Az iTunes telepítése a Windows rendszerre

Az Apple iTunes a legjobb módja az adatok migrációjának az Apple-eszközök és a Windows-alapú számítógép között. Windows 10 rendszerben töltse le az iTunes alkalmazást a Microsoft Store-ból. Windows 8 vagy Windows 7 rendszerben a letöltés az Apple-től érhető el.

A cikk utasításai a Windows 10, a Windows 8 és a Windows 7 rendszerekre vonatkoznak.


Az iTunes telepítése Windows 10 számítógépre

Hozzáférés az asztalról a Windows 10 rendszerben.

  1. Írja be a Windows keresőmezőbe itunes és a Legjobb találat szakaszban válassza iTunes Install App.

    Alternatív megoldásként keresse meg az iTunes webhelyet a Microsoft Store online áruházban.

  2. választ Kap az iTunes letöltéséhez.

  3. Amikor a letöltés befejeződött, válassza a lehetőséget Indít.

  4. Ban,-ben iTunes szoftver licencszerződés ablak, válassza ki Egyetért.

  5. Ban,-ben Üdvözöljük válasszuk a lehetőséget Egyetért ha vállalja, hogy megosztja a könyvtárával kapcsolatos részleteket az Apple-lel, vagy kiválasztja No Thanks elutasít.

  6. választ Jelentkezzen be az iTunes Store-ba ha rendelkezik Apple azonosítóval és jelszóval. Ha nincs fiókja, válassza a lehetőséget Lépjen az iTunes Store-ba és regisztráljon egy Apple ID-t az iTunes használatához.

  7. Importálja a CD-ket az iTunes könyvtárába. Ez a CD-ken lévő dalokat MP3 vagy AAC fájlokká konvertálja. 

  8. Állítsa be iPodját, iPhone-ját vagy iPadjét az iTunes alkalmazással, és kezdje el használni.


Az iTunes telepítése Windows 8 vagy 7 számítógépre

Windows 8 vagy Windows 7 rendszerben az iTunes szoftverletöltést az Apple töltheti le.

  1. Lépjen az Apple iTunes letöltési oldalára, majd válassza a lehetőséget Letöltések
    a számítógépre telepített Windows verzióhoz.

  2. Döntse el, hogy szeretne-e e-mailes hírleveleket kapni az Apple-től, írja be e-mail címét, majd kattintson a gombra Töltse le most.

  3. A Windows kéri, hogy futtassa vagy mentse a fájlt. Futtassa a fájlt azonnali telepítéshez, vagy mentse a fájlt a későbbi telepítéshez. Ha elmenti a fájlt, a telepítő az alapértelmezett letöltési mappába kerül (általában Letöltések a Windows legújabb verzióin).

  4. Ha a fájl futtatását választotta, a telepítési folyamat automatikusan elindul. Ha a fájl mentését választotta, keresse meg a telepítő programot a számítógépén, és kattintson duplán a telepítő ikonjára a telepítés megkezdéséhez.

    Amikor a telepítő elindul, vállalja, hogy futtatja. Ezután lépjen át a képernyőkön, és fogadja el az iTunes szoftver Általános Szerződési Feltételeit.

  5. Válassza ki a beállítani kívánt telepítési lehetőségeket:

    • Adja hozzá az iTunes és a QuickTime parancsikonokat az asztalomra: Ez az iTunes és a QuickTime ikonokat az asztalra helyezi a könnyű hozzáférés érdekében. Ha gyakran indít programokat úgy, hogy duplán kattint az ikonokra az asztalon, válassza ezt. Az iTunes a Start menübe kerül, függetlenül attól, hogy mit választ itt.
    • Használja az iTunes-t alapértelmezett lejátszóként az audio fájlokhoz: Válassza ezt, ha az iTunes kezeli az audio fájlokat, beleértve a CD-ket, MP3-kat, podcastokat és letöltéseket.
    • Alapértelmezett iTunes nyelv: Válassza ki az iTunes nyelvét.
    • Destination Folder: Itt van telepítve az iTunes és fájljai. Használja az alapértelmezett beállítást, hacsak nem tudja, mit csinál ezzel, és miért van oka megváltoztatni.
  6. választ felszerel amikor választottál.

  7. Míg az iTunes végigcsinálja a telepítési folyamatot, a folyamatjelző sáv megmutatja, hogy milyen közel van a végrehajtáshoz. Amikor a telepítés befejeződött, válassza a lehetőséget befejez.

    A telepítés befejezéséhez a számítógépet is újra kell indítani. Ezt megteheti most vagy később; akárhogy is, azonnal használhatja az iTunes alkalmazást.

  8. választ Jelentkezzen be az iTunes Store-ba ha rendelkezik Apple azonosítóval és jelszóval. Ha nincs fiókja, válassza a lehetőséget Lépjen az iTunes Store-ba és iratkozzon fel egy Apple ID-re.

  9. Ha az iTunes telepítve van, importálja a CD-ket az iTunes könyvtárába.