POWERADD Pilot Pro2 áttekintés: Rengeteg energia a laptop és más eszközök feltöltéséhez

Web / Jeremy Laukkonen


Kivitel: Karcsú és kompakt, megkérdőjelezhető színválasztékkal

A POWERADD Pilot Pro2 nem a legjobban kinéző power bank, amit valaha használtam, de mindenképpen megvan a maga stílusa. A legnagyobb kérdés, hogy a teteje kétszínű, fekete és matt ezüst zongora, az egység alja pedig fehér műanyagból készült. A háromszínű megközelítés oldalról nézve nem tűnik olyan nagyszerűnek, és a fehér műanyag összességében kissé olcsó megjelenést kölcsönöz neki.

Méretét tekintve körülbelül akkora, mint egy kereskedelmi papírkötés, kicsit vékonyabb és lényegesen nehezebb. Elég kicsi ahhoz, hogy becsúszhasson az aktatáskádba, táskádba vagy erszényedbe, de ez nem egy power bank, amelyet a zsebedben akarsz majd cipelni.

Az általános esztétika kissé elavult, amikor a Pixel 3 és a HP Specter x360 mellett ültem, de elég kicsi ahhoz, hogy ne akadályozza vagy túlzottan felhívja a figyelmet.


Kezdeti beállítás: Az első feltöltés után jó

A kezdeti beállítás fájdalommentes. Vegye ki a dobozból a Pilot Pro2-t, dugja be az áramforrásba, és máris mehet. Célszerű a felhasználás előtt teljesen feltölteni, ami három órába telt, de technikailag is használható töltés közben, ha készüléke nem vesz túl sok energiát.

Ha a laptop áramellátására akarja használni, a beállítás csak egy kicsit bonyolultabb. Először be kell dugnia a mellékelt csőcsatlakozót a megfelelő aljzatba, majd keresse meg a laptop számára tervezett adaptercsúcsot, majd dugja be. Ezután megérinti a bekapcsológombot a megfelelő kimeneti feszültség kiválasztásához, majd csatlakoztassa a laptopot.

A folyamat csak akkor lehet könnyebb, ha a Pilot Pro2 képes automatikusan kiválasztani a megfelelő feszültségkimenetet. Telefonok és más USB-eszközök esetében ez a folyamat valójában automatikus.

A legfontosabb az, hogy a Pilot Pro2-t töltőként használhatja, miközben a saját belső akkumulátora töltődik.


Kijelző: Az éles kis LCD kijelző nagyon világos 

A Pilot Pro2 kijelzője apró, de elvégzi a munkát. Ez az akkumulátor hátralévő töltésének vizuális ábrázolását, a töltésen maradt százalékos arányt és a kimeneti feszültséget mutatja, ha megérinti a bekapcsológombot. Folyamatosan bekapcsol, ha az árambank be van dugva, és körülbelül három másodperc múlva automatikusan kikapcsol, ha az akkumulátor lemerül.

Aljzatok és portok: Két USB és egy hordós csatlakozó 

Ami a foglalatokat és a portokat illeti, a Pilot Pro2 egy kicsit rövidebb. Két teljes méretű USB porttal rendelkezik, egy hordó csatlakozó bemenettel és egy hordó csatlakozó kimenettel. Mindkét USB-port képes 1 vagy 2.5 A kihúzására, a készülék igényeitől függően, és a hordócsatlakozó 5, 9, 12, 16, 19 és 20 V-ot képes kimenni.

Mivel a hordós csatlakozót úgy tervezték, hogy áramellátást biztosítson a laptop számára a tényleges laptop-adapter helyett, a Pilot Pro2 az adapterhegyek szép választékával is rendelkezik. Tíz tipp található a dobozban, a Sony, a Toshiba, a Lenovo, az Acer, az Asus, a HP, a Samsung és a Dell laptopok meglehetősen megfelelő lefedettségéhez.

Bár a lefedettség elég jó, érdemes ellenőrizni, hogy a csomag valóban tartalmaz-e egy tippet, amely a laptopoddal működik. Két tippet terveztek a HP számára, de egyik sem működött a HP Specter x360 készülékemmel. Mivel ez az én napi sofőröm, valahányszor kijövök az irodából, kompatibilis tippet kellett ragadnom, hogy valóban át tudjam vinni a Pilot Pro2-et.

Web / Jeremy Laukkonen


Akkumulátor: 23,000 XNUMX mAh kapacitással rendelkezik a rengeteg hordozható energia érdekében 

A Pilot Pro2 23,000 360 mAh-s akkumulátorral érkezik, ami nem rossz egy ekkora és árú erőbank számára. Nem elegendő a lé ahhoz, hogy egy olyan energiaigényes laptopot, mint a HP Specter xXNUMX, egész nap kijusson az irodából, de bőven elég, ha időszakosan hozzáfér az áramhoz az autójában, egy kávézóban vagy bárhol máshol dugja be egy ideig.

Amikor csatlakoztattam teljesen elhalt HP Specter x360 15 készülékemhez, és egyedül hagytam, kikapcsolt laptop mellett, azt tapasztaltam, hogy a Pilot Pro2 nem volt képes feltölteni. Kizárólag a Pixel 3-mal használva öt teljes töltetet tudtam elérni egy kevés megmaradt gyümölcslével.

