YouTube videók letöltése az Android készülékre

Könnyű letölteni a YouTube-videókat Android-ról, és menteni a videókat offline használatra, így Wi-Fi vagy adatkapcsolat nélkül is megnézheti a YouTube-ot, például repülőgépen vagy gyenge csatlakozási lehetőséggel rendelkező területen. A hivatalos YouTube alkalmazás használata a YouTube filmek, zenei videók és egyéb tartalmak letöltésének egyik módja, amely EXO fájlként menti a tartalmat. Bár ez működhet az Ön számára, vannak ingyenes YouTube-videoletelők is, amelyeket kipróbálhat.

Az alábbi információknak függetlenül attól, hogy ki gyártotta androidos telefonjukat: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi stb., Lásd: YouTube videók letöltése iPhone-ra, ha iPhone-t használ.


YouTube Premium

Ha rendelkezik YouTube Premium előfizetéssel, töltse le a YouTube videókat a hivatalos YouTube alkalmazásból. Ehhez fizetett előfizetés szükséges, de van egy próbaidőszak, és a videók mentésének lehetőségén túl további funkciókkal is rendelkezik.

Ha videót szeretne menteni a YouTube-ról az Android készülékére, indítsa el a YouTube alkalmazást, keresse meg a letölteni kívánt videót, majd érintse meg a elemet Letöltések
a videó alatt, és válasszon minőségi opciókat, például 720p vagy 360p.

Ha feliratkozol a YouTube Premium szolgáltatásra, a OK gomb jelenik meg a helyett Szerezd meg a YouTube Premium szolgáltatást.


TubeMate YouTube Downloader

A TubeMate egy ingyenes, harmadik féltől származó alkalmazás, amely videókat tölt le a YouTube-ról, a Vimeo-ról, a Dailymotion-ról és más video streaming szolgáltatásról.

  1. Töltse le a TubeMate alkalmazást.

    A TubeMate nem érhető el a Google Play Áruházból. Töltse le APK fájlként.

  2. Nyissa meg az alkalmazást, és keresse meg a YouTube-ról letölteni kívánt videót.

  3. Koppintson a Letöltés elemre ikonra.

  4. Válassza ki a letölteni kívánt videó minőségét.

  5. Koppintson a piros Letöltés elemre ikonra.

  6. Koppintson a kicsi, fehér Letöltés elemre ikonra az alkalmazás aljáról az offline videó megkereséséhez. Innen helyezze át egy új helyre, húzza ki a hangot a videóból, nevezze át vagy törölje.


Y2mate Downloader a YouTube-hoz

Az Y2mate egy olyan webhely, amely videókat tölt le a YouTube-ról a számítógépedre, és utána átviheti a fájlokat Android-eszközödre. Az Y2mate használatának másik módja az Android telefon vagy táblagép, egy olyan webböngésző használatával, mint a Chrome vagy a Firefox.

  1. Látogasson el az Y2mate oldalra, és írja be a YouTube videó URL-jét. A YouTube-on is kereshet közvetlenül a szövegmezőből.

    Ha az Y2mate alkalmazást androidos eszközről használja, másolja a YouTube linket a YouTube alkalmazásból. Ugrás a videóra, koppintson a ikonra Megosztás > Link másolása.

  2. Válassza ki a letölteni kívánt videó minőségét, majd válassza a lehetőséget Letöltések
    .

    Több másodpercig is eltarthat, mire a videó MP4 formátumba konvertálódik.

  3. Ha letölti a YouTube videót a számítógépéről, válassza a lehetőséget .Mp4 letöltése és válasszon egy mappát a YouTube videó mentéséhez. Nevezze át a videót, ha akarja. (Android rendszeren nem kell mappát választani vagy átnevezni a fájlt.)

  4. Miután letöltötte a YouTube videót a számítógépére, vigye át a fájlt az Android készülékére, hogy megnézze.