Hogyan állítsam be az iPhone keresést az iPhone készüléken

Ha iPhone-ját vagy iPod Touch-ját rosszul helyezték el, elveszítette vagy ellopták, akkor ez nem feltétlenül ment végleg el. Ha még azelőtt megszünteti az eszközön a Find My iPhone alkalmazást, hogy visszakaphatna, visszakaphatja azt, vagy legalább megakadályozhatja, hogy a hozzáféréssel rendelkező személy hozzáférjen az Ön adataihoz. Fontos, hogy engedélyezze az iPhone keresése funkciót, mielőtt az eszköze eltűnik.

A cikk utasításai az iPhone 8-ra és az iOS 5 vagy újabb rendszert futtató egyéb iOS-eszközökre vonatkoznak. Az iOS korábbi verziói, az iOS XNUMX-től kezdődően, amikor az Apple bevezette a Find My iPhone alkalmazást, hasonló utasításokat követnek.


Mi az a Find My iPhone?

A Find My iPhone olyan eszköz, amely megtalálja az elveszett vagy ellopott iPhone-okat. A készülék beépített GPS- vagy helymeghatározó szolgáltatásait használja a térképen történő megtalálásához. Lezár egy eszközt, vagy törli az összes adatot egy eszközről az interneten keresztül, hogy megakadályozza a tolvajt az adatok elérésében. Ha készüléke elveszett, használja a Find My iPhone alkalmazást, hogy a készülék hangot játsszon. Figyeljen a csengő hangra, hogy megtalálja a készüléket.

Hős képek / Getty Images

A Find My iPhone az iCloud ingyenes része. IOS 5 vagy újabb rendszeren érhető el iPhone 3GS-en és újabb, harmadik generációs iPod touch-on és újabb, valamint iPad-en.


Az iPhone keresése beállítása 

Az iPhone keresése beállításának lehetősége az iPhone kezdeti telepítési folyamatának része. Lehet, hogy akkor engedélyezte. Ha nem tette meg, kövesse ezeket a lépéseket a bekapcsolásához.

Amikor Apple ID-jével jelentkezik be eszközére, az iCloud automatikusan bekapcsol. Az iCloud beállításainak ellenőrzéséhez vagy az iCloud bekapcsolásához:

  1. Ugrás beállítások.

  2. Koppintson a nevére.

  3. választ iCloud.

  4. Ban,-ben Alkalmazások az iCloud használatával szakaszra, görgessen a következőre: Find My iPhone.

    Web 

  5. Ha az iPhone keresése ki van kapcsolva, koppintson a ikonra Find My iPhone.

  6. Ban,-ben Find My iPhone képernyőn kapcsolja be a Find My iPhone kapcsoló.

     Web

  7. Az iOS egyes verzióiban a rendszer kéri Legutóbbi hely küldése amikor a készülék hamarosan lemerül az akkumulátorból. A Find My iPhone nem működik olyan eszközökön, ahol nincs akkumulátor. A készülék utolsó ismert helyének elküldéséhez az Apple számára válassza a lehetőséget On.

Miután beállította a Find My iPhone alkalmazást a telefonján, állítsa be bármely más kompatibilis eszközön, amely a tulajdonában van, hogy az összes eszközön naprakész legyen a tartalom.

Az iOS verziójától függően megjelenhet egy üzenet, amely megerősíti, hogy megértette, hogy ez az eszköz bekapcsolja az iPhone GPS-követését. A GPS nyomkövető az Ön számára használható, nem pedig más számára, hogy kövesse a mozgását. Koppintson a Hagyjuk az iPhone keresése bekapcsolásához.


Hogyan használhatom a Find My iPhone eszközt

Ha az iPhone eltűnik, vagy mert helytelen volt vagy ellopták, használja az iPhone keresése az iCloud szolgáltatással eszköz megkereséséhez.

  1. Nyisson meg egy böngészőt, és lépjen a következőre: iCloud.com, és jelentkezzen be Apple ID-jével, amely egyben az iCloud-fiók azonosítója is.

     Web

  2. választ Keressen iPhone-t. Lehet, hogy újra meg kell adnia a jelszavát.

     Web

  3. Az iCloud megtalálja iPhone-ját és más, az iPhone keresése funkcióval beállított kompatibilis eszközöket, és ezeket az eszközöket megjeleníti a térképen. Zöld pont jelzi, hogy az eszköz online. A szürke pont azt jelenti, hogy offline állapotban van.

     Web

    Minden iOS-eszköz támogatja a Find My iPhone-t, valamint a Mac számítógépeket és az Apple Watch-ot. Az AirPod-ok elhelyezhetők, ha párosítva vannak egy iOS-eszközzel.

  4. választ Minden eszköz és válassza ki a hiányzó iPhone-t, hogy megjelenítse a térképen.

     Web

  5. Válasszon az alábbi lehetőségek közül:

    • Hang lejátszása: Ha gyanítja, hogy iPhone-ja a közelben van, válassza a lehetőséget Hang lejátszása és kövesse a hangot az iPhone-ig.
    • Elveszett mód: Zárolja és követi az iPhone készülékét.
    • Töröld az iPhone-t: Távolról törölheti személyes adatait az iPhone készülékről.

    Web

  6. Tegyen intézkedéseket az iPhone megkeresésére és letöltésére.


Kapcsolja ki az iPhone megkeresése lehetőséget

Az iPhone keresése kikapcsolásához koppintson a ikonra beállítások > [a neved] > iCloud > Find My iPhone és kapcsolja ki az iPhone keresése lehetőséget.

IOS 7 vagy újabb verzióban írja be az eszközön használt iCloud-fiók jelszavát. Ez az Activation Lock nevű szolgáltatás megakadályozza, hogy a tolvajok kikapcsolják az iPhone keresést, hogy elrejtsék az eszközt a szolgáltatás elől.