Keressen ingyenes dalokat az Amazon zeneboltjában

Gondolhatja, hogy az Amazon Music Store összes digitális zenéje ára van. A vállalat népszerű Amazon Music Unlimited csomagja korlátlan hozzáférést biztosít az előfizetőknek több millió dalhoz, az Amazon Prime szolgáltatás tagjai pedig hirdetés nélkül és igény szerint több mint kétmillió dalhoz férhetnek hozzá. Ez a két szolgáltatás azonban nem ingyenes, bár mindkettőhöz 30 napos ingyenes próba tartozik.

A fizetett tervek mellett az Amazon hatalmas választékot kínál ingyenes dalokból és albumokból, amelyeket letölthet vagy streamelhet számítógépére vagy mobileszközére.


Hogyan lehet ingyenes zeneletöltéseket találni az Amazon-on

Fanatic Stúdió / Getty Images

Az ingyenes tartalom nem ugrik be az Amazon Music főoldalán, de a szolgáltatás szűrési lehetőségeinek használatával könnyű megtalálni:

  1. Látogasson el az Amazon Free Digital Music weboldalára, ahol megtekintheti az összes műfajban elérhető ingyenes dalok listáját. Ne feledje, hogy az ingyenes zene egy része "Prime" jelöléssel rendelkezik, ami azt jelzi, hogy csak az Amazon Prime szolgáltatás tagjai számára ingyenes. Ha inkább teljes albumokat szeretne vásárolni egyedi dalok helyett, látogasson el az Amazon Free Digital Albums weboldalára, amely hasonlóan működik, mint az ingyenes dalok.

  2. Az oldal bal oldali paneljén válassza ki a zenei kategóriát Ingyenes az eredmények szűrésére. Látni fogja a dal címét, előadóját és albumát, valamint az egyes dalok hosszát. Kattintson bármelyik dal címére, ha többet szeretne megtudni róla, és meg szeretné tekinteni az album képét, vagy kattintson a dal címe bal oldalán található nyílra, hogy meghallgassa a zene előnézetét.

  3. Böngésszen az ingyenes bejegyzések között, vagy használja a Sorrend legördülő menü a képernyő tetején. Ha megtalál egy letölteni kívánt dalt, kattintson a gombra Ingyenes gombra, vagy kattintson az ingyenes gomb jobb oldalán található bevásárlókosár logójára, hogy a dalt az MP3 kosarába helyezhesse.

  4. Miután rákattint a Ingyenes gombra, az Amazon kéri a fiókadatok megadását, ha még nem jelentkezett be. Ha még nincs Amazon-fiókja, kattintson a gombra Hozzon létre Amazon-fiókot gombot, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az ingyenes fiók megnyitásához.

  5. A Nézze át rendelését képernyőn ellenőrizze, hogy az összes nulla, majd kattintson a gombra Helyezze el a rendelését gombot.

  6. Kattintson az Játssz most gombra kattintva streamelheti a zenét az Amazon zenei könyvtárából, vagy kattintson a gombra Töltse le a vásárlásokat gombra kattintva letöltheti a dalokat a számítógépére. Töltse le az ingyenes Amazon Music alkalmazást iOS vagy Android mobileszközökhöz, hogy meghallgathassa ingyenesen letöltött zenéit mobilkészülékein.

Ha időt szeretne megtakarítani több ingyenes dal vagy album letöltésekor, kattintson a gombra Kosár ikon helyett Ingyenes gombot, majd csak egyszer nézzétek meg.