizsgáltunk:

  • Lenovo ThinkCentre M720 torony
  • HP Flagship Pro asztali számítógép
  • Acer Aspire TC-885-ACCFLi3O asztali számítógép

Szemüveg

  • Termék neve Alienware Aurora R7

  • Termékmárka Alienware

  • UPC

    796519128839

  • Ára 1685.18 USD

  • A termék méretei: 18.6 x 14.9 x 8.35 in.

  • Platform Windows 10 Home

  • CPU Intel Core i7 8700

  • GPU Nvidia GeForce GTX 1070 8GB

  • RAM 16 GB

  • Tárhely 1 TB HDD + 256 GB M.2 PCIe SSD

  • Garancia 1 év hardver garancia