Google repülőjegyek: Hogyan lehet repülőjegyet foglalni

A Google járatok anélkül keresik meg a repülési árakat, hogy elhagynák a Google keresőmotorját. Láthatja, melyik légitársaság közül választhat, kiválaszthat egy konkrét indulási és érkezési dátumot, és megtekintheti az árakat közvetlenül a keresési eredmények között.

A Google Jegyek elérésének másik módja a Google Jegyek webhelyének felkeresése. Innen megváltoztathatja a repülő utak számát; válasszon az első osztályból, a gazdaságból stb .; a járatok megtekintése rugalmas időkereten belül; szűrje az eredményeket sokféle szempont alapján.


Hogyan lehet elérni a Google járatokat

A Google Jegyek használatának két módja van: Keressen repülőjegyeket közvetlenül a keresőmotorból, vagy keresse fel a Google Jegyek webhelyet a jegyek megkereséséhez.

Megnyithat például egy új Google-keresést, és beírhatja az „MCI – NYC októberi járatok” kifejezést, hogy a Google megadhassa a specifikációnak megfelelő járatokat. Vagy ha böngészője hozzáfér az aktuális tartózkodási helyéhez, egyszerűen írja be a "járatok New York Citybe" lehetőséget, hogy megkapja a repülőjegyre vonatkozó információkat a mostanihoz legközelebb eső repülőtérrel kapcsolatban.

Ha a Google járatok webhelyét használja, akkor nemcsak a járatok listáját, hanem a térképet is látja jobbra, a jelenlegi tartózkodási helyével együtt. A Google járatok webhelyén vannak olyan extra lehetőségek, amelyek nem találhatók meg a Google keresési eredményoldalán.


A Google járatok eredményeinek szűrése

A Google Jegyek rengeteg szűrési lehetőséget használ, hogy megtalálja a pontos járatot, amelyet vásárolni szeretne. Például lehet, hogy egy adott árat szem előtt tart, amikor jegyeket keres, vagy esetleg a repülés időtartamát, az érkezési időt vagy a konkrét jutalomhálózatot tartja szem előtt.

A Google Repülések webhelyen, miután kiválasztotta az indulási repülőteret (és oda-vissza repülőteret, ha oda-vissza szeretne repülni), válasszon egy dátumot, amikor indulni szeretne, és egy másik időpontot a visszaútra. Amint a Google Jegyek ismerik ezeket a részleteket, a következő szűrési lehetőségekkel mindenféle járattal egyeztetheti Önt:

  • táskák: Csak azokat a járatokat nézze meg, amelyek rendelkeznek a felső konténer hozzáféréssel.
  • Leállítja: Tartsa meg az alapértelmezett "Bármilyen számú megállás" beállítást, vagy válasszon csak nonstop, egy vagy annál kevesebb, vagy két vagy kevesebb megálló között.
  • Airlines: Ez lehetővé teszi a Google számára, hogy jegyeket csak bizonyos légitársaságokra, köztük olyan szövetségekre, mint a Star Alliance és a SkyTeam.
  • Ár: Ezzel a szűrővel jelenítheti meg a repülőjegyeket egy bizonyos ár alatt. Attól függően, hogy hova repül, és honnan indul, lehet, hogy lehetősége van arra, hogy a repülőjegy árait akár 100 dollár alá is kiszűrje.
  • Times: Válassza ki a kimenő vagy a visszaút idejét, hogy a Google Jegyeknél látható repülőjegyek csak ezekre az időkre korlátozódjanak. Például 7:00 és 11:00 óra között választhatja az indulási kimenő szűrőt, hogy biztosan találjon egy dél előtt induló járatot.
  • Összekötő repülőterek: Távolítson el minden repülőteret ebből a listából, ha nem szeretné, hogy a járat átmenetet találjon ott. A repülés gyorsasága érdekében beállíthatja az átfutási időtartamot is, például 1–3 órát.
  • Több: A Google Járatok ezen területének még két lehetősége van. Itt állíthatja be a teljes repülési időtartamot, hogy a hosszabb járatok ne szerepeljenek a listán. Azt is megteheti, hogy a Google járatok külön jegyeket mutathatnak vagy rejthetnek el, amelyek olyan járatok, amelyeket külön-külön vásárolhat meg, remélhetőleg összességében olcsóbb árat kapva a kombinált indulási és visszaútra.

További lehetőségek állnak rendelkezésre a szűrési lehetőségek felett, közvetlenül a megadott helyek felett. Válthat az oda-vissza út és az egyirányú között, és finomíthatja a járatokat egy hétvégi utazással vagy egy vagy két hetes utazással, és kiválaszthatja, mely hónapokra szeretne utazni.

Az eredmények megjelenése után a Google Jegyek a legjobb járatok, ár, indulási idő, érkezési idő és időtartam szerint rendezi őket.

Ha a Google járatokat a Google keresési eredményoldaláról nézi, akkor csak a kiindulási és a célrepülőtér megváltoztatása, valamint a járatok dátumának kiválasztása áll rendelkezésre.


Hogyan vásárolhat repülőjegyet a Google járatokból

A Google Jegyek elérése és az eredmények szűrése a legjobb jegyek megtalálásához csak a folyamat része. A következő dolog, amit meg kell tennie, hogy valóban lefoglalja a járatot.

Kattintson egy járatra, hogy indulási járatának válassza. Ha ez egy oda-vissza út, válassza ki a visszatérő járatot is.

Tekintse át repülési adatait az Utazás összefoglaló oldalán. Ez az oldal nem csak a repülési időket és az árat mutatja, hanem azt is, hogy a gépén lesz-e Wi-Fi, vagy sem, mennyi lábtér áll rendelkezésére, és van-e helyben áramellátás az eszközök töltésére a gépen. Kattintson a gombra választ.

Végezze el a vásárlást a légitársaság weboldalán.