Szám feloldásának feloldása iPhone vagy iPad készüléken

Az iOS platformnak számos módja van egy névjegy letiltására telefonszám vagy e-mail cím használatával. Ha egy névjegy blokkolva van, akkor az a partner nem hívhat, nem küldhet SMS-t vagy FaceTime-t. A folyamat megfordítása egyszerű.

A cikk utasításai az iOS 12 és az iOS 11 rendszerekre vonatkoznak. A funkcionalitás hasonló az iOS összes jelenleg támogatott verziójához.


Szám feloldásának feloldása iPhone vagy iPad készüléken

Ha korábban letiltott egy névjegyet, a következőképpen távolíthatja el azt a blokkolást, hogy a névjegy felhívhassa és küldhessen üzenetet Önnek:

  1. Érintse beállítások > Telefon. Érintse meg a ikont, amely nem használja a Telefon alkalmazást beállítások > FaceTime.

  2. Érintse Hívásblokkolás és azonosítás.

  3. Ban,-ben Blokkolt névjegyek listát, csúsztassa jobbra balra a számot, majd érintse meg a elemet tiltásának feloldása.


Feloldhatja azoknak az embereknek a feloldását, akik sms-t küldenek neked

Ha letiltott valakit az Üzenetek alkalmazásban, hogy megakadályozza a szöveges üzenetküldést, oldja fel a szám feloldását az iPhone vagy az iPad Üzenetek alkalmazásában.

  1. Nyisd ki beállítások és érintse meg Üzenetek.

  2. Görgessen le, és érintse meg a gombot Zárolt.

  3. Húzza jobbra-balra a feloldani kívánt számot, és koppintson a ikonra tiltásának feloldása.

Felhívók feloldása a névjegyzékben

Ha a letiltott szám a névjegyzékben szereplő valakihez tartozik, akkor oldja fel a szám feloldását a névjegyek listáján. Görgessen a személy elérhetőségének aljára, és koppintson a ikonra Letiltja a hívó feloldását.


Szám feloldásának feloldása a telefonszolgáltatóval

Az iOS rendszerbe épített funkció használata a névjegy blokkolásához gyors és egyszerű, de nem csak ez a módszer a számok blokkolására. A legtöbb telefoncég olyan szolgáltatást kínál - néha térítés ellenében, néha ingyenesen -, amelyet a telefonszámok blokkolásához használhat. Ha így blokkolta a telefonszámokat, akkor a fenti szakasz lépései nem működnek az Ön számára. Ezek csak azokra a számokra vonatkoznak, amelyeket az Apple eszközén blokkoltak az iOS funkciók használatával.

Ha a telefoncég hívásblokkoló szolgáltatását használta, és fel szeretné oldani a szám feloldását, hívja a telefonszolgáltatót, vagy próbálja ki annak online súgóját vagy az iPhone alkalmazást (ha van ilyen). A telefonszolgáltató feloldhatja a szám feloldását.