Használja a legjobb hackeket, hogy csaljon szavakat a barátokkal

Ha rajongsz a szójátékokért, akkor már biztosan játszottál, vagy éppen arra készülsz, hogy megpróbáld a Words With Friends játékot.

A telefonokhoz és táblagépekhez készült Scrabble-szerű játék rendkívül népszerű, de saját szabályokat és használható szavakat tartalmaz a többi szóalapú játékhoz képest. Bár nem mindig könnyű megtalálni, számos feltörés és csalás van, amellyel pillanatok alatt feljuthat a Words With Friends ranglistájára.

Itt vannak a legjobb, legegyszerűbb és legjobban elnyert módszerek a Words With Friends csalására.


Használja a Findereket és a Word Buildereket

Attól függően, hogy hogyan határozza meg ennek a játéknak a törvényességét, ez talán az egyik legkevésbé legális módszer a játék megcsalására, de az egyik leghatékonyabb is.

A szókereső szolgáltatásokkal bedughatja a jelenleg rendelkezésére álló betűket, és megnézheti, mely szavakat hozhatja létre velük, beleértve az egyes szavak pontjainak számát és egyéb lehetőségeket. Így teheti meg:

  1. Válasszon egy szót a barátokkal megcsal webhelyet. Van egy csomó, de némelyikük nagyon zord; A Scrabble Word Finder jó választás.

    .

  2. Írja be azokat a betűket, amelyek jelenleg a Words With Friends fórumon vannak. Ha üres lapja van, használjon kérdőjelet.

  3. Egyes webhelyek olyan speciális beállításokat kínálnak, amelyek nagyon hasznosak, például előtagot vagy utótagot. Ha tudod, hogy csak egy S-vel végződő szót tudsz lejátszani, írd be az S utótag mezőbe, és csak az adott betűvel végződő szavakat fogod látni.

  4. választ Keresse meg a szavakat vagy hasonló gomb, attól függően, hogy melyik webhelyet használja.

  5. Voila, most megvan a szavak listája, amelyet most potenciálisan játszhatsz.

Ha valóban nyerni akarsz, van néhány Words With Friends csalódeszka, ahol újra létrehozhatod az egész táblát, és kitalálhatod, hol és mit játszhatsz. Ez egy kis extra erőfeszítés, de meg lehet csinálni.


Hogyan lehet erőforrásokat szerezni szavakkal a barátokkal

Van egy csomó módja annak, hogy megcsalják a szavakat a barátokkal, amelyek közvetlenül az alkalmazásba vannak beépítve; egyes játékosok számára ez tisztességes játékgá teszi ezeket a lehetőségeket, mivel mindenki hozzájuk fér. Bemutassuk az összes különböző lehetőséget.

A bekapcsoláshoz a legújabb verzió használatára van szükség Szavak a barátokkal, hívták Szavak a barátokkal 2 az Apple App Store-ban vagy a Google Play áruházban. Annak a személynek, akivel játszik, szintén használnia kell a Words With Friends 2-t, hogy kihasználhassa ezeket.

Ezek egyike sem fog működni, ha nincs használnivalója. Bevételt kereshet a napi vagy szezonális kihívások teljesítésével, vagy az érmék cseréjével a feltöltő csomagokra.

Kihúzhatja az alkalmazáson belüli vásárlásokat is, hogy érméket vásároljon, bekapcsoljon, és még egy ideig megszabaduljon a hirdetésektől. További érmék vásárlásához egyszerűen érintse meg a ikont érmék ikonra a jobb felső sarokban, és számos lehetőséget kapsz. Alternatív megoldásként megérintheti a Több ikonra a bal alsó sarokban, majd koppints a ikonra bolt.

Most, hogy valóban tudja, hogyan szerezheti be őket, a következő erőforrások a következőket teszik:

Swap Plus

Persze bármikor felcserélheti a lapkákat ahelyett, hogy kanyart játszana, de a Swap Plus lehetővé teszi, hogy cserélje a lapkákat anélkül, hogy fordulat pazarolna, és nem hagyna ki pontokat.

  1. Érintse meg a Swap Plus ikon, amely lila csempének látszik, rajta pluszjel.

  2. Húzza a cserélni kívánt csempéket a cserefelületre.

  3. Erősítse meg a cserét.

  4. Most még fordulhat az új leveleivel.

Szó Radar

A Word Radar lehet a leghasznosabb csalás a Words With Friends-ben, különösen a többivel kombinálva, mivel a Word Radar pontosan megmutatja, hol játszhatsz szavakat.

  1. Érintse meg a Szó Radar ikon; zöld, radarszerű grafikával.

  2. Azokat a területeket, ahol szavakat játszhat, világoszöld színnel emelnek ki.

  3. Miután aktiválta a Word Radart, addig van érvényben, amíg sorra nem kerül, még akkor sem, ha elhagyja az adott játékot vagy alkalmazást.

  4. A gombra kattintva kikapcsolhatja Szó Radar ikonra.

A Word Radar nagyon hasznos, de ne feledje, vannak esetek, amikor a játszható területek keresztezik egymást. Bár úgy tűnhet, hogy mind a hét lapkát el tudja játszani, valójában két különböző szójáték eredménye lehet, amelyek keresztezik egymást.

Utólagos bölcsesség

A visszatekintés inkább kínzó módja lehet a kínzásnak, mint egy tényleges csalás.

Miután eljátszott egy szót, ha van valamilyen Hindsight bekapcsolása, és van egy olyan játék a táblán, amely több pontot hozott volna Önnek, akkor a Hindsight segítségével megnézheti, mi lett volna a legeredményesebb szó.

A visszatekintés nem veszi figyelembe, hogy egy erősebb szó lejátszása lehetővé tette volna-e ellenfelének a Triple Word Play vagy bármilyen más kontextus megszerzését. Szórakoztató néha csinálni, máskor dühítő, de végső soron nem olyan hasznos, mint egy csalás.

Ha használni szeretné, egyszerűen keresse meg, miután eljátszotta egy szót. Ez a kék ikon a bal felső sarokban szemüveggel.


Használja a Szóerősségmérőt

A Szóerősségmérő nem csupán villámcsapás vagy piros felkiáltójel; ez igazi Words With Friends hack lehet.

Mindkettő felmérheti, hogy mennyire erős a játékod, valamint gyors módja annak eldöntésére, hogy érvényes szavakat építesz-e vagy sem.

Ha zöld villámot lát, akkor érvényes szót épített, de ha megérinti a ikont villám megmutatja, milyen erős játék a tábla többi lehetőségéhez képest.

Ezt a játékosok gyakran elmulasztják, így esélyt ad arra, hogy felmérje, felfedezhet-e magasabb pontszámú játékot; megint nem veszi figyelembe azt a lehetőséget, hogy lehetőséget nyit az ellenfél számára.

Ha piros felkiáltójelet kap, akkor a játék azt mondja, hogy ez nem érvényes játék; de lehet, hogy az egyik kezdete.

Érintse meg a felkiáltójel és meglátja, van-e egyáltalán érvényes szava, amely potenciálisan új lehetőségeket tár fel, ha része az útnak.


Használj szótárt

Van némi vita arról, hogy ez valóban csaló-e vagy sem, de nehéz átverni egy egyenes szótárat.

Ha az alkalmazás táblagépes verzióját használja, egy szótár van beépítve. Bármely szóra kereshet, hogy érvényes-e az alkalmazáson belül. Ellenkező esetben felkeresi a Webster webhelyét, hogy megtudja, talált-e homályos szót, vagy helyesen írja-e a dolgokat.

Lehet, hogy nem tűnik csalásnak rögtön, de ez egy másik eszköz a dobozban, amely a következő győzelmet fogja megszerezni.