Több Instagram-fiók kezelése

Az Instagram egy népszerű közösségi hálózat a fotók és videók megosztására, de nem minden fotó és videó tartozik ugyanarra a fiókra. Ha ragaszkodni szeretne egy témához, és konkrét követőket céloz meg, érdemes megfontolni több Instagram-fiók létrehozását.

Használhatja további Instagram-fiókjait az eredeti mellett - könnyedén váltva közöttük. Ez azt jelenti, hogy nem kell minden alkalommal kijelentkeznie és bejelentkeznie az alkalmazásba, amikor egy másik fiókhoz szeretne hozzáférni.


Miért kell több Instagram-fiókot létrehozni?

Több Instagram-fiókot is igényelhet, ha:

  • Szeretné személyes fiókját titokban tartani, miközben más tartalmat nyilvánosan megoszt.
  • Már van meglévő személyes fiókja, de szeretne vállalkozást vagy márkát alapítani.
  • Van olyan tartalma, amely egy adott érdeklődésre vonatkozik, és amelyet külön szeretne megosztani a személyes fiókjával - például fotózás, smink oktatóanyagok, divat, rajz, fitnesz stb.

Ha több fiókot csatlakoztat az Instagram alkalmazásához, gyors és kényelmes a váltás közöttük, így rendszeresen ellenőrizheti őket a nap folyamán. A váltáshoz csak pár koppintás szükséges.

Legfeljebb öt Instagram-fiókot adhat hozzá az Instagram alkalmazáshoz.


Hogyan hozzunk létre másik fiókot az Instagram alkalmazásban

Miután hozzáadott egy Instagram-fiókot az alkalmazáshoz, mindig bejelentkezve marad (amíg manuálisan ki nem jelentkezik).

A következő utasítások követhetők mind az Instagram iOS alkalmazás, mind az Instagram Android alkalmazás esetében. A képeket az iOS alkalmazás biztosítja.

  1. Nyissa meg az Instagram alkalmazást mobileszközén, és ha szükséges, jelentkezzen be bármelyik fiókjába.

  2. A elem megérintésével navigáljon a profiljára profil kép ikonra az alsó menüben.

  3. Érintse meg a menü ikonra a profilod jobb felső sarkában.

  4. Érintse beállítások az alján.

  5. Görgessen le a Bejelentkezések szakaszig, és érintse meg a elemet Fiók hozzáadása.

  6. Most két lehetősége van:

    1. Adja meg meglévő Instagram-fiókjának bejelentkezési adatait, és koppintson a gombra Belépek, Vagy
    2. Ha csak egy fiókja van, és még mindig létre kell hoznia egy másodikat, koppintson a ikonra Regisztrálj a képernyő alján, és kövesse az utasításokat a második fiók létrehozásához.

    Miután sikeresen bejelentkezett a második fiókba, az Instagram alkalmazás automatikusan átvált arra. Ne aggódjon - továbbra is be van jelentkezve az eredeti fiókjába.

    Ha több mobileszközön használja az Instagram alkalmazást, akkor külön-külön kell hozzáadnia fiókjait minden eszközhöz. Nem adódnak automatikusan mindenhova, ha csak egy eszközön adja hozzá az alkalmazáshoz.


Hogyan lehet váltani több Instagram-fiók között az alkalmazásban

Most, hogy legalább egy további fiókot felvett az Instagram alkalmazásba (így kettő vagy több van), megtanulhatja, hogyan válthat közöttük.

Az alábbi utasítások feltételezik, hogy már legalább két fiókja van csatlakoztatva az Instagram alkalmazásához.

  1. A elem megérintésével navigáljon a profiljára profil kép ikonra az alsó menüben.

  2. Most már észre kell vennie, hogy a tetején lévő Instagram logót lecserélték felhasználóneved és egy lefelé mutató nyíl tőle balra. Érintse meg.

  3. A tetején egy menü jelenik meg az aktuális fiókkal (az olyan részletekkel együtt, mint a követők), alatta pedig a másik fiókjával. Koppintson a másik fiókját hogy automatikusan áttérjen rá.

    Lehetőség van további fiókok hozzáadására ebből a menüből. Koppintson a + Fiók hozzáadása hogy még egy. Ne feledje, hogy legfeljebb öt fiókot adhat hozzá.