A POWERADD szerint a Pilot Pro2-nek 12 órába telik 23,000 2 mAh-s akkumulátorának teljes feltöltése, de azt tapasztaltam, hogy ez vadul magas. Semmi sem csatlakoztatva azt tapasztaltam, hogy a Pilot ProXNUMX négy óra alatt teljesen feltöltődött, teljesen meghalt állapotból.

A legfontosabb az, hogy a Pilot Pro2-t töltőként használhatja, miközben a saját belső akkumulátora töltődik. Ez azt jelenti, hogy biztonságban tudtam otthon hagyni a HP Specter x360 hálózati adapteremet, és teljesen le tudtam futni a Pilot Pro2-ről. Lassabban tölti a saját belső akkumulátorát, amikor más eszközök egyidejű táplálását kéri, de megtakarítja az akkumulátor és a laptop hálózati adapterének csomagolásának súlyát és helyét.

Töltési sebesség: Automatikusan 1A vagy 2.5A értéket állít be a mobiltelefonokhoz  

A Pilot Pro2 két USB porttal rendelkezik. Azt mondja, hogy az egyik 1A-t, a másik pedig 2.5A-t biztosít, de a töltés sebességében nem észleltem különbséget, amikor az egyikhez csatlakoztattam a másikat. Mindkét port 1.46A-t biztosított a Pixel 3 készülékemhez.

Míg a 2.5A-t kihelyező USB-töltőket néha gyorsnak vagy gyorsnak nevezik, az a fajta töltés, amelyet elvárhat egy olyan eszköztől, mint a Pilot Pro2, teljesen más, mint az olyan telefonoktól kapott gyorstöltés, mint az iPhone X vagy a Pixel 4 és gyári töltőt. A töltési sebesség pontosan olyan gyors, mint bármely más 2.5A-os USB-töltőé.

Bár a lefedettség nagyon jó, érdemes ellenőrizni, hogy a csomag tartalmaz-e egy tippet, amely a laptopoddal működik.

Ár: Drága a megszerzett teljesítményért

90 dolláros MSRP-vel és 23,000 2 mAh akkumulátor-kapacitással a POWERADD Pilot ProXNUMX a mérleg drága oldalán áll. Találhat nagyobb kapacitású energiabankokat alacsonyabb áron, és hasonló árú eszközöket találhat, amelyek több USB-portot kínálnak hasonló összegért.

A Pilot Pro2 megbotlik, összehasonlítva az általános teljesítményű téglákkal, de ragyog, ha összehasonlítjuk azokat a teljesítménytéglákat, amelyeket laptop tápegységként működtetni terveztek. Ahelyett, hogy lenne hálózati csatlakozó a saját adapter csatlakoztatásához, ez az egység valóban helyettesítheti az aktuális adaptert utazási célokra, vagy ha az elveszett vagy eltört, a teljes adaptert kicserélheti.

Mivel valóban két eszközt kapsz egyben, a Pilot Pro2 ára nem is olyan rossz. 

Pilot Pro2 vs. Omni Mobile

A Pilot Pro2 elég jól hasonlít az Omni Mobile-hoz, amely funkciójában és árában az egyik legszorosabb versenytársa. Az Omni Mobile jóval többért árul, jellemzően 130 dolláros áron (lásd az Amazon-on), és a 25,600 2 mAh akkumulátor csak valamivel nagyobb, mint a Pilot Pro XNUMX.

A Pilot Pro2-vel ellentétben az Omni Mobile rendelkezik egy USB-C porttal, amely 60 W-os kimenetre képes, de további gyorstöltő-alkatrészt kell vásárolnia, ha szeretné kihasználni telefonja gyors töltési funkcióinak előnyeit. Két szokásos USB-portja is van, és tartalmaz egy beépített vezeték nélküli töltőt, amelyből hiányzik a Pilot Pro2.

Ha laptopját lefedi a Pilot Pro2-hez mellékelt adapter tippek egyike, akkor a Pilot Pro2 lényegesen jobb értéket képvisel, mint az Omni Mobile. Ez az érték kissé lecsökken, ha végig kell dolgoznia a saját adaptercsúcs megtalálásának munkáját, és az Omni Mobile is remekül választ, ha hordozható vezeték nélküli töltőt keres, és nem bánja, ha külön fizet a szolgáltatásért. .

Végső ítéletet

Cseréli a laptop és a telefon töltőit.



A Pilot Pro2 egy fantasztikus kombinációja egy laptop töltőnek, telefon töltőnek és power banknak. Túl magas ára van egy szokásos power banknak, de az a tény, hogy képes volt teljesen kicserélni a laptop- és a mobiltelefon-töltőimet a közúti készletben, könnyű ajánlássá teszi. Fontolja meg az Omni20 vagy az Omni Mobile megnézését, ha valóban vezeték nélküli töltésre van szüksége, de a Pilot Pro2 hatalmas súly- és méretgazdaságosságot eredményez a kicserélt eszközökhöz képest.

Szemüveg

  • Termék neve Pilot Pro2

  • Termékmárka POWERADD

  • Ára 90 USD

  • A termék méretei: 7.3 x 4.9 x 0.8 in.

  • Szín ezüst

  • Kapacitás 23000mAh

  • Kimenet 685 VA / 390 W

  • Garancia Két év