Új Apple ID létrehozása

Apple azonosítóra van szüksége az Apple szolgáltatások és alkalmazások, például az iCloud, az Apple Music, az App Store, az iTunes, a FaceTime, az iMessage stb. Használatához. Egy Apple-fiók beállítása és használata egyszerű és ingyenes, függetlenül attól, hogy iTunes-ot, iOS-eszközt használ-e. , vagy egy webböngésző.

A kétfaktoros hitelesítés alapértelmezés szerint nincs bekapcsolva, de fontos a beállítása. Végül is az Apple azonosítója az Ön portálja az Apple eszközeihez és szolgáltatásaihoz, valamint az Apple-lel megosztott fizetési módok. Ezt az opciót itt találja beállítások > [a neved] > Jelszó és biztonság iOS 10.3 vagy újabb verzióhoz, és beállítások > iCloud > Apple azonosító > Jelszó és biztonság iOS 10.2 és korábbi verziókhoz.


Hozzon létre Apple ID-t az iTunes használatával

Korábban az iTunes használata volt az egyetlen módja az Apple ID létrehozásának, és még mindig jól működik.

  1. Indítsa el az iTunes alkalmazást asztali számítógépén vagy laptopján.

  2. Kattintson az Fiók menüt, és válassza Bejelentkezés.

  3. Kattints Hozzon létre új Apple ID-t.

  4. Írja be a kért információkat és kattintson folytatódik.

  5. A következő képernyőn adja meg annak a fizetési módnak a részleteit, amelyet minden alkalommal használni szeretne, amikor vásárol az iTunes Store-ban.

  6. Kattints Hozzon létre egy Apple ID-t.


Hozzon létre Apple ID-t iPhone-on

Ha új Apple ID-t hoz létre iPhone-ján, a kis képernyő miatt még néhány lépés szükséges, de ez még mindig egyszerű folyamat, amelyet általában a telefon beállítása során végeznek.

  1. Érintse Beállítások.

  2. Érintse iCloud.

  3. Ha jelenleg be van jelentkezve Apple-fiókba, görgessen a képernyő aljára, és koppintson a ikonra Kijelentkezés. Ha nem, görgessen az aljára, és koppintson a ikonra Hozzon létre egy új Apple ID-t.

  4. Adja meg születésnapját, és érintse meg a elemet Következő.

  5. Írja be a nevét, és érintse meg a elemet Következő.

  6. Válasszon egy meglévő e-mail címet, amelyet használni szeretne a fiókkal, vagy hozzon létre egy új, ingyenes iCloud-fiókot. Írja be a használni kívánt e-mail címet, és koppintson a gombra Következő.

  7. Hozzon létre egy jelszót az Apple ID-hez a képernyőn megjelenő útmutatások alapján. Koppintson a Következő.

  8. Három biztonsági kérdést adjon meg megérintve Következő mindegyik után.

  9. Miután megérintette Következő a harmadik biztonsági kérdésnél létrejön az Apple azonosítója. A fiók ellenőrzéséhez és véglegesítéséhez keressen egy e-mailt a 7. lépésben kiválasztott fiókban.


Hozzon létre Apple azonosítót a weben

Ha szeretné, létrehozhat egy Apple ID-t közvetlenül az Apple webhelyén. Ennek a verziónak van a legkevesebb lépése.

  1. Böngészőjében lépjen a https://appleid.apple.com/account#!&page=create webhelyre

    alma

  2. Töltse ki a képernyőn található összes mezőt, majd kattintson a gombra Folytatni.

  3. Az Apple ellenőrző e-mailt küld a választott e-mail címre. Írja be a hatjegyű megerősítő kódot a weboldalon található e-mailből, majd kattintson a gombra Ellenőrzése az Apple ID létrehozásához.