  4. Bármikor válthat a fiókok között, egyszerűen ismételje meg az 1–3. Lépéseket.


Hogyan lehet váltani több Instagram-fiók között az interneten

Az Instagram.com-on fiókok között válthat olyan webböngészőben, mint a Google Chrome, amely cookie-k segítségével megjegyzi bejelentkezési adatait.

  1. Keresse meg az Instagram.com oldalt Chrome böngészőjében.

  2. Ha még nincs bejelentkezve egyik fiókjába, válassza a lehetőséget Belépek alján és adja meg adatait, majd kattintson a kékre Belépek gombot.

  3. Ha másik fiókot szeretne hozzáadni / váltani, ki kell jelentkeznie. Válaszd ki a profil ikonra a jobb felső menüben, hogy menjen a profiljához, majd válassza a ikont beállítások ikonra (úgy néz ki, mint egy fogaskerék), majd kattintson Kijelentkezés.

  4. Ha olyan webböngészőt használ, amelynek sütik engedélyezve vannak az Instagram webhelyéhez (például a Chrome-hoz), akkor észre kell vennie, hogy az Instagram fő bejelentkezési oldala megjegyezte a bejelentkezési adatait, és most egy bejelentkezési gombbal jeleníti meg első fiókjának profilképét.

    Kiválaszthatja a Folytatás mint [felhasználónév] gombot a bejelentkezéshez, vagy választhatja Fiókváltás hogy belépjen a másikba.

    Ha úgy dönt, hogy fiókot vált, az Instagram emlékezhet a fiók bejelentkezési adataira is, így csak a kékre kell kattintania Belépek gombot.

  5. Ismételje meg a 3. és 4. lépést bármikor, amikor másik fiókhoz szeretne hozzáadni / váltani.


Feladás egyszerre több Instagram-fiókra

Ha egynél több fiókot szeretne megosztani, egyszerre megteheti, hogy ne kelljen manuálisan postáznia mindegyikhez.

Miután eljutott egy új bejegyzés felirata és egyéb részei fülre, keresse meg a Feladás más számlákra szakasz (a Add meg a helyet szakasz). Itt forgathatja a gombokat On or le az összes többi fiókhoz, amelyet csatlakoztatott.

Érintsen meg forgassa el a gombot On hogy kék legyen, ha azt a fiókot szeretné közzétenni. Vagy hagyja le hogy szürke legyen, ha nem akarsz posztolni erre a fiókra.

Ha bekapcsolja a több fiókba történő postázást, előfordulhat, hogy nem tudja közzétenni a közösségi hálózatokat (Facebook, Twitter, Tumblr). Ennek oka az, hogy az Instagram-fiókot, amelyre közzéteszi, társítania kell a többi közösségi fiókjához.

Értesítések kezelése több Instagram-fiókhoz

Minden egyes fiókhoz be- vagy kikapcsolhatja az értesítéseket, így csak azokról kap értesítéseket, amelyeket szeretne.

Lépjen a profiljához, koppintson a ikonra Menü ikon> beállítások > Értesítések az értesítések testreszabásához. Szüneteltetheti mindet, ha szeretne vagy kapna egyet a következőkért:

  • Bejegyzések, történetek és megjegyzések
  • Követők és követők
  • Közvetlen üzenet
  • Élő és IGTV
  • Az Instagramról

Ne felejtse el ezt megtenni minden egyes fiókja esetében, ha konkrét értesítéseket szeretne kapni róluk (vagy kikapcsolja őket).

Több Instagram-fiókból való kijelentkezés

Kijelentkezhet bármelyik csatlakoztatott fiókból külön, vagy kijelentkezhet az összes fiókból egyszerre. Ez leválasztja őket az alkalmazásról, így többé nem jelennek meg a fiókok listájában, amikor a profil fülén megérinti a felhasználónevét.

Lépjen a profiljához, koppintson a ikonra Menü ikon> beállítások és görgessen lefelé Bejelentkezés. Érintse Kijelentkezés a [felhasználónév] felhasználótól kijelentkezni csak abból a fiókból, vagy kiválasztani Kijelentkezés az összes fiókból kijelentkezni az Instagram-alkalmazáshoz csatlakoztatott összes fiókból.