Hogyan vásárolhat e-könyveket iPhone vagy iPad készüléken a Books alkalmazás használatával

E-könyvek vásárlása az Apple Books (iBooks) alkalmazáson keresztül egyszerű; nyissa meg az alkalmazás Könyvesbolt területét, és érintse meg a Vásárlás gombot. Mielőtt e-könyveket vásárolna iPad-jén vagy iPhone-ján, olvassa el a könyv mintáját, hogy ízlés szerint megismerhesse a könyvet, mielőtt elkötelezi magát. A megvásárolt e-könyvek olvasása egyszerű; ugyanazt az alkalmazást használja, amelyet a könyv megvásárlásához használt.

A cikk utasításai az iOS 10.0 vagy újabb rendszert futtató iPhone, iPad és iPod touch készülékekre vonatkoznak.


E-könyvek vásárlása iPhone vagy iPad készülékeken

Az e-könyvek megrendeléséhez a Könyvek alkalmazást telepíteni kell a készülékére. Töltse le az Apple Books alkalmazást, ha még nem rendelkezik vele.

Az iBooks tartalmának megvásárlása hasonló az iTunes Store áruházak megvásárlásához, az egyik legfontosabb különbség az, hogy hogyan lehet elérni az áruházat.

  1. Nyissa meg a Könyvek app.

  2. Érintse Könyvesbolt.

  3. Keresse meg és válassza ki a megrendelni kívánt e-könyvet.

  4. Érintse Vásárol, majd erősítse meg az e-könyv vásárlásának megrendelését.


Hogyan olvassuk el az e-könyveket

Ha könyvet vásárolt, vagy ingyenes e-könyvet töltött le, akkor a könyv információs képernyőjén megjelenik az Olvasás gomb. Koppintson a Olvas hogy elkezdjem olvasni a könyvet.

A könyv elolvasásának másik módja a könyvtárba járás. Minden könyv, amelyet hozzáad a Könyvek alkalmazáshoz, ott tárolódik. Ez vonatkozik azokra a könyvekre, amelyeket a Könyvek alkalmazásból rendelt, más alkalmazásokról áthelyezett a készülékére, vagy az iTunes segítségével másolt iPadre vagy iPhone-ra.

Miután a könyvtárba került, válassza ki az elolvasni kívánt könyvet. Azonnal kinyílik. Húzza balra és jobbra az oldalak lapozásához, vagy érintse meg egyszer a menü eléréséhez.

Ha vissza szeretne térni a többi e-könyvéhez, érintse meg egyszer a menü megjelenítéséhez, majd válassza a képernyő bal felső sarkában található hátsó nyilat.


Tippek e-könyvek vásárlásához az Apple Books alkalmazással

Sok minden rejlik az Apple Books alkalmazásban, íme néhány tipp:

  • Fogj egy ingyenes mintát: Lépjen a könyv letöltési oldalára, és koppintson a gombra Minta.
  • Ingyenes könyvek letöltése: Az Apple Books ingyenes e-könyveket tartalmaz. Ingyenes könyvek letöltéséhez lépjen a könyv információs oldalára, majd érintse meg a elemet Kap.
  • Keressen e-könyveket: Menjen a Tallózás a szakaszokban terület a Könyváruház fül tetején. Keresse meg az új és felkapott könyveket, a hamarosan megjelenő e-könyveket, egy adott műfajba sorolt ​​könyveket, az emberek által vásárolt legnépszerűbb e-könyveket és az ingyenes e-könyveket.
  • Csinálj többet: Minden e-könyv letöltési oldalnak lehetősége van e-könyvet ajándékba küldeni, hozzáadni az Olvasni akar katalógusához, megtekinteni a szerző további e-könyveit (és hangoskönyveit), megtekinteni a legnépszerűbb e-könyveket. műfaj, nézze meg, mikor frissült a könyv, és olvassa el a könyv elolvasásához szükséges rendszerkövetelményeket.
  • Várja meg a letöltést: Egyes könyvek letöltése eltart egy ideig, ezért várjon egy kicsit, amíg teljes mértékben elérhetővé válik. Nézze meg a könyvek előrehaladási sávját.
  • Frissítse Apple ID-jét: Apple könyvjelző szükséges e-könyv vásárláshoz a Könyvek alkalmazásból. Állítsa vissza az Apple ID jelszavát, ha nem tudja.