Hogyan érhet el több fiókot a Gmail for iOS rendszerhez

Az iOS Gmail alkalmazás lehetővé teszi több e-mail fiók hozzáadását, így amikor más fiókokra szeretne váltani, csak néhány koppintásra van. Ezzel a funkcióval bejelentkezhet az összes Gmail-fiókjába egy alkalmazásban, anélkül, hogy be- és kijelentkezne, hogy elolvassa és elküldhesse a többi levelet.

A Gmail alkalmazásban egyszerűen válthat másik fiókra, mert fiókjait a menü tárolja - ugyanott, ahová hozzáadja a többi Gmail-fiókot is.

Ezek az utasítások iOS 11 vagy újabb verziójú eszközökre, valamint a Gmail alkalmazás 5.0.181202 vagy újabb verziójára vonatkoznak.


További fiókok hozzáadása a Gmail iOS alkalmazáshoz

Ritkán van már egyetlen e-mail cím. Lehet, hogy van egy munkahelyi és egy személyes. Lehet, hogy van ilyen egy mellék koncertre. Minden e-mail fiókját kéznél tarthatja az alkalmazásban, és időt takaríthat meg. Itt van, hogyan.

  1. Nyissa meg a Gmail alkalmazást, majd koppintson a felhasználó ikonjára az alkalmazás jobb felső sarkában.

  2. Érintse Adjon hozzá egy másik fiókot, majd érintse meg Gmail.

    Számos e-mail platformról adhat hozzá fiókokat. Ennek eljárása eltérő lehet.

  3. Érintse folytatódik megerősítse, hogy hozzá kíván adni egy Gmail-fiókot. A következő képernyőkön adja meg e-mail címét és jelszavát. Ezután érintse meg a elemet Következő hogy folytassa.

  4. Megnyílik az új fiók postaládája. Ismételje meg ezeket a lépéseket minden hozzáadni kívánt fiókhoz.


Hogyan érhet el több fiókot a Gmail for iOS rendszerhez

Új fiókok beállítása után bármikor válthat a fiókok között. Ehhez koppintson a felhasználói ikonra a jobb felső sarokban, majd koppintson a kívánt e-mail címre. Ez megnyitja a második fiók beérkezett üzeneteit.

Míg egyszerre csak egy fiók üzeneteit láthatja és kereshet, a Gmail alkalmazás jelvény az összes beállított fiókban összesíti az új üzeneteket.