Crackle: Ingyenes filmeket és TV-t nézhet

A Crackle egy olyan webhely, amely lehetővé teszi ingyenes filmek sugárzását és ingyenes tévéműsorok megtekintését számítógépén, telefonján és táblagépén.

Bár a Crackle-i filmek és műsorok alatt néhány reklámszünetet kell átélnie, a programozás fantasztikus választéka, valamint a megfelelő videominőség miatt újra és újra visszatér.

Látogassa meg a Crackle-t

Ezt a videó streaming szolgáltatást eredetileg Groupernek hívták, amikor először megjelenték, de később megváltoztatta nevét Sony Crackle-re, végül csak Crackle-re.

Web / Luyi Wang


Nézzen ingyenes filmeket és tévéműsorokat a Crackle-nél

A Crackle rendszeresen körülbelül 100 ingyenes, teljes hosszúságú filmet tartalmaz, amelyeket bármikor megnézhet. A Crackle-től folyamatosan új filmeket vesznek fel, és visszavonulnak, így mindig talál valami újat, amit meg lehet nézni.

Tekintse meg Crackle ingyenes filmjeit

A Crackle filmjei műfajokba vannak rendezve, hogy segítsen megtalálni a thrillereket, vígjátékokat, akciófilmeket, a Crackle eredeti filmjeit, drámáit, krimiit, horrorfilmjeit és még sok mást. Rendezheti az ingyenes filmeket ábécé sorrendben vagy a közelmúltban hozzáadottak szerint, így annyiszor nézhet vissza, ahányszor csak meg akarja nézni, mit is vettek fel az ingyenes választékukba.

A filmhosszig tartó videók mellett vannak filmklipek, előzetesek és információk a filmekről, amelyek hamarosan elérhetővé válnak a Crackle-en.

A Crackle segítségével körülbelül 75 sorozat ingyenes tévéműsorait is közvetítheti, amelyek vígjátékok, anime, akció és thriller sorozat teljes epizódjait tartalmazzák.

Tekintse meg Crackle ingyenes tévéműsorait

A filmek részhez hasonlóan az itt található tévéműsorok teljes epizódokat, klipeket és előzeteseket tartalmaznak, beleértve az eredeti Crackle sorozatokat, amelyeket máshol nem talál.

A Crackle a videókat egy adott időkereten belül tartja, majd eltávolítja. Ez azt jelenti, hogy ha egy napon megnéz egy film egy részét, akkor nagyon valószínű, hogy másnap már el is fogyhat, mielőtt befejezné. Bár ez nem ideális, a legtöbb ember számára még mindig jó, mivel valószínűleg egy filmet néz az elejétől a végéig. Ráadásul a filmek ingyenesek, ezért nehéz panaszkodni.


Hogyan lehet streamelni a recsegő filmeket és műsorokat

A Crackle sok eszközön működik. A fenti linkeket követve megtekintheti a filmeket és műsorokat a számítógépén, de van még egy Crackle filmalkalmazás is, amely lehetővé teszi a videók streamelését telefonján vagy táblagépén.

Letöltheti a Crackle mobilalkalmazást iOS-eszközökre, androidos telefonokra és táblagépekre, valamint más eszközökre.

Letöltés:

Android iOS

A Crackle mobilalkalmazás főoldalán filmek és műsorok szerepeltek, az alkalmazás következő két szakaszában pedig a filmek és a tévéműsorok külön kategóriákba sorolhatók. Az egyik alkalmazásban lefelé haladva megtalálhatja a legnépszerűbb videókat, a nemrégiben hozzáadottakat, majd az összes videót a saját műfajában.

Rendkívül egyszerű az alkalmazás használata, mert bár a Crackle teljes tartalmát megjeleníti, a rendetlenség megelőzése érdekében nagyon jól szervezett. Az egyes műfajokban balról jobbra mozoghat, hogy megtalálja a hozzá tartozó összes filmet és műsort. Videó kiválasztásakor megtalálhatja a Crackle asztali webhelyén látható összes részletet, például a stábot és a videó leírását.

Megoszthatja a videót közösségi hálózatokon, SMS-ben vagy e-mailben is, és a mobilalkalmazás egyszerűbb CC / SUB beállításokat tartalmaz.

A Crackle PS4, PS3, PlayStation TV, Xbox One, Xbox 360, Roku, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Sony Blu-Ray lejátszók, Samsung Blu-Ray lejátszók és számos márkájú tévével is együttműködik.

Töltse le ezeket az alkalmazásokat, hogy ingyenes streaming filmeket nézhessen útközben


A hirdetések megéri

Mivel a Crackle ingyenes, mind a filmekben, mind a tévéműsorokban hirdetést használ. Az egyik minden videó elején megjelenik, majd további videók jelennek meg, amikor többet megnézel a videóból. Minél rövidebb a videó, annál kevesebb hirdetést fog látni, ami megfelelőnek tűnik.

Például egy tévéműsor 20 perces epizódjában három hirdetés szerepelhet, míg a másfél órás filmben akár kilenc is lehet.

Egy videóban jól látható, hogy hol vannak a hirdetések. Ha betette az egeret a videolejátszóba, és megpróbál előretekerni, apró szürke vonalakat vesz észre, amelyek a hirdetéseket jelzik. Szerencsés, hogy ott vannak, így tudod, milyen gyorsan tudod előretekerni a videót anélkül, hogy újabb hirdetést kellene nézned.

A hirdetések általában hosszabbak lehetnek, mint várnád. Ahogy ugrik előre a videóban, több hirdetés is lejátszható. Ilyen körülmények között a hirdetések összesen egy percig is eltarthatnak, így továbbra is tolerálhatók.


Videominőség és lejátszó opciók

A Crackle filmjeinek és műsorainak minősége megfelelő, de nem olyan kiváló, mint más webhelyeken, például a Tubiban. Ha nagyon nagy, nagy felbontású képernyőn néz filmeket és tévéműsorokat, akkor ezt a viszonylag alacsony minőséget biztosan észreveszi. Az általunk tesztelt filmek azonban ugyanolyan világosnak tűntek, mint egy normál DVD a normál számítógép képernyőjén.

Ami a pufferelést illeti, abszolút nem voltunk csuklás vagy bódé, amikor több TV-műsort és filmet néztünk. Attól a pillanattól kezdve, hogy egy videó elkezdett egy hirdetést megjeleníteni, nem voltak késések a pufferelés miatt. A videó félúton történő elindításakor sem voltak késedelmek - csak pillanatokkal később elkezdődött a lejátszás, bárhová is kattintottak.

A Crackle számos filmjéhez számos hozzászólás érkezett, ahol az emberek kijelentik, hogy a videót túl nehéz megnézni, mert túl sokáig tart a pufferelés. Megint ez nem a mi tapasztalatunk, de hogy a tiéd-e vagy sem, teljesen a saját hálózati sávszélességedtől és a számítógép sebességétől függ.

A Crackle videólejátszójának zárt feliratozási beállításai nagyon hasznosak, így testreszabhatja a feliratok megjelenítésének módját minden megtekintett videóhoz. A videolejátszóban megnyithatja a CC / SUB opciókat és megváltoztathatja a nyelvet, beállíthatja a betűtípust és -méretet, megváltoztathatja a hátteret és a betűszínt, valamint beállíthatja a szöveg átlátszatlanságát.

Előnyös lehet a feliratok ilyen beállítása, ha elsősorban sötét vagy világos filmet néz, így ellenkező hatást alkalmazva olvashatóvá teheti a szöveget. Sajnos a feliratok által konfigurált beállítások egyetlen videóra sem vonatkoznak, csak arra, amelyet éppen néz. 

Szeretjük azt is, hogy Crackle filmjei és tévéműsorai teljes képernyős módban jeleníthetők meg, hogy otthon szerezhessék ezt a színházi élményt.

A videó alatt más dolgok találhatók, mint például a Nézd meg később gomb, videóleírás, közösségi média megosztási gombok és még sok más. A Crackle elhagyására készülő videóknál megemlíti azt is, hogy hány nap van hátra, mire az már nem lesz elérhető. Más sorozatokat láthat, amikor sorozatokat néz.


A Crackle-rel történő regisztráció előnyei

Az ingyenes filmek és tévéműsorok megtekintéséhez nem kell felhasználói fiókot regisztrálnia a Crackle-nél, de ha mégis, akkor ez azt jelenti, hogy nem kell minden alkalommal megadnia a születési dátumát, amikor R-besorolású videókat szeretne nézni. .

A regisztráció után létrehozhatja a Nézz később videók listáját is, amelyeket a fiókjában tárol, hogy emlékeztesse Önt, mely videókat szeretné megtekinteni, de most nincs rá ideje.

A Crackle legális?

Úgy tűnhet, hogy a Crackle illegális a jól ismert filmek és a teljes hosszúságú tévéműsorok kiválasztása miatt, de biztos lehetsz benne, hogy amit a weboldalukon vagy az alkalmazásukon keresztül látsz, száz százalékig legális, ha olyan gyakran közvetítesz, amennyit csak akarsz.

A Crackle tulajdonosa a Sony Pictures Entertainment, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás nemcsak legális, hanem folyamatos új filmek és műsorok áramlása is a Sony részéről, hogy friss legyen az új tartalommal.

Látogassa meg a Crackle-t