Hol lehet letölteni az iTunes programot 64 bites Windows rendszerhez

A 64 bites operációs rendszer futtatása a számítógépen lehetővé teszi a számítógép számára, hogy az adatokat a standard 64 bit helyett 32 bites darabokban dolgozza fel, ami jobb teljesítményhez vezet. Ha a Windows 64, Windows 10, Windows 8 vagy Windows Vista 7 bites verzióját futtatja, akkor az Apple webhelyéről letöltött iTunes standard verziója 32 bites. Töltse le az iTunes 64 bites verzióját, hogy teljes mértékben kihasználhassa hatékonyabb számítógépét.


Az iTunes verziók kompatibilisek a Windows 64, 10, 8 és Vista 7 bites kiadásaival

Töltse le az iTunes 64-bites jelenlegi vagy régebbi verzióit közvetlenül az Apple-től:

  • iTunes 12.9 (ez az iTunes for Windows jelenlegi verziója)
  • iTunes 12.4.3 régebbi videokártyákhoz
  • iTunes 12.2.2 régebbi videokártyákhoz
  • iTunes 12.1.3 régebbi videokártyákhoz
  • iTunes 12.1.2
  • iTunes 12.1.2 régebbi videokártyákhoz

A 64 bites iTunes for Windows más verziói is vannak, de ezek nem érhetők el letöltésként közvetlenül az Apple-től. Ha régebbi verzióra van szüksége, akkor nézze meg az OldApps.com webhelyet, amely olyan szoftver régi verzióit tárolja, amelyeket az eredeti gyártók már nem biztosítanak.

Az Apple soha nem adta ki az iTunes olyan verzióját, amely kompatibilis volt a Windows XP Pro 64 bites kiadásával. Lehetséges, hogy telepítheti az iTunes 9.1.1 alkalmazást a Windows XP Pro rendszerre, de egyes funkciók, például a CD-k és DVD-k írása, nem működnek.


Mi a helyzet az iTunes Mac 64 bites verzióival?

Nincs szükség az iTunes speciális verziójának telepítésére a Mac számítógépre. Az iTunes for Mac minden verziója 64 bites volt a 10.4-ben megjelent iTunes 2011 óta.

Az iTunes jövője

2019 júniusában az Apple bejelentette, hogy visszavonja az iTunes szolgáltatást. Mac esetén az iTunes külön Zene, Podcast és Video alkalmazásokra oszlik. A Windows továbbra is használja az iTunes alkalmazást; Az Apple nem jelentette be az önálló asztali alkalmazások ütemtervét a Microsoft platformon.