Hogyan csatlakoztathatom iPod-ot a számítógéphez?

Ha most szerezte meg az első iPod-ját, akkor az első kérdés, amelyet hazaérve tehet fel: "Hogyan csatlakoztathatom az iPod-ot a számítógépemhez?" Amíg internetkapcsolata van, minden megvan, amire szüksége van, és a folyamat egyszerű.

 Apple Inc.

Az ebben a cikkben szereplő információk a 3. és 4. generációs iPod Shuffle-re vonatkoznak; 5., 6. és 7. generációs iPad nano; és 2., 3., 4. és 5. generációs iPod touch.


Így csatlakoztathatja iPod-ját a számítógéphez

Előfordulhat, hogy az iTunes már telepítve van a számítógépére. Ha nem, töltse le az Apple-ről - ez ingyenes -, és telepítse az asztali számítógépre vagy laptopra. Az iPod kábelét az egyik végén USB-csatlakozóval, a másik végén pedig dokkoló-csatlakozóval látták el. Valószínűleg részleges töltéssel érkezett, de ha nem, akkor töltse fel az iPod-ot, mielőtt csatlakoztatná a számítógépéhez.

  1. Dugja be a kábel dokkoló csatlakozójának végét az iPod alján található dokkoló csatlakozó nyílásába. Ezután dugja a kábel USB-végét a számítógép USB-portjába.

  2. Amikor ezt megteszi, az iTunes automatikusan elindul - ha még nem fut -, és az iPod képernyője világítani kezd. Ha az iTunes nem indul el automatikusan, nyissa meg.

  3. Kövesse az iTunes alkalmazást, miközben végigvezeti az iPod beállításának folyamatán. Az irányok némileg eltérnek az iPod modelljétől és generációjától függően. A legtöbb lépés csak az iPod első beállításakor érvényes. Ezt követően, amikor az iPod-ot a számítógépéhez csatlakoztatja, az iTunes elindul és közvetlenül az iPod Management képernyőre viszi.

    • Az iPod touch beállítása
    • Az iPod nano beállítása
    • Az iPod Shuffle beállítása

Az iPod be van állítva és használatra kész.

Minden alkalommal, amikor tartalmat szeretne hozzáadni vagy eltávolítani az iPod-ból, csatlakoztassa azt a számítógépéhez, és kezelje az iTunes alkalmazással szinkronizált tartalmakat.


Számítógépes kapcsolat már nincs szükség

Lehet, hogy van iPodja, amelyet az Apple már nem követel meg a számítógéppel való szinkronizálástól. Az iPod Touch legújabb modelljei képesek zenét közvetíteni és közvetlenül az iPod-ra letölteni, amennyiben nagy sebességű internet-kapcsolat áll rendelkezésre. Ezeket a modelleket továbbra is lehet számítógéphez csatlakoztatni, de nem szükséges. Ellenőrizze az iPod készülékhez kapott dokumentációt.