Hogyan lehet gyorsan megtalálni az alkalmazást az iPhone / iPad készüléken

Egy alkalmazás megnyitása iPhone vagy iPad készüléken egyszerűnek tűnik. Csak rákoppintasz, nem? Egy nagy probléma: Tudnia kell, hogy hol van először. Ezt a problémát azonban nem kell megoldania. Gyorsan elindíthatja az alkalmazásokat, anélkül, hogy az alkalmazásikonok oldalról oldalra keresne, néhány parancsikon segítségével.


Nyissa meg gyorsan az alkalmazást a Spotlight Search segítségével

A Spotlight Search funkció hatékony, de sokan soha nem használják. Kétféleképpen nyithatja meg: csúsztatva lefelé a kezdőképernyőn (ügyeljen arra, hogy ne csúsztasson a képernyő tetejétől, amely megnyitja az Értesítési központot), vagy balról jobbra csúsztatva a kezdőképernyőn, amíg „görgetni” nem tud. az ikonok első oldalán és a Kiterjesztett reflektorfényben keresés mellett, majd húzza le.

.

A Spotlight Search automatikusan a leggyakrabban használt és a legutóbb használt alkalmazások alapján jeleníti meg az alkalmazásjavaslatokat, így azonnal megtalálhatja azt, amit keres. Ha nem, kezdje el beírni az alkalmazás nevének első néhány betűjét a keresőmezőbe, és ez megjelenik.

A Spotlight Search az egész eszközön keresést végez, így névjegyeket, zenét, filmeket és könyveket is kereshet. Még internetes keresést is végez. A Spotlight Search információt kereshet az alkalmazások belsejében, amennyiben ezek az alkalmazások támogatják a funkciót. Tehát egy film keresése parancsikont adhat a Netflix alkalmazásban.


Indítsa el az alkalmazást olyan gyorsan, mint a hang a Siri használatával

A Siri tele van nagyszerű hivatkozásokkal, amelyeket sokan nem használnak, mert vagy nem tudnak róluk, vagy kissé ostobának érzik magukat az iPhone vagy iPad készülékkel beszélgetve. Ahelyett, hogy egy alkalmazás vadászatával töltené az időt, azt mondhatja a Sirinek, hogy indítson egy alkalmazást, mondván: "Indítsa el a Netflix" vagy "Nyissa meg a Safari".

A Home gomb gombbal aktiválhatja a Sirit a Home gomb lenyomásával. Ha ez nem működik, akkor először kapcsolja be a Sirit a Beállításokban. Ha a "Hey Siri" be van kapcsolva a beállításokban, egyszerűen mondja: "Hey Siri, nyisd meg a Netflix-et".

A Sirivel számos egyéb nagyszerű funkció is megtalálható, például emlékeztetők elhagyása, megbeszélések ütemezése vagy a kinti időjárás ellenőrzése.


Indítsa el az alkalmazásokat a dokkolóból

Tudta, hogy kicserélheti az alkalmazásokat iPhone vagy iPad dokkolóján? A dokkoló a kezdőképernyő alján található terület, amely ugyanazokat az alkalmazásokat jeleníti meg, függetlenül attól, hogy éppen melyik képernyőn tartózkodik. Ez a dokkoló négy alkalmazást fog tartani az iPhone-on, és több mint egy tucatot néhány iPaden. Az alkalmazásokat ugyanúgy áthelyezheti a dokkolóba, mint a képernyőn. Ez nagyszerű területet biztosít a leggyakrabban használt alkalmazások elhelyezéséhez.

Még jobb, ha létrehozhat egy mappát, és áthelyezheti azt a dokkolóba, gyors hozzáférést biztosítva nagyobb számú alkalmazáshoz.

Az iPad készüléken a legutóbb megnyitott alkalmazások a dokk jobb szélén jelennek meg. Ez gyors módot kínál arra, hogy előre-hátra váltson közöttük. Akár az alkalmazás belsejében is felhúzhatja a dokkolót, ami megkönnyíti a multitaskingot az iPad-en